LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 16
darene spune:
La multi ani Luca !
La multi ani Iris Maria !
La multi ani Simon Sebastian !
La multi ani David Steven !
La multi ani Albert Aaron !
La multi ani Alesia-Stefania !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !
La multi ani Littlebig !Ce frumos e sa sarbatoresti ziua ta de nastere cu cea a puisorului tau !Sa ai parte numai de sanatate si fericire !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
darene spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 A papat de dimineata 200g mango cu piersica bucatele+4biscuiti rasi! Si ar mai fi vrut! |
Ce inseamna 200g mango?Cate mango?Sau era la borcan?
Pup.
Poze Khalid
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
darene spune:
Felicitari Ema pentru sarcina!Sa dea D-zeu sa fie una usoara si samburelul din burtica sanatos!
Poze Khalid
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
darene spune:
Wow Nour ! Felicitari pentru sarcina si tie !Sa dea D-zeu ca samburelul sa fie ce va doriti (baietel banuiesc hi hi) dar in primul rand sa fie sanatos !
Eu am decis sa-i fac lui Khalid un fratior/surioara cand o avea el 5 ani,adica sa ne apucam de "treaba" peste 3 ani .Vreau sa fac a doua facultate intre timp,ca pe prima nu am terminat-o (pentru ca nu mi-a placut - am dus-o 6 ani degeaba
)
Sa va zic un pic de puisorul meu,de 4 zile merge singurel,se mai lasa in fund,mai cade,o mai ia in 4 labute...Pana si-a dat drumul singur am stat mereu la 5 cm in spatele lui,de multe ori l-am prins sa nu cada,l-am sprijinit,tinut de manuta,etc.A cazut si el de 2 ori,o data din vina sotului ca l-a gadilat si a dat cu fruntea de gresie de pe saltea (de la inaltimea de 7-8 cm - si a facut o pata rosie).Vroiam sa subliniez ca desi am stat dupa fundul lui - acum merge singurel si stie sa cada "safe",nu se loveste la cap.
Noaptea se trezeste de 2-3-4-5 ori si ca sa adoarma ii dau tzatica.Astept vaccinul de la 1 an de pe 24 si dupa incep serios sa incerc sa-i dau lapte praf (pana acum a refuzat - si-a facut greata mereu).Nu stiu daca mananca bine ziua - citesc ca ai vostri clopotei papa cate 300g,eu ii fac din ochi (cred ca mai putin de 200g)si de multe ori nu mananca tot - trebuie sa aiba ceva in mana sa se joace,sa arunce - o masa dureaza si cate o jum de ora 
Nu vorbeste inca,zice mama,baba (tata in araba) dar am impresia ca fara directie,mai zice cateodata bye - bye,o data a zis gata.
Multa sanatate clopoteilor si mamicilor bolnavi!
Pup.
Poze Khalid
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
ceska777 spune:
La multi ani, Alesia-Stefania!
La multi ani, Simon Sebastian!
La multi ani, David Steven!
La multi ani, Albert Aaron!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Ce de sarbatoriti avem azi
Simon Sebastian
David Steven
Albert Aarons
Alessia Stefania
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI TOARE BUCURIIILE LUMII!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
ramonab spune:

Litlebig!!!!!Sanatate si multa multa iubire!
ce frumos ca iti sarbatoresti ziua impreuna cu copilul tau.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
ramonab spune:
Nour felicitari!!!!!!!!!!!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
CatiM ce bine ca aveti zapada si l-ai putut da pe micut cu cosu de rufe
.Ii superba poza www.dropshots.com/CatiM#date/2008-12-19/16:48:20" target="_blank">asta
Am vazut-o si pe Pipe mica la cumparaturi.Si vreau sa zic ca ii sta foarte da foarte bine cu treningul ala.E misto rau de tot.
Si am mai vazut o fatuca curioasa si frumoasa cu un glob in mana.Frumos bradu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
Micul print
ceska777 spune:
Neata!
Darene,
da mango erau la borcan in combinatie cu piersica. Borcanel de la Hipp de la 12 luni cu bucatele. Eu l-am luat sa incerc ca el nu papa bucati mari decat din manuta, biscuiti, covrig, paine, sunca.
Asta i-a placut mult si o sa-i mai iau mango! E trecuta la mine la fructe exotice si cica inca nu se dau dar nu a patit nimic asa ca repetam!
In schimb nu a vrut peste!!!! MOR! Cu legumele e un chin continuuuuuuu!
Acuma abia l-am tinut cuminte cu un biscu in mana in premergator! Vrea numai plimbat! E treaz de la 7 iar de la 7:30 dupa schimbat si lapte ma plimba prin casa!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Nour, felicitari!!!!!
Uite cum se inmultesc gravidutzele la clopotei!!!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nour
Io sunt vinovata! Ma inscriu din nou in lista mamici cu burtici... si cu ocazia asta o felicit si pe EMA pt burticutza si ii urez ceea ce imi doresc si pt mine, un bebe sanatos, cuminte si papacios (si daca s-ar putea si fara colici). Asa cum ii ziceam si lui Miri... m-am dus la dr la control pt o infectie urinara si doctorita mi-a spus ca infectia pe care o am se trateaza doar dupa 9 luni... deci... voila un fratior/ surioara pt Luluah cea energica!( de parca dormeam prea mult)... Nu prea am pus in calcul o noua sarcina... cu toate ca semnele erau acolo, ma trezesc in timpul noptii sa merg la toaleta de minim 3 ori, as manca si frigiderul nu doar mancarea din el, si daca s-ar putea sa dorm 23 din 24 de ore... ar fi perfect...si o tot dadeam inainte cu infectia mea urinara. EMA tu parca il alaptai pe Milan... acum ce faci? Eu am continuat sa o alaptez pe Luluah si am sa continui atat timp cat mai am lapte... asta daca nu o sa renuntze ea ca citisem ca se schimba gustul laptelui si renuntza bebelasii singuri. Nu am reusit sa citesc nimic din urma... dar incerc sa ma pun si eu la curand putin cate putin... dar nu plec inainte sa urez sanatate multa la bebecii bolnaviori!!! PS: descarc maine pozele de pe camera si va pun si poze noi... sa vedeti ce capritza s-a facut mandra... Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)Scumpa noastra mica |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Lulua (28.01.2008)