LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 8
kalosalina spune:
Wwwwooowwwww ce veste buuuuna!!! 

Ema felicitari!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, sa scapi cat mai repede de greturi, un bebe sanatos care sa stea cuminte in burtica pana la termen si sa fie ce-ti doresti tu! 
Dana
La multi ani sotului! Sa fie sanatos si alaturi de voi toata viata! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
madalina28 spune:

LA MULTI ANI IRIS ! 

LA MULTI ANI LUCA!

Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!
La multi ani tati de Vanesa si Albert!
Ema felicitari!Wow ce frumos poate sa fie!Sa ai o sarcina usoara si la termen cu un fratior/fratioara sanatos/asa!Si eu imi doresc bb 2 sau 2si 3 in acelasi timp
dar ....
mai am de asteptat si nu stiu daca o sa mai reusesc.
Mitshu de la sensiblu am cumparat biscuitii Organix rondele din orez se numesc,sunt cu aroma de porocala si de mere, sunt pt bb de la 7luni,au pungutza cu verde si costa cam 12lei.
Errena bine ai revenit!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
kalosalina spune:
Tocmai l-am sunat pe sot si fericita ii zic ca mai avem o zuza gravida...ce credeti ca-mi spune? "Urmezi tu!"
Nu prea cred...mai am de asteptat dc am facut cezariana...apropos fetelor oare cat ar trebui sa asteptam pana la o noua sarcina (ca la dr nu am mai fost ca sa o intreb)? 1 sau 2 ani?
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
creata2008 spune:
EMA, AM DESFACUT O SAMPANIE IN CINSTEA TA SI A NOII MINUNI DIN BURTICA!! MA BUCUR ENORM PENTRU TINE, PENTRU VOI SI PENTRU MILAN, CARE VA AVEA UN FRATIOR SAU O SURIOARA CU CARE SA SE JOACE!!!! MI-AU DAT LACRIMILE DE FERICIRE, PENTRU CA ESTE CEA MAI MARE REALIZARE A UNUI CUPLU, SA DEA VIATA UNUI COPILAS!! SPER SA ITI FIE BINE, CAT SE POATE DE USOR, SAMBURELUL SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, IAR VOI SA II MULTUMITI LUI DUMNEZEU PENTRU DARUL PE CARE VI L-A FACUT LA SFARSIT DE AN!
Sper ca ma iertati ca am abuzat de caps, dar sunt atat de emotionata si mi se pare o veste extraordinara, incat am simtit nevoia sa "tip" de bucurie alaturi de voi! 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Tocmai l-am sunat pe sot si fericita ii zic ca mai avem o zuza gravida...ce credeti ca-mi spune? "Urmezi tu!" Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
La mine a venit Andrei dupa 10 luni jumate de la ceza cu Marc.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:
Buna.
LA MULTI ANI LUCA, IRIS MARIA 
SA FITI SANATOSI SI VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!
ILEANA, STEFANIA, EMMA, ALESSIA 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI!
Laura Ioana multumim.
DanoniqueLA MULTI ANI, SOTULUI! Sa fiti fericiti toata viata! Bine ca nu are nimic grav Albert
, iar tu sa te faci bine.
Aaa nu te invinovati, un copil e o binecuvantare, inteleg ca vrea si Albert sa il iei in brate..dar nu m ai mult si vei naste, nastere usoara.
creata2008 da, s-au distrat copii.Ma bucur ca ti-au placut pozele.
emabucuresti sarcina usoara, voi urma si eu ![]()

rlc sandor off
, sper sa nu fie nimic grav..multa sanatate.
Poze cu Ioana, stand pe olita si imbracata in Craciunita.![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 24 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
cynthia_ spune:
Felicitari Ema, ma bucur mult pentru tine, a venit mosul mai devreme la voi si cu un cadou splendit. Multa sanatate, sarcina usoara si fie ca samburelul sa fie ce va doriti voi
.
grati.ela spune:
Ema, ecografist de incredere la Medlife este dr. Radulescu Botica. Mie mi l-au recomandat mai multi colegi de-ai lui din Filantropia. Personal nu-l plac si nu am mers la el decat la eco de trim. III (unde i-am spus ca e imposibil ca bebelul meu sa fie asa de nasos cum mi l-a pozat el...i-am zis ca-i varza la partea cu fotografiatul in burtik....ne-am reintalnit in maternitate cand l-am nascut pe Tudor...i-am cerut iertare si i-am zis ca a avut dreptate...bebe are un nas ca a lui Nastratin...cel putin asa era atunci fiind costeliv bietul de el!)...nu te lua dupa mine...e dr. foarte bun numai ca eu am un pitic ca tre sa plac si fizic doctorul....
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Ema, dka nu tii neaparat sa fie de la Medlife, eu ti-l recomand pe Dr Ion, de la Giulesti; este un om de nota 20!
Cat despre ecografisti, eu am fost la Iosup, la ambele morfologii (II si III ca de primul trim, n-am facut); chiar dak are si reclama negativa (who doesn't?!), mie mi-a raspuns latoat eintrebariel (multe, idioate).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Ah, am mai vazut si poze de Pats de Irlandeza, superbe! Are cei mai albastri ochisori pe care i-am vazut eu pana acum! Si semana bine cu fata ambasadorului, sigur nu sunt rude? |
Eu sper ca nu suntem rude
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008