LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

EMA acum am citit minunata veste felicitari! sa fiti sanatosi si samburica din burica sa creasca mare si la fel de frumoasa ca mamica ei.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna seara si de la noi! Am cam lipsit in ultima perioada, dar am avut ceva probleme cu calculatorul, plus multa munca.
Am citit doar capitolul acesta, dar am aflat niste vesti MINUNATE!

Ema si Nur FELICITARI din toata inima pentru sambureii vostri din burtica. Sa creasca mari si sa stea cuminti acolo. Mi-au dat lacrimile cand am citit, ma bucur enorm de mult pentru voi. Astea da bucurii de sarbatori!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IRIS SI LUCA!
Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!

Mergi la inceput

BIANCA MIHAELA, ALEXANDRA MARIA,
MIHAI&GRIGORIU SI IOANA ECATERINA

Cu intarziere va spun si voua din tot sufletul LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am impobobit si noi bradul: avem poze aici . La inceput Ioana s-a uitat la brad, s-a plimbat pe langa el..apoi a reusit sa "fure" un globulet si intr-un final tragea de crengi si beteala.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 24 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

ILEANA, STEFANIA, EMMA ,ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Nour felicitari mamica draga! Sa dea Doamne Doamne bb sanatos, iar sarcina cat mai usoara.

Ma tot gandesc la voi proaspete viitoare mamici! Ce sentimente frumoase trebuie sa va incerce acum, cand va uitati la clopotzeii vostri si va ganditi ca in burtica exista ceva la fel de gingash si bun.

Mi s'a umplut sufletul de bucurie cand am aflat de Ema, la fel si acum de Nour!
Felicitari inca o data.

Tre' sa multumesc fetelor pt sfaturile cu cerealele. Ieri dimineata am intrat rapid si am gasit mes Lalei, am inteles cum sta treaba cu firma de care sunt produse si ca cel mai imp e sa le fac cum scrie pe cutie. A papat Iulia cerealele mai bne decat clasicul iaurt cu fructe. Si astazi la prans a papat si legumele (vinerea o tzn la post, fara carne). Cred ca i a mai reenit apetitul si a mai disparut din maraici.
Asta seara am dus o la bunici. Si maine seara ramane acolo, numai ca maine pe zi tre' sa o iau pe motiv de transhat purcelushul pt Craciun.

A revenit scurt Mishu cu al ei minunat bb C. Mi'a fost dor de tine si hai mai des. Bb C a ramas la fel de frumos si gingash, numai ca e mai baietzel decat inainte.
Hai mai des pe la noi!!!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

DANA sa-ti traiasca sotul! LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Raly, inca o data saru'mana! Am citit articolul...nu-mi dau seama daca este sau nu ringworm...Tind sa cred ca este eczema (nu sunt doctor dar...parca asa imi face impresia)... Cand poti tu cu numele cremei...stai linistita...Ma uit, intre timp, sa vad daca gasesc pe la Walgreens sau CVS ceva pt. copii care sa contina hidrocortizon sau cortizon nu stiu care este exact...ceva cu procent mic..adica sa nu fie prea puternica (auzisem eu ca, cortizonuil asta nu prea este bun pt. bebei...dar cred ca era, totusi, vorba de bebei mititei pe vremea aia, cand am auzit eu)!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 25 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nour! ma bucur ca le-ai spus fetelor:)) eu muream de nerabdare sa le spui, acu sunteti colege de odisee tu si ema:) ce frumooooooooooooooos!

shose, pusici de la viermishorul tarator pentru dulcineea lui pentru pipetul lui:)))

cati, pusici... si imi pare rau pt treaba cu joburile:( la voi tre sa fie si mai aiurea ca la noi:( doame-ajuta s atrecem cu bine peste asta.

monicaa... pe weekend raman cu medicamente de babism ca... n-ammedic

pusici, somn ca maine icnep la 3.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput