LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

IRIS si LUCA

ILEANA, STEFANIA, EMMA ,ALESSIA

Noi suntem bolnaviiiiiiiiii A adus Ana o viroza de la gradi si ne-a dat-o si mie si lui Horia Stef se pare ca e cea mai rezistenta dintre noi, desi si ea a facut aseara o subfebrilitate...37.6...asa ca la noi e distractie.
Acum ne-am intors de la medic, se pare ca nu avem nici unul complicatii, e doar o viroza...dar cea mai nasoala pe care am avut-o eu in ultimii ani...nici nu mai stiu de cand nu am mai fost asa de varza ca acum...

Stancutz - rezonez cu tine ...si a mea se trezeste la fel; tocmai am intrebat-o pe dr si mi-a zis sa incerc sa-i dau Calma Baby si putin nurofen inainte de culcare ca are gingiile f umflate...Cry it out... iese din discutie la mine...asa ca vom mai continua in felul asta o vreme, cat ma mai tin balamalele. Eu am sa incerc sa-i ofer si un lapte praf seara sa vedem daca schimba cu ceva situatia...desi...ma indoiesc.

Sanatate puilor bolnaviori!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Emabucuresti, felicitari si sa ai o sarcina usoara. In cate sapt. esti? Pune-ti semnul de gravi la semnatura.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Poze cu casuta incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2639939230035809717NBnwiI

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Poze cu casuta incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2639939230035809717NBnwiI

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Ce frumooos!!!
Imi place si bradul.Mariuca ce zice?

Si noi am incercat sa impodobim camera,am pus un pic de beteala si instalatie pe dulap.Urmeaza sa impodobim bradul.Nu stiu cand asta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzulici frumoase !!!

Primo :Ema , felicitari din toata inima!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc !!Bebe Milan o sa fie tare fericit anul viitor pe vremea asta...cand se va juca cu surioara/fratiorul sau.

Luca si Iris LA MULTI ANISORI !! scumpi clopotei. Fie ca viata sa va fie lina, plina de bucurii, iubire si impliniri. Sa cresteti mari,frumosi si voiosi,alaturi de parinti.

LA MULTE LUNITE !! si celorlati clopotei frumosi si dragi, nascuti intr-o zi de 19. Va pupa tanti Vali pe toti.

Dana LA MULTI ANI !! sotului tau. Sanatate, fericire, iubire si-mplinire ii doresc lui si intregii familii (care familie, stim noi, e frumoasa si armonioasa).

Mitsulica.... welcome back. Si.. pupi dulci cavalerului Conrad,care pe zi ce trece tot mai frumos se face.

Ereena, welcome back to you too.Te-nteleg cu timpul pe net.Eu mi-am dat seama zilele astea cand m-a apucat iarasi mutatul mobilei prin casa (am scos din priza calculatorul meu ) si am reusit sa fac mult mai multe si sa petrec timp mai mult cu gogoshelul meu.

Si... multumim din inima pentru complimente celor care au rupt din timpul lor sa ne admire.Va pupam si va imbratisam cu drag si...promitem ca o sa vorbim cu Moshu' sa treaca si pe la voi sa lase cate ceva in ciorapei.

In alta ordine de idei, eu ma pregatesc pentru o noua zi de munca, brin boring day. Azi avem "party" de Craciun ( firma organizeaza).Maine avem Secret Santa si...pot luck.. intre noi, colegii din "appliances"..... Duminica sunt libera si madam preoteasa a zis ca vine cu "lumea" sa ne cante colinde.
Ehhh...aici am o dilema. Ce sa le dau? Ce se da in Moldova de colind? Caci in Muntenia se dau covrigi,mere,nuci. In Ardeal, stiu ca se dadeau banuti.
Eu ce sa le dau aici???
Nici nu stiu cati sunt. Cati vor veni.
Caci ma gandeam sa pregatesc niste ciorapei cu ... cate-un mic plic de cafea, cioco,un globulet,ceva sticlute mici de alcool... de-astea. Voi ce ziceti????

Va pupicesc cu foc.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

PS:
Cretzulino...ti-am vazut casuta si gradina si plantele si foisorul.Faine foc. Ce zici.. dai o fuga si aici, in primavara, sa-mi aranjezi si mie curtea? Eu nu ma pricep deloc la gradinarit. Imi tot cumpar plante, si... imi mor. Daca am reusit sa "omor" si-o Yucca.. care , nu-i greu de-ntretinut. Dar nah, daca nu stiu sa am grija de ele .

Pup.

Am fugit.

Poate ... imi dati si mie ceva idei ce sa le dau la "colindatori".

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Ce frumos!!! Cel mai mult mi-a placut bradul!
Dar, e la 'adpost' pe terasa, de 'curiosi' (alias Mariuca) .

Noi il facem in casa (in Ajun); abia astept sa-i vad mutra, buburuzei!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Test.

[Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca platesti tu avionul dus-intors, pentru 2 persoane si cazare la tine, iti fac gradina pe gratis!! Si voi si gati bunatati cat stam acolo! A, ce zici? Cum suna, te prinzi?

In alta ordine de idei... eu zic sa nu le dai bani. Sa le spui ca esti "from Romania, the Dracula's country" si sa le dai cum e obiceiul pe la noi, nu vorbesc acum pe regiuni, ci la modul general: mere, portocale, ciocolatele, napolitane, pateuri/covrigi, un plic de cafea, o sticla cu suc, nu alcool, ca parca nu da bine. Daca vei face o gafa, te asiguri ca le-ai spus ca asa e obiceiul la noi.

Citat:
citat din mesajul lui honey79

PS:
Cretzulino...ti-am vazut casuta si gradina si plantele si foisorul.Faine foc. Ce zici.. dai o fuga si aici, in primavara, sa-mi aranjezi si mie curtea? Eu nu ma pricep deloc la gradinarit. Imi tot cumpar plante, si... imi mor. Daca am reusit sa "omor" si-o Yucca.. care , nu-i greu de-ntretinut. Dar nah, daca nu stiu sa am grija de ele .

Pup.

Am fugit.

Poate ... imi dati si mie ceva idei ce sa le dau la "colindatori".

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema, cum stii Pipe asteapta o prietena buna!
Dar nu e suparare nici de vre'un prieten.
mamica frumoasa, bb din burtik si evident Milan dragalas
Sa fie intr'un ceas bun si sa va aduca numai bucurii.
Io pariez , se mai baga cineva?
si

La multi ani IRISUCA SI GUGU MIC!
Sa aveti parte de o viata minunata alaturi de parinti.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput