LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)
Raspunsuri - Pagina 19
ginnette spune:
Vai, e dulce foc, fulgul de nea 
Si am admirat-o si pe Little Fanny.
(Am fost la IT sa le vad - ca n-avem acces la flick)
Am dou printzese SU-PER-BE, Natalia!!!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:

La multi anisori plini de voie buna ureaza bebe Tudor domnisoarei Sara de mami Gatta si domnisorului Khaled de mami Darene!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
kalosalina spune:
Nour felicitari pentru bb din burtica!!! 
Ce frumooossss! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!
Am vazut si eu pozele cu fulguletul de nea
Doamne ce printzesa frumoasa!!!
Am vazut-o si pe Stefi mic! Natalia sa-ti traiasca comorile! 
Sa o laud si eu pe Dariutza...de o saptamana a luat-o si ea singurica la picior! Mai incet, mai cu frica...dar merge singurica
Si dupa ce saptamana trecuta ne-a aratat ca stie sa coboare singura din pat, in we ne-a aratat ca stie si sa urce singura
Sa o vedeti ce se chinuie...pana reuseste! Sper sa o si filmez sa va arat.
Cam atat despre noi...mai sunt inca 2 zile la munca si pe urma liber pana pe 5 ian. Yupiii!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
anca.b spune:
eu zic ca faci bine. incet-incet trebuie sa se dezobisnuiasca pielicica lor de crema. nici eu nu-l mai dau pe stefan de mult cu crema. doar dupa baita ne mai cremuim, citeodata. sau daca mi se pare mie ca e putin rosu la fundic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Nu stiu daca v-am spus, da eu de vreo saptamana si ceva nu-l mai dau pe Razvi la fundulet cu nici o crema.Pur si simplu il sterg cu servelu umed si ii pun scutecu.Si ii merge foarte bine, nu se irita deloc. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI - new ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Bravo, Mariuca! ce fetita agera ai tu acolo!!! felicitari! noi deocamdata stim unde e ham-ham (la care ii zicem "mam-mam")...pe cearceaful de la patutul lui...si daca il intreb unde e ham-ham, ma ia de mina si ma duce pina la el in camera sa mi-l arate (desi mai are vreo 5 catelusi de jucarie in living. hihihi
| citat din mesajul lui creata2008 In 10 minute vreau sa o scot pe Mariuca afara. E asa de frumoooos... soare mult si fara vant. Ziceati de trezirile noaptea... Eu pot sa va spun care au fost sau sunt cauzele la noi. 1. de la 0 la 4 luni - colici 2. de la 4 luni la 6 - primul dintisor 3. de la 10 la 11 luni - al 9-lea dinte 4. de la 0 la 11 luni - toate cauzele eliminate, atunci urla de foame! Sa va zic si de primul ei canin. Acum vreo cateva zile, citesc in "Mama si copilul" ca ultimii ies caninii, aproximativ pe la 18 luni. Si ma gandesc "iar a luat-o fata mea inainte". Iar ieri, cand i-am dat cu Calgel, am simtit ca deja a spart gingia al 9-lea dinte. Numai ca este pre-molar!!! Deci celebrul canin s-a transformat intr-o frumoasa maseluta. ![]() Ieri am fost la shopping, am rezolvat restul de cadouri, iar la concert a fost BESTIAL!! M-am culcat la ora 1 noaptea, dar a meritat fiecare secunda din cele 2 ore si 15 minute. Incredibil, ca in fiecare an, de altfel! Revin cand se va culca Mariuca, ca eu numai atunci scriu. Ori e Dani acasa si se joaca cu ea, ori doarme. In rest, invatam diverse si ne jucam. A, am invatat-o unde este nasul, urechea, ochii, gura si limba. Nu le zice pe nume - inca! - dar in ritmul in care prinde cuvinte noi, pana in revelion cred ca va zice macar nas sau ochi. Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Naty, super pozele de la serbare! iar printesele, ce sa mai zic...toata admiratia mea..sint tare frumoase si destepte si dragalase...
icei
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
alina, nati multumesc de urari! 
felicitari dariuca umblareatza care a luat-o singura la picior 
nati, am vazut pozute cu frumoasele. superba ana la serbare, o domnisoara in toata regula! si stefiutza pare ca s-a distrat pe cinste la party ..
frumoasele
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Felicitari Mariuca pt al 9-lea dintisor! Cred ca si la Daria se pregateste ceva sa iasa ca de vreo 3 nopti are cate 3 treziri
...m-a capiat!
Ce scump e Stefanel cu "mam-mam"! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
creata2008 spune:
Multumim de urari, mai avem inca 11!!!!!! 
Am scos-o afara, a adormit, si acum ma apuc sa adun de prin casa. Ca parca a trecut un uragan pe aici. Jucarii peste tot, nebunie, haine...
Sunt in zona!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Nour felicitari pentru bb din burtica!!! ![]() Ce frumooossss! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios! Am vazut si eu pozele cu fulguletul de nea Doamne ce printzesa frumoasa!!! Am vazut-o si pe Stefi mic! Natalia sa-ti traiasca comorile! ![]() Sa o laud si eu pe Dariutza...de o saptamana a luat-o si ea singurica la picior! Mai incet, mai cu frica...dar merge singurica Si dupa ce saptamana trecuta ne-a aratat ca stie sa coboare singura din pat, in we ne-a aratat ca stie si sa urce singura Cam atat despre noi...mai sunt inca 2 zile la munca si pe urma liber pana pe 5 ian. Yupiii! Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

BRAVO DARIUTZA !!!!!
Wow ce fetita iute si frumoasa ai !!!
Si eleni stie sa se dea jos din pat dar inca nu a vrut sa se si urce inapoi... Cred ca faza asta nu o sa o invete prea curand ca ii place prea mult pe jos ca sa-si doreasca sa se urce inapoi...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni