LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 18
creata2008 spune:
Nour, aceleasi urari de bine si multe imbratisari virtuale pentru voi si samburelul din burtica! Sa decurga totul "ca la carte" cu sarcina si sa nasti usor! Ma bucur enorm si pentru tine!
Va spun repede ce tocmai am facut, ca apoi ma duc sa ma pregatesc, ca dupa-amiaza mergem in studio, sa facem fotografiiiii!!!!
I-am pregatit Mariucai budinca de legume si a mancat-o! Bine, nu toata, ca am facut mai multa, dar cert e ca i-a placut! Si ma bucur enorm, ca e prima oara cand ii fac ceva complex si la cuptor. 
Am fugit, va pup pe toate si va strang in brate clopoteii, revin cu amanunte pe seara, sper!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
doniro spune:
Salutare mamici! Felicitari gravidutelor! Asa eram si eu cand avea Daria 10 luni, un pic gravida si foaaaaarte speriata. Dar e super ok, asa ca succes si voua si curaj.
Fetelor, am si eu o intrebare, va rog. Aveti idee daca cerealele pot da scaune moi? Victor a inceput sa aiba scaune aproape diareice, desi nu i-am dat nimic "suspect" in afara de cereale in lapte si in iaurt. Acum e pe regim, sunt sigura ca nu e nimic serios, dar m-as feri de cereale daca as sti ca de la alea e...
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
madalina28 spune:
LA MULTI ANI ALBERT! 
LA MULTI ANI SIMON SEBASTIAN!
LA MULTI ANI mamica de Simon, LITTLEBIG!
LA MULTI ANI DAVID STEVEN! 
LA MULTI ANI ALESIA-STEFANIA! 
Nour felicitari si tie mami!Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Shose,ce frumoasa este Iulia,nu am mai vazut-o de mult in poze,este asa dulce si un pic smecherica...
Roli am vizionat pozele de la serbare,ce suflet cred ca punea Marc cand recita poezia!
Cati ti-am citit si eu povestea nasterii abia acum(rusine sa-mi fie)emotionanta!Trimite si pe la noi cate un fulg doi de nea,mi-au placut tare pozele in zapada,ce mare a crescut Matei.Il ai "dat"?Oricum stam si noi la coada la petit poate poate.
Darene bine ca ne mai scrii dn cand in cand cate un rand...
Sanatate puilor bonlaviori!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
creata2008 spune:
Nu, din contra. Ai aici "Constipatia
Constipatia – sau scaunul tare – este o problema frecventa, mai ales dupa ce bebelusul incepe sa manance cereale. Bebelusii mai dezvolta constipatie in jurul aniversarilor lor. Nu este o coincidenta ca exact in aceasta perioada incep sa primeasca lapte integral. Prea mult lapte poate duce la scaune lipicioase care reprezinta o reala problema pentru unii copii." link-ul e http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/sanatatea_copilului/copilul_nou_nascut/Diareea_si_constipatia_4471.html?pagina=5652
Aici "Nou nascuti si copii mai mici de 1 an
Nu se va astepta pana cand apar semne de deshidratare pentru a incepe inlocuirea lichidelor pierdute:
- cand copilul este alaptat natural, se va continua alaptarea la intervale mai dese pentru a inlocui lichidele pierdute; se administreaza solutii de rehidratare orala intre mese numai daca apar semne de deshidratare
- cand copilul este alimentat cu o tetina, se creste frecventa meselor pentru a inlocui lichidele pierdute; cantitatea de lichid suplimentar depinde de greutatea copilului si de gravitatea diareei (de exemplu, un nou nascut are nevoie de aproximativ 30 ml in plus la fiecare masa, iar un copil de un an, de aproximativ 90 ml in plus la fiecare masa); se dau solutii de rehidratare numai daca apar semne de deshidratare
- cand apar semne de deshidratare, cantitatea de lapte natural sau artificial sau solutie de rehidratare de care copilul are nevoie, depinde de greutate sau de gradul de deshidratare; se poate administra solutia de rehidratare cu lingurita sau cu tetina; se va continua administrarea acesteia pana cand scaunul revine la normal
- cand alimentatia normala a copilului contine si cereale, se pot inlocui fluidele pierdute cu cereale; se poate oferi mixtura de cereale dupa fiecare scaun diareic si, de asemenea, se poate da orice aliment care a mai fost administrat copilului inainte." cu link-ul http://www. reclama ilegala - avertizare .ro/forum/lofiversion/index.php?t2466.html
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Fetelor, am si eu o intrebare, va rog. Aveti idee daca cerealele pot da scaune moi? Victor a inceput sa aiba scaune aproape diareice, desi nu i-am dat nimic "suspect" in afara de cereale in lapte si in iaurt. Acum e pe regim, sunt sigura ca nu e nimic serios, dar m-as feri de cereale daca as sti ca de la alea e... ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Am vazut poze rapid, buline in zapada, la shopping, cu globuri in mana, cu globuri PE ei, cu tati in brate, toate link-urile din acest capitol.
Sunt superbi, dragalasi, frumosi, zambitori si ii iubesc pe toti!!!!
Acum chiar ca fug!
Ciao!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
cerealele de la nestle sigur dau scaune moi. am patit si noi si au mai fost clopotei...nu e nimic grav, doar ca fiind probabil multe fibre, kk iese mai moale.
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Salutare mamici! Felicitari gravidutelor! Asa eram si eu cand avea Daria 10 luni, un pic gravida si foaaaaarte speriata. Dar e super ok, asa ca succes si voua si curaj. Fetelor, am si eu o intrebare, va rog. Aveti idee daca cerealele pot da scaune moi? Victor a inceput sa aiba scaune aproape diareice, desi nu i-am dat nimic "suspect" in afara de cereale in lapte si in iaurt. Acum e pe regim, sunt sigura ca nu e nimic serios, dar m-as feri de cereale daca as sti ca de la alea e... ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
doniro spune:
creata, mersi mult de raspuns. Nu i le scot. Habar nu am de la ce a facut... Mare cacacios am! De cand s-a nascut nu cred ca au fost 5 zile in care sa fi facut doar un scaun pe zi. Iar cu scaunele moi avem bataie de cap de cand avea 3 luni
.
POZE
doniro spune:
anca, multam si tie. Ii dau de la Milupa, alea fara lapte (orez, porumb si tapioca).
POZE
madalina28 spune:
Doniro,o mare cacaioasa am si eu de abia acuma inceput sa faca de 2ori pe zi,cateodata moale, cateodata tare,in primele 6 luni avea zile cand facea si de 5-6ori.Despre cereale nu stiu ce sa-ti spun noi folosim de la Hipp si Humana.
Ramo super tare "bradutul" vostru in plus il poti folosi si la anul ca mai creste ceva pana atunci
Noi nu vom avea un bradut mare in casa din lipsa de spatiu,ii voi face unul mic artificial,cateva crengute puse pe ici pe colo pt miros,si multe instalatii de pom pt a amuza capritoiu.
A anuntat la tv ca s-ar putea sa avem zapada de Craciun 

Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanact spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI, LITTLEBIG 
LA MULTI ANI, SIMON, DAVID, ALBERT 
LA MULTI ANI, ALESIA 
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!
ALEXANDRU, NATALIA 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!
ramonab merci.
Vaii ce dragut e Razvan cu betala si instalatia pe el.
anca.b 
creata2008 multumim de vizionare, si ma bucur ca ti-au placut pozele.![]()

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)