LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

ema, nour FELICITARI!!!! ce super .. tare ma bucur pentru voi si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!! veti fi colege de odisee inca o data .. foarte frumos!!!

pentru sotiorul tau, Danutza. sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

pupici tuturor

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Cine se mai anunta pe anu'?Cred ca mosu' ne mai pregateste ceva...am eu asa un feeling

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Nour felicitari, sa ai o sarcina usoara (citez o zuza : ca a mea)si un bebe sanatos.

Si cine stie poate mosul e si mai darnic si pana pe 25 se mai anunta fete!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

gand la gand cu bucurie

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Cine se mai anunta pe anu'?Cred ca mosu' ne mai pregateste ceva...am eu asa un feeling

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Yuuupppiii Nour! Felicitari si tie! Sarcina usoara si bebe sanatos si ne-colicos (cum iti doresti )! Abia asteptam pozicile sa o vedem pe caprita de Luluah!

Raly, saru'mana..da, se pare ca este aceasi treaba ca la Matei! Iti amintesti cumva cum se numea crema? Ti-a dat prescriptie sau ai gasit-o over the counter? Ca ma bate gandul sa incerc cu ceva de genul asta ca vad ca nu trec altfel!

Chiar ca darnic, mosul!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 25 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Cati, crema de fundulet e preparata de la farmacie, nu e over the counter. Eu sunt la munca acum, ma uit acasa si promit ca revin cu informatia.

Ne-a zis doctora ca daca reactioneaza la crema atunci e eczema si nu ringworm( citeste ce este ringwormul aici http://www.medicinenet.com/ringworm/article.htm). A reactionat si s-a reparat. A zis ca si cu hidrocortizon ar fi disparut, dar in tp mai lung.

Eu mereu am in cap ca de la apa a facut-o (apa in California e mizerabila uneori cand nu ploua-ca anul asta- 8 luni si o aduc de la mama naibii).

Ii trece,nu te ingrijora, eu nu m-am panicat, doar ca o vedeam mereu acolo, nu il manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Va multumesc mult de tot fetelor pentru mesajele exuberante si pline de ganduri frumoase pe care mi le-ati transmis!! Este o adevarata placere sa le citesc, i-am citit si sotului! M-ati emotionat tare! Multu mult si fetelor ce m-au felicitat pe PM! Va imbratisez pe toate!

Sanatate multa clopoteilor bolnaviori, Sonia si Stefania, insanatosire grabnica puiuti!

Wow inca o mamica insarcinata! Sarcina usoara si bebe sanatos tun iti urez Nour! Eu nu il mai alaptez pe bebe de vreo 3 luni dar am citit ca la un mom dat o mamica ce alapteaza si este insarcinata tb sa renunte la alaptat pt ca organismul solicitat din ambele parti se slabeste. Abia astept sa vad poze noi cu bruneta ta frumoasa!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danybv
Felicitari Nour sarcina usoara si un bb cum iti doresti tu.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 24 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nour, si tu ? Felicitari, o sarcina usoara iti doresc, si un bebe sanatos, indiferent de sex.
Ce de mamici curajoase avem. Bravo voua.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multumesc fetelor pentru lamuriri referitoare la eco, doctori si pt preziceri hihi

la Iosup am fost pt eco morfo de trim 2 si 3 dar intre timp am aflat una alta de pe forum...O sa il am in vedere pe Radulescu Botica

Nour ce bine ca poti manca orice!

ma retrag la somn- sau insomnii- sa vedem

si mai multe pt voi fetelor ptcuvintele si gandurile bune pe care mi le-ati transmis

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput