LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si eu si eu sunt curioasa!
Hai ziiiiii!
Eu sa fiu gravi as striga in gura maaaare mare!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Pupici la zuze buburuze si clopotei argintii!

AM citit din 2 in 3 ce s-a mai intamplat pe aici...Am prins vestea cea mare din capitolul de fata!
Emaaaaa!!! olala! suuuper! Sa ai o sarcina minunata (asa cum am avut-o eu), sa fii sanatoasa si tu si bebe mic din burtik si full term! Tocmai ce-am avut si eu o revelatie si zic si eu tot FETITA! (desi am zis ca pun job-ul de Mafalda in cui ca nu-mi ies prezicerile...imi mai dau, totusi, o ultima sansa )!

Am vazut ca Mitsulina a dat semne recente de viata! O pup si pe ea si pe frumosul Conrad! Mitsuleee...nici mie nu-mi placu' prea tare ceea ce am facut (energetica) (au fost, totusi cateva chestii care mi-au placut, de exemplu optimizarile..he, heee si rezistenta materialelor...hi, hiii ) si nici n-am profesat un minut in domeniul pentru care m-am chinuit 5 ani...M-am reprofilat de nevoie, as zice...Am intrat in domeniul cartilor si acolo mi-a ramas inima!

Gabi, ce faci iubita? Cum va mai este? Am citit si aici si la subiectul dedicat problemei tale si m-am intristat foarte tare! Eu ma rog sa va dea Dumnezeu intelepciunea necesara, amnadorura, sa treceti peste aceasta problema..Este tare pacat, cu un copil asa reusit, sa nu rezistati cutremurului iscat de venirea unui bebe....
Eu simt ca problemele nu sunt acute (desigur, ma pot insela) rau si se pot rezolva...Barbatii o mai iau razna cand conditiile nu sunt cele ideale (in viziunea lor)..Mai sunt si crizele varstei etc... Eu, inca mai sper ca veti rezolva intr-un sens pozitiv! Doamne ajuta!

Grati, vazut poze, ramas impresionata! Modele frumoase!

Raluca, nu pot sa zic decat ca-mi pare f. rau de mititica ta! I know cum este cu otitele astea! Refacere usoara!

Honey, l-am vazut pe mosulica al tau drag si scump si-mi venea sa-l pup prin monitor! Ce strungaret este! Hi, hi...Eu am avut strungareata pana pe la 6-7 ani! Are un farmec aparte!
Imi pare rau ca munciti mult pe acolo...ce..numai la noi la Romania este imbulzeala de sarbatori? astia ce-au?!
La noi niiingeeee de groaza..au anuntat astia storm si heavy snow si, intr-adevar, troienele de zapada cresc vazand cu ochii!

Miri...imi pare rau de ce-am citit in legatura cu job-ul! Nasol! Sper, insa, ca vei gasi un alt job cel putin, la fel de placut! Tin minte ca aplicasei, mai mult la misto, la un hotel si ca primisei raspuns favorabil! Poate gasesti iar o ocazie din asta...
Ii pupam pe strumfii cei frumosi!

Am vazut ca discutati de problema cu trezirile noaptea...Noi am luat taurul de coarne si am aplicat metoda "cry it out" si, din fericire, a mers! Sunt convinsa ca tine si de felul cum este copilul iar la noi a mers manusa! In situatia data (eu cu sleep disorder iar sotul cu servicul) ar fi fost tragedie! Seara, dupa ce papam, mergem la nani, mami ne pupa, inchide usa si dusa este! Aproximativ 5 -10 minute plange un pic, dupa care incep un soi de sunete pe care nio, in glima, le numim incantatii! Dupa care adoarme dus, de cele mai multe ori, pana dimineata! Cand mai sunt perioadele de eruptii dentare se mai trezeste noaptea, mai plange un pic (noi nu ne miscam din pat) dupa care se culca singur la loc..A durat vreo saptamana toata treaba dar acum este super ok!

Moni, drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi (daca nu mai intri pe aici pana atunci) si sanatate multa Claritei si tie!

Ceska, pupam si noi cornita capritului Benji! Matei de o saptama a inceput sa mearga in picioruse din ce in ce mai mult si mai bine! La inceput, 3 zile consecutiv, a dat cu capul in muchia biroului si s-a ales cu 3 vanatai, verticale, orizontale...de toate felurile (una pe frunte si cate una pe obraji)..ziceai ca esteee...alien! M-am infuriat pe mine, am zis ca-s mama nebuna..dar nah...chiar nu pot sa fiu secunda de secunda in preajma lui..in playpen nu mai sta de nici o culoare - urla ca apucatul - asa ca-l mai las prin camera in timp ce mai fac acte ceva pe la bucatarie iesind, bineinteles, din 5 in 5 minute sa vad ce face...se intampla...n-ai cum sa le eviti! Si cu mine pe langa el a cazut si a dat cate un cap la diverse...

Am mai vizionat poze de clopotei in fuga! Frumosi toti! Ma uit la ei si mustacesc pe aici!

LA MULI ANI IRIS SI LUCA! Sa fiti sanatosi, clopotei dragi, sa cresteti mari, sa fiti feriti de tot ce-i rau pe lumesi sa va bucurati parintii in fiecare clipa a vietii!

LA MULTE LUNITE CLOPOTEILOR DE AZI: ILEANA SMARANDA SI STEFIUTA, EMMA SI ALESSIA!

