LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

LA MULTI ANI! pentru micuta SARA, care acum nu mai este asa de mica, a implinit un anisor!!!! Sa fii delicata, frumoasa si optimista toata viata, asa cum este mami a ta, si sa ii aduci numai bucurii!

Este singura de la odisee nascuta intr-o zi de 22, asa ca... inca o data "La Multi Ani!" singurei clopotici nascuta intr-o zi de 22! Pupam fetele!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Naty pup eu fulgisorul de nea.Fumoasa fata ai si tu.Si ce curioasa era, oare ce scoate mosul de acolo?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Hello zuze buburuze!

In primul rand David de Gina, Albert, Khaled si Sara sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!

Ellenutz sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Am vazut in fuga niste fotografii frumoase foc cu Lulua, Andrei de Roli,Khaled, puiutii Tinei cu ochi fabulosi, frumosii de Doniro, Pipetzica maronie si scumpa de iti vine sa o mananci , filmuletz cu Luca si am mai vazut dar nu-mi mai amintesc...va rog nu va suparati daca nu nominalizez, ma uit la toate fotografiile...

Noi ceva mai bine cei mai mari, insa acum e Stefania varza...tipa de iti vine sa pleci de acasa...s-a intercalat si eruptia dentara peste raceala asta nenorocita asa ca puiul meu nu papa nimic de 2 zile si e plina de secretii si tuseste de ti se rupe inumaDar las ca trecem noi si peste asta ca doar in cateva zile trebuie sa facem chef

Am incarcat si eu niste poze noi cu fetele si de la serbarea Anei, sa va arat si voua fulgusorul meu iubit.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

de doua ori... si de stefi si de ana iubita
ce ingeras-fulgusor frumos a fost ( si este !!!!)
si sora-sa este la fel de ingeras mai ales in fotografia asta:
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/3127074765/
laura fetele tale si sa treaca cat mai repede nenorocitele de dureri de dintisori!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu stiu daca v-am spus, da eu de vreo saptamana si ceva nu-l mai dau pe Razvi la fundulet cu nici o crema.Pur si simplu il sterg cu servelu umed si ii pun scutecu.Si ii merge foarte bine, nu se irita deloc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

mi-am amintit ceva...
lui doniro vroiam sa-i spun ca o posibila cauza a plansului lui victoras poate fi tocamai eruptia dentara... chiar daca nu-i vezi inca dintisorii... stiu ca dureri sunt si cand dintisorii "coboara" in gingie...
Of!!! Tare nasol te poti simti cand vezi cat de neputincioasa te simti cand nu poti alina durerea copiilor tai....

fug putin de la serviciu pana la miniblu sa mai cumpar cate ceva...
este totusi sarbatoare asa ca mai inchid si portarii nostrii ochii...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Anita si Luca, la serbare si in bocanci. pentru dedicatie!

Daria, clopotel frumos, Luca si Andrei - o mami si un tati in miniatura, Pipe vorbareata, Sofia cu prietenul ei, Lulua pe olita - cretulina cu par lung, Emma cu ochi albastri ca marea la tati in brate, Khalid jucaus si zambaret, Nati o mamica de 2 fetite superbe la serbare.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

LA MULTI ANI! pentru micuta SARA, care acum nu mai este asa de mica, a implinit un anisor!!!! Sa fii delicata, frumoasa si optimista toata viata, asa cum este mami a ta, si sa ii aduci numai bucurii!

Este singura de la odisee nascuta intr-o zi de 22, asa ca... inca o data "La Multi Ani!" singurei clopotici nascuta intr-o zi de 22! Pupam fetele!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

creata 2 si creata 1 !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

In 10 minute vreau sa o scot pe Mariuca afara. E asa de frumoooos... soare mult si fara vant.

Ziceati de trezirile noaptea... Eu pot sa va spun care au fost sau sunt cauzele la noi.

1. de la 0 la 4 luni - colici
2. de la 4 luni la 6 - primul dintisor
3. de la 10 la 11 luni - al 9-lea dinte
4. de la 0 la 11 luni - toate cauzele eliminate, atunci urla de foame!

Sa va zic si de primul ei canin. Acum vreo cateva zile, citesc in "Mama si copilul" ca ultimii ies caninii, aproximativ pe la 18 luni. Si ma gandesc "iar a luat-o fata mea inainte". Iar ieri, cand i-am dat cu Calgel, am simtit ca deja a spart gingia al 9-lea dinte. Numai ca este pre-molar!!! Deci celebrul canin s-a transformat intr-o frumoasa maseluta.

Ieri am fost la shopping, am rezolvat restul de cadouri, iar la concert a fost BESTIAL!! M-am culcat la ora 1 noaptea, dar a meritat fiecare secunda din cele 2 ore si 15 minute. Incredibil, ca in fiecare an, de altfel!

Revin cand se va culca Mariuca, ca eu numai atunci scriu. Ori e Dani acasa si se joaca cu ea, ori doarme. In rest, invatam diverse si ne jucam. A, am invatat-o unde este nasul, urechea, ochii, gura si limba. Nu le zice pe nume - inca! - dar in ritmul in care prinde cuvinte noi, pana in revelion cred ca va zice macar nas sau ochi.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Le-am prins si le trimitem inapoi catre Eleni mica si frumoasa, Dimi haios si vesel si Lauuuuuuurici! Missed u!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

creata 2 si creata 1 !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Cu mii de scuze pentru intarziere Elle iti urez La Multi Ani, tot binele din lume, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!

La multi Ani clopoteilor care s-au serbat in we Albert, Simon, David , Alesia si Khaled!!! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si cuminti!!!

La Multi Ani Sara Eliza!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, fericita, tot binele din lume si sa-i bucuri mereu pe parintii tai!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput