LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura D de ce nu urci cartile lui Dimiti mai sus ?
Si noi avem colectia aceia toata plus biblioteca lui Bogdan dar Andrei nu are acces la ea. El are cartile lui se sacrificiu lasate special pentru a fi roase. Cele de citit ( din care ii citesc eu sau Bogdan) nu sunt la indemana lui.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Nu-ti aduci aminte asta-vara, in Moghioros, cand fiecare copil avea cate ceva de facut sau plangea, iar Mariuca mea dormea de rupea??? Oricum, nu voi uita toata viata faza din spital, si Beinazuta poate confirma, cand de afara ni se rupeau sufletele cand auzeam o droaie de copii urland de foame, intram la copii, iar Mariuca doarmea in toate urletele alea, de n-avea treaba!!!!!

Nici nu stiu ce sa zic ca e: noroc, genetica sau asa e ea!! Doarme de la 1 luna jumate' noapte intreaga, din prima zi in patul si camera ei, ii dau sa manance la pranz, o duc sus in patut, plec si adoarme cam in 10 minute maxim. Si aceeasi poveste se intampla si seara. Lapte, pus in pat, iesit din camera si in 10 minute adoarme. Da' cred ca la al doilea imi scot parleala!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

inca ma minunez de cat de cuminte si ascultatoare este mariuca - cretulina 2 !!!!
m-ai imprsionat cand am citit ca deja ai adormit-o... citisem ca o vei scoate afara si asa repede ai reusit sa culci... eu m-am chinuit ieri 3 ore sa o culc pe eleni..
s-a trezit la 5.30 dimineata ( culcata de la 8 seara) si a avut o repriza de somn de la 10 la 11.30... si apoi... pana seara la 6....IOC somn m-am chinuit de la 3 la 6 seara sa o adorm si in cele din urma a reusit mama sa o adoarma leganata pe picioare...
Asta este!
Incerc sa ma resemnez caci copii mei nu vor sa doarma ziua...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Daaaaa mai !!! Ai dreptate... Mi-amintesc cat ma rugam de ea sa deschida ochii sa o vad si eu treaza iar ea isi vedea de somnicul ei in urletele lui conrad sau ale lui eleni...
Puiul mic, scump si frumos !!!!

Pai,... eu zic ca asa ar fi drept... al doilea sa-ti arate o "alta fatza"...
Glumesc!
E posibil ca si al doilea sa semene cu mariuca! La mine, eleni este leita dimitris cand era mic nu numai la fatza ci si la comportament... Doar ca este un pic mai "iute
" in sensul ca a luat-o deja la picior de la 10 luni... In rest... IDENTICI!

Desi, ma gandesc ca mariuca seamana la fire cu dani care pare bland, cuminte...
Poate al doilea o sa iasa mai "zurliu" ca tine...
"zurliu" in sensul ca vorbesti repede, te misti repede, esti plina de viata...
Am dat explicatii ca sa nu se interpreteze cuvantul... Nu ca m-as astepta eu de la tine sa nu intelegi ce am vrut sa spun caci stii ca te iubesc si am numai cuvinte de lauda la adresa ta ...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

na ca in viteza ti-am botezat baiatul , raman datoare cu mielul

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Aaaaa, la capitolul joaca eu sunt prima!!!! Imi plac la nebunie jocurile pentru copii si jucariile, iar cand primeste Mariuca o jucarie noua, ne jucam cot la cot si suntem la fel de incantate!! Asta cu nas, gura, ochi, mi-a venit spontan. Adica eram la ea in camera si asteptam sa se usuce in living, pe jos. Si i-am dat o jucarie mare de plus, un crab galben din Ikea. Si ala are niste ochi mari, desenati. Si tot ii pipaia ochiul drept, ca e in relief. Apoi, pentru exemplificare, ii aratam ochiul meu, ochiul ei, puneam efectiv mana pe pleoapa, si ochiul crabului. De aici pana la gura, limba, nas si ureche nu a mai fost decat un pas. A, si alta faza haioasa: am pus-o pe umerii lui Dani, iar ea nu a gasit altceva de facut decat sa ii pipaie urechea si sa il traga de ea!!!

Sunt convinsa ca pierzi destul de multe, dar, din pacate, asta este situatia actuala si nu te poti invinovati. Mamele noastre aveau, cu tot cu concedii medicale, doar 4 luni de stat cu noi acasa. Iar daca vorbesti de energie... hehehehe, stai sa il fac si eu pe al doilea, sa vedem atunci daca voi mai avea energia ta de acum!!

PS: rectificare la mesajul precedent. Nu am adormit-o, am lasat-o in carut si a adormit singura. Doar cand e in spumele marii cu dintii, atunci o adorm in brate, bagand elefanti la greu!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

revin tot cu mesaj pentru cretuline

felicitari pentru ca ai invatat unde este nasucul, guritza...
cretulin-o m-ai impulsionat sa o invat si eu pe a mea...
uite, acum realizez din nou ca pierd totusi mult timp departe de fii-mea ... stau asa de putin cu ea ca uneori nu am timp sau energie pentru joculetze d'astea...

si Eleni - 05.02.2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

M-ai convins ca e posibil ca doi frati sa semene intre ei la obiceiuri!! O iau ca pe o urare si o trec la lucruri pe care le sper!

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Nici nu stiu ce sa zic ca e: noroc, genetica sau asa e ea!! Doarme de la 1 luna jumate' noapte intreaga, din prima zi in patul si camera ei, ii dau sa manance la pranz, o duc sus in patut, plec si adoarme cam in 10 minute maxim. Si aceeasi poveste se intampla si seara. Lapte, pus in pat, iesit din camera si in 10 minute adoarme. Da' cred ca la al doilea imi scot parleala!!!!!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Sau nu
Mie mi-a reusit de 2 ori
Ambii baieti au avut exact acelasi program la culcare.
Exceptand cateva incidente cand il doare ceva ( cum a fost ieri cu dureri rele de tot de dinti) Andrei este pus in patul lui se joaca un pic cu plusatii lui si apoi se culca. Eu nu stau cu el in camera. Daca nu are chef de somn , ca ieri se joaca pana se plictiseste si ma cheama apoi. Dupa ce se satura de stat pe jos il pun inapoi in pat si adoarme tot singur.

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Sau nu
Mie mi-a reusit de 2 ori
Ambii baieti au avut exact acelasi program la culcare.
Exceptand cateva incidente cand il doare ceva ( cum a fost ieri cu dureri rele de tot de dinti) Andrei este pus in patul lui se joaca un pic cu plusatii lui si apoi se culca. Eu nu stau cu el in camera. Daca nu are chef de somn , ca ieri se joaca pana se plictiseste si ma cheama apoi. Dupa ce se satura de stat pe jos il pun inapoi in pat si adoarme tot singur.

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Ma bucur ca ai "aparut" sa-mi confirmi teoria ...
Daca tot am lipsit cateva zile ti-am "verificat" si albumele tale si am vazut ca nu ai mai pus poze noi dar m-am bucurat ca l-am reveazut pe pletoselul aventurier
cu drag!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

LauraD gasesti poze mai noi pe blog , in album am uitat sa mai urc

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Citat:

Laura D de ce nu urci cartile lui Dimiti mai sus ?
Si noi avem colectia aceia toata plus biblioteca lui Bogdan dar Andrei nu are acces la ea. El are cartile lui se sacrificiu lasate special pentru a fi roase. Cele de citit ( din care ii citesc eu sau Bogdan) nu sunt la indemana lui.

O zi excelenta !
Lala.

Poze
Aventuri

Asa ar trebui... Dar am o mare spaima caci bibloteca lui dimitris ( nu l-ai botezat ai scapat doar un "r" ) nu este prinsa in perete... Si de doi ani si ceva am o mare spaima sa nu cumva sa cada peste el.. Desi este inalta pana in tavan... Dar rafturile sunt din alea care se scot.. Stau sustinute de cuiele alea speciale... Si pe rafturile de sus am masinute, omuleti care sunt oricum mai periculoase pentru eleni
D'aia am ales pentru carti primul raftul..
Dar, cred ca ai dreptate si nu voi mai lasa nimic la indemana ei iar lui dimitris ii voi face loc in bibloteca mea de pe hol si asa rezolv problema...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Pai fizic e Dani toata, deci cel mai probabil l-a mostenit la multe chestii, inclusiv personalitate. Daca al doilea e baiat si e zurliu ca mine, imi dau demisia si plec in lume!!!!!

Auzi, si stai asa, adica ma faci tu pe mine zurlie, a??? Si eu te iubesc mult de tot pe tine!!!!!!!

Nu fac o comparatie intre mamicile cu un copil si cele cu doi, dar fete ca tine, ca Lala, ca tot suntem doar noi 3 pe pagina, Alina, Beinazuta, Dana, Dani, Grati, Miri, Natalia, Tinna (in ordine alfabetica, sa nu se supere nimeni )... chiar sunteti modele pentru mine, din multe privinte si multe unghiuri. Chiar am de invatat de la voi si ma bucur enorm ca existati! Iar experienta voastra - colectiva - cu 2 copii e de pretuit!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

lalaD,
pentru ca nu stiu ( tuta ce sunt!) sa-ti raspund pe blog...

cinste sotului tau ca a fost acolo! si datorita lui si altora ca el noi suntem liberi astazi iar copii mei s-au nascut departe de un regim ca cel in care am crescut eu...
Un gand bun, de multumire si voi aprinde si o lumanare pentru cei care si-au dat si viata pentru asta !!!!

"Nu se putea frate sa ne nastem deja cu toti dintii in gura ?!"

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput