LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 15
roli25 spune:
Sunt f. emotionata. Am fost la prima serbare din viata lui Marc. Am fost cu totii, inclusiv cu Andrei.
Poze aici: http://good-times.webshots.com/photo/2865011770103911837FcxFrZ
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
cati_magureanu spune:
Va ziceam ca a nins la noi super fain...Am iesit afara si l-am plimbat pe Matei cu cosul de rufe! (nu i-am luat inca saniuta
) si s-a amuzat teribil! I-am facut cunostinta cu "bapada"..Am pus poze la semnatura!
Pup
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 25 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
Miric trimite numai pusici de la Pipet pt grasunelul nostru drag. Sanatate multa tie si sper sa treaca mai rpd gatul.
Am pus azi cateva pozici de ieri http://good-times.webshots.com/photo/2165012020080619897DoDPwO de aici.
Roli, ce fulguleti frumosi am vazut, ca un ingerash a fost Marc.
baietii
Am vazut bradut de IoanaCT. Ce frumos ca l'ati facut deja...iar Ioana ce a zis?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Shose ce frumoasa e Pipetzica ta! are niste ochisori minunati!
azi Tudor a gasit masutza de la Chicco si nu s-a lasat pana nu am montat-o...a fost fascinat de ea dar nu l-a tinut prea mult...
am hotarat cu Ozi sa cautam un bradutz de 75cm pe care sa-l montam pe masutza din sufragerie unde Tudor nu are cum ajunge...maine merg la cumparaturi...
sa nu uit: Monicaa, drum bun! Sa aveti un zbor usor si sa ajungeti cu bine la bunici!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Cati, ai o frumusete de flacau care are o caciulitza exact ca a lui Tudor!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
cati_magureanu spune:
Miric drag, pusici si tie si noapte linistita precum si servici usor maine! Da, si aici este nasoala situatia..Slava Domnului, pe noi nu ne-a afectat, inca...insa sute de mii de oameni (poate chiar mai mult) si-au pierdut joburile...Cum o vrea Dumnezeu acum...
Roli, mai, mai ce fulguleti deliciosi! Faine rau costumele iar ei parca erau ingerasi! Pupam renul mic si frumos care a aprimit el cadou! si pe Andrei curiosu'!
Si la noi, la bisericuta romaneasca unde ne ducem, a venit mosul iar Matei-Batei a fost foarte brav! N-a plans, a stat pe genunchiul mosului si acesta i-a adus cadou! Speram sa avem si noi poze, in curand..ca sotul doar a filmat
...noroc ca a facut un nene acolo (filmul facut de sot este prea mare pt. site-ul cu poze)...
Shoseee..ce dulce este Iulia! welcome to our club (Andrei de LalaD si Matei...mai era inca un clopotel dar nu mai stiu cine)!
Pupam IT-ista mica! Si ce papusa are ea de la buni! Of, of..mai, mai!
Am vazut-o si pe Ioana cu globuletul uitandu-se curioasa! Si ce bradut frumos are ea! Bravo!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 25 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
Gratzi
si multumim! Buna idee cu bradutzul cocotat. Noi am planuit sa'l facem tot unde il faceam in fiecare an, numai sa'l baricadam putin cu canapeaua si fotoliul.
Facem bradul miercuri dimineata si vi'l arat negresit.
cred ca ma bag la somnic.
Pe maine, fetele mele dragi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Cati
, ma crezi ca de cand sunt in clubul IT istilor, d'aia nu mai pot intra ziua?
Cum vede laptopul parca vede cine stie ce smecherie, trage de cablu, se cocoatza pe mine pana ajunge la el...si apoi il ia la palme
si il inchide si vrea sa se urce pe el. Mi'e teama ca o sa'l sparga la kg ei!!!
Asa ca am renuntat, evit sa'l mai deschid ziua. Abia cand adoarme ea mai am si eu voie la forumit
it-istul tau si pe mami
Noapte buna!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
Multumim fetelor (Cati_magureanu, Shose)
, ca ati vizionat pozele Ioanei si bradutul si ca v-a placut.
Shose ce sa zica , se uita la el, apoi se plimba pe langa el pana a reusit sa traga de el si de beteala, mai avea un pic si cadea bradul
, tb sa am grija cu ea..
Vroiam sa va zic de varful bradului..i-am facut o poza ..sotul meu a zis sa punem varful in Ajun, de fapt nici bradul nu a vrut sa il impodobim in seara asta, vroia de Ajun (atunci se impodobeste), dar am insistat si pana la urma l-am impodobit..a ramas doar varful..care o sa-l punem de Ajun.![]()

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am vazut pozele lui Andrei cu fratiorul lui, Marc, de la serbare, f frumoase, a lui Matei cum se dadea cu "saniuta", e super ideea.
, pozele Pipetzicei care e interesata de laptop
si ce frumoasa papusa a primit de la buni!
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)