LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, chiar am ales unul frumos, mic si bogat. O sa incerc sa fac poze si seara, cu toate luminitele aprinse, numai ca imi trebuie una dintre camerele lui Dani, cu a mea nu prea prind atmosfera.

Il facem pe terasa de cand ne-am mutat aici, si nu era Mariuca pana acum. E mult mai comod, bradul rezista foarte mult, pot sa il las si pana pe 10-15 ianuarie, ca nu ii cad acele. Plus ca nu as avea unde sa il mai pun in casa!!!!!!! Toate colturile sunt adjudecate cu flori. Le-am numarat ieri, cand scriam un post pe blog, am 27 in living, pe jos, pe gresie, si inca 2 - una in bucatarie si una pe hol. Asta numai la parter, plus cele "cocotate".

Mariuca e fascinata de luminite, beculete si e posibil ca si Adeluta sa fie la fel. Ea cu globurile nu are treaba si astea din casa sunt din sticla. S-a jucat cu unul, l-a invartit, dar apoi a plecat de acolo.

Sa ne povestesti, ca sunt curioasa cum o sa reactioneze!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Poze cu casuta incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2639939230035809717NBnwiI

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Ce frumos!!! Cel mai mult mi-a placut bradul!
Dar, e la 'adpost' pe terasa, de 'curiosi' (alias Mariuca) .

Noi il facem in casa (in Ajun); abia astept sa-i vad mutra, buburuzei!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi;acum 30 min am ajuns acasa de la 12 suntem tot pe drumuri.Am fost la orl si avem otita medie supurata(dupa ce am citit rapid linkul silviei mi-am dat seama ca asta ar putea fi desi nu dadea semne de durere,mai maraia in somn noaptea putin dar sapt asta i-au iesit 2 dinti) ,dr zicea ca avem sanse de recuperare 95%pt ca e afectat timpanul si ca va fi mai sensibila de acum inainte,dupa care am fost la pediatra care a descoperit un inceput de bronsita(dupa ce am bagat antibiotic la greu acum 3 sapt,dar dr i-a dat doza prea mica si....)

oare sa fie rezintenta la durere sau am fost eu inconstienta,grati spunea ca doare raudar nici macar o data nu a plans sau sa fie agitata sau sa frece insistent manuta de ureche,am surprins-o de vreo 2 ori cu mana la ureche dar credeam ca se joaca

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema,aceeasi intrebare disperata am pus'o si eu in trim 1. Si fetele mi'au spus toate ca au facut eco transvag. Si eu la fel. Cred ca asta o sa ti recomande si doc.

AlinutzaK, io cu cezariana, am fost la doc cu care am nascut sa'i arat pe Pip si a zis citez: 'poti sa te apuci de treaba, la fratiorul Ion, sa'l scoatem si pe el cand are Iulia 1,5 ani'
Asa ca....nu vad impedimentul sa fi urmatoarea

Cretzulina frumos ai facut bradutzul. Ce zice Mariuca de el???

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi;acum 30 min am ajuns acasa de la 12 suntem tot pe drumuri.Am fost la orl si avem otita medie supurata(dupa ce am citit rapid linkul silviei mi-am dat seama ca asta ar putea fi desi nu dadea semne de durere,mai maraia in somn noaptea putin dar sapt asta i-au iesit 2 dinti) ,dr zicea ca avem sanse de recuperare 95%pt ca e afectat timpanul si ca va fi mai sensibila de acum inainte,dupa care am fost la pediatra care a descoperit un inceput de bronsita(dupa ce am bagat antibiotic la greu acum 3 sapt,dar dr i-a dat doza prea mica si....)

oare sa fie rezintenta la durere sau am fost eu inconstienta,grati spunea ca doare raudar nici macar o data nu a plans sau sa fie agitata sau sa frece insistent manuta de ureche,am surprins-o de vreo 2 ori cu mana la ureche dar credeam ca se joaca

Mergi la inceput

Emaaa FELICITARI!!!sa ai o sarcina usoara
gratimultumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

De la primul post am tinut sa zic Welcome back Ereenuka si asa m'am senilizat....!

Sanatate Gratzi! Am avut si stiu ce dureri cumplite sunt. Bate orice durere de cap, de masea, de orice.

Raluca, exact asa am avut si eu pe la 19 ani. Durerile sunt infernale, ma mir ca a rezistat bb. M'am trezit si eu cs imi supura urechea si abia atunci am ajuns la spital...pe un 1 ianuarie. Timpanul s'á refacut 100% si nici mai sensibila nu am ramas, stai linistita. Nu am mai racit niciodata de atunci la urechi.
si sa treaca.

PS Mie am crezut ca imi ies ochii din cap la consult si la curatat. BB a fost cuminte, a stat? Ca de mine tineau asistentele sa nu fug. Si eram mare...vba aia.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Raluca, dak i s-a perforat timpanul a cedat si durerea...ai grija cand speli bebe la caputz...moi o bucatica de vata in ulei si bagi in urechiusa cu partea muiata afara...uleiul nu permite sa patrunda apa. Trateaza serios otita pt ca am mai spus, prietena mea (dr!) a ajuns cu fetitza la Babes cu septicemie de la o otita tratata necorespunzator. Pe mine m-au lasat durerile...ma injunghie din cand in cand dar macar nu e ceva continuu...iau Augumentin 1gr 1 compr/12h. E doza foarte mare...Tudor inca ia Augumentin la 12 ore ...initial tb pana sambata seara dar dr a decis sa prelungim tratam la 10 zile de teama otitei (duminica trecuta cand l-am apasat la urechiusa stg stramba si-mi impingea mana)...Eficient e sa-ti faca antibiograma secretiei din ureche...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ooooof, Raluca, de-asta ma temeam. Pentru ca acolo scria ca, daca nu e tratata, se ajunge la supurari. Si daca e netratata, inseamna ca poate afecta timpanul.

Nu cred ca esti o mama inconstienta, cred ca esti doar mama. Si, in conditiile in care ei nu spun nimic, e si greu sa ne dam seama, din timp, de unele afectiuni.

Important e sa faceti tratamentul corect - si pentru bronsita, sa nu se agraveze si aia, si poate se va reface 100% cu urechiusa. Ca ce mi-e 95, ce mi-e 100. Dar oricum, pe viitor, va trebui sa ai mare grija, sa nu o tii in curent, sa aiba caciula la cel mai mic vanticel, sa nu o tii cu perisorul ud dupa baie...

Ooooof! Imi pare rau!

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Off, imi pare rau pt bulinaa, dar o sa-i treaca si n-o sa aibe probleme; si eu am tras-o si acum aud si ce NU trebuie.

Hai, o sa fie bine; stiu cum e sa fie puiul bolnvior, dar bine ca s- a descoperit cauza; pt antibiotic, si eu zic la fel :antibiograma, sa fie aitibioticul care trebuie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ema - felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! De abia acum am vazut marea veste.Sa ai o sarcina de vis, usoara, fara nici o problema si un bb asa cum iti doresti!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput