LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Roli, felicitari pentru serbare. Am vazut pozicile! Ce cuminte a fost puiu’ mic si cum a dansat el..
pentru micul artist.
Ioanact, foarte frumos bradul.
Cati, ce fain ca a nins la voi. Si ce bine s-a “inteles” Matei cu zapada. Pupicei pt baiatu’ chipesh
Shose, am vazut si pozele cu domnisoara Pipetzica IT-ista! Bradul si noi il facem tot in locul in care l-am facut pina acum, insa o sa-l protejam cumva cu fotoliul si masutza din living ca sa n-ajunga teroristu’ la el.
Darene, felicitari pentru plimbaretz!!! La cit mai multi pasi si cit mai siguri!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:

Litlebig
Simon Sebastian
David Steven
Albert Aaron
Alessia Stefania

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
Litlebig
Simon
David
Albert
Alessia
Fetelor,am o intrebare:cum curat urechea bolnavioara?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ceska777 spune:
Nour!
WOW! Felicitari! Eu zic ca Lulah o sa iabe un fratior, vrem si o varianta masculina! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara!
Miri,
secretoaso!!!!!!! Vrem poze de la serbarea lui BRUNO!
Roli,
ffff emotionant trebuie sa fi fost la serbare! Ii era cald lui Marc? Ca avea pantalonii suflecati?
CatiM,
pupam nasul si obrajii rosii ai lui Matei! Si ce frumos zambeste el cu dintisori!
Vrem si noi zapada dar aici ploua! Sper sa fie altfel la munte, poate tragem o tura de la soacra intre Craciun si Revelion!
Gata in 10min se trezeste tati sa aiba grija de tornada Benji si ma apuc de treaba, maine plecam sper sa mai pot intra maine dimineata sa felicit clopoteii!
Benji e cu muci si parca putin ragusit, dar si striga mult pe aici!!!! Mai ales cand ajunge in situatii imposibile si nu vrea decat de manuta mai departe!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Ceska, spor la treaba. si sa treaca mucii lui Benji cit mai repede. si la noi ploua si e urit afara...vreau si eu soare ...sau zapada...numai sa nu mai fie noroi...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Raluca, cred ca poti sa cureti urechea cu un betisor pt urechi, insa mare grija sa nu impingi secretiile inapoi. stergi usor, cit mai la suprafata. inauntru o sa se curete de la sine, mai ales ca ii pui si tratament.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
anca, asa m-am gandit si eu dar parca imi e teama
,mi se pare ca nu intra picaturile in interior si raman in lobul urechii
off,nu pot face nimic de bebe,am vrut fac curatenie in bucatarie dar vine si ma trage de pantaloni si plange cu lacrimi de crocodil;iar am chemat-o pe mama sa vina sa stea cu ea
;tre sa ma si pregatesc ca la ora 3 trebiue sa merg la o cununie civila(m-au anuntat aseara la 5
si eu eram programata pe marti la cosmetica
)SPER SA LE POT FACE PE TOATE
eu vroiam sa mergem de ieri in sat sa facem bradul dar acum nu stiu cum sa fac,probabil mergem marti
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ramonab spune:
Ralu, sper sa treceti repede peste otita asta nesimtita.
Sanatate multa si sa va faceti bine repede.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
ramonab spune:
Pana sa impodobim bradu, am impodobit ce am gasit si noi prin casa.Ia priviti va rog aici http://good-times.webshots.com/photo/2605524260102497651PUqJIq.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print