Multumim si noi fetelor care ne-au transmis urari pe 13 ianuarie!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 35 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

miri,gata socu a trecut, am administrat prima tura de medicamente acumasteptam sa isi faca efectul;in ceea ce priveste constiinciozitatea la mine nu e o problema
deci se poate si fara dureri,ma credeam....

cine mai merge la odisee? o sarcina usoara,astept cu nerabdare sa aflam...
eu prin primavara sper.. o las pe alina inainte,
desi eram cu ale melemi-au dat lacrimile de emotie cand am aflat de ema

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Cine? Cine?
Bravo, Ralu! Pupam fata sa se faca bine rapid!

Am si eu o intrebare...Matei are pe piele (picioruse si fundulet) un soi de eczemuta..este cam cat un bob de mazare, ca dimensiune, uscata si rozalie...deci, niste pete uscate pe piele...Astia pe aici ne-au zis ca ar fi de la aerul uscat sa-l creia o pauzasc dupa baie si in timpul zilei si daca nu dispar sa-i dau cu niste cortizon..sau, ma rog, creme care contin cortizon..Eu l-am dat cu galbenele tot timpul dar vad ca nu dispar..din contra..mi se pare ca se maresc si se intind..ce-ar putea sa fie oare?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 25 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Buna fetelor,

La Multi Ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea!

Nu am prea citit din urma, ne pregatim si noi de party, maine, si suntem in febra pregatirilor. Cred ca ne-am intins un pic cam mult( 40 adulti) dar fiind soacra mea aici m-a ajutat cu pregatirile.

Suntem intr-o permanenta stare de stress cu joburile si situatia economica de aici, sistemul functioneaza de asa natura ca daca iti pierzi job-ul, pierzi si casa( platibila in 30 de ani) asigurarea medicala, cam tot. Eu lucrez la o universitate de stat,dar si la noi s-au anuntat concedieri in anul care vine. Media, tv, radio, la joburi numai despre asta se discuta si parca in starea asta nici nu ne mai putem bucura de sarbatori si aniversari.

Cateva cuvinte despre baietelul meu: merge ff bine in picioare, nu mai are nevoie de tinut, cu somnul daca va mai amintit am facut sleep training acu vreo 2 luni si a fost tare bine, la fel ca si Cati dat papa, iesit din camera el se mai foia un pic pana adormea cu animalutele lui din patut.

Cat despre treziri noaptea, eu nu am dormit o noapte intreaga de cand l-am nascut. Se trezeste si acum pt biberon pe la 3am, apoi la 6am stau cu el pe canapea sa mai doarma pana la 8.

Cu mancarea suntem destul de rau, inca numai blenduit, nu pare atras de nimic de mancare, nu pot sa zica ca ii place asta sau asta.Mananca putin , lapte numai 150 max seara si 150 dimineata, in timpul zilei manaca fructe, legume carne,dar cum am spus,parca nu cu o placere deosebita. Nu a acceptat mare lucru in manuta, numai biscuiti pe care mai mult ii suge, mere, aseara un castravete murat.

Felicitari Ema pentru sarcina. Prima mamica noua in odiseea noastra! Iti tinem pumnii sa ai o sarcina perfecta.

Aici cateva poze din ultima perioada, pentru cine vrea sa ne vada:

http://picasaweb.google.com/jjordache/11Month

Mergi la inceput

Off, am gresit, prima mamica curajoasa la noi in odisee e Danonique!

Va felici pe amandoua si va doresc ca totul sa fie ca la carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

'naseara!

EMA! felicitari! sa va dea Domnul un bebe la fel de sanatos, frumos si vesel ca bebe Milan! sa ai o parte de o sarcina ca un fulg, si tinem pumnii sa treaca timpul repede, fara complicatii si greturi prea mari:))) - in paranteza fie spus, maia vem o viitoar emamica printre noi, care deocamdata nu spune nimic, pentru care ma bucur enorm de tare si de la care am aflat intamplator ca....un clopotel de-al nostru va avea companie de joaca:) pliiiiiiiiiiiiiiz, vino si spune fetelor!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Io sunt vinovata! Ma inscriu din nou in lista mamici cu burtici... si cu ocazia asta o felicit si pe EMA pt burticutza si ii urez ceea ce imi doresc si pt mine, un bebe sanatos, cuminte si papacios (si daca s-ar putea si fara colici).
Asa cum ii ziceam si lui Miri... m-am dus la dr la control pt o infectie urinara si doctorita mi-a spus ca infectia pe care o am se trateaza doar dupa 9 luni... deci... voila un fratior/ surioara pt Luluah cea energica!( de parca dormeam prea mult)...

Nu prea am pus in calcul o noua sarcina... cu toate ca semnele erau acolo, ma trezesc in timpul noptii sa merg la toaleta de minim 3 ori, as manca si frigiderul nu doar mancarea din el, si daca s-ar putea sa dorm 23 din 24 de ore... ar fi perfect...si o tot dadeam inainte cu infectia mea urinara.

EMA tu parca il alaptai pe Milan... acum ce faci? Eu am continuat sa o alaptez pe Luluah si am sa continui atat timp cat mai am lapte... asta daca nu o sa renuntze ea ca citisem ca se schimba gustul laptelui si renuntza bebelasii singuri.

Nu am reusit sa citesc nimic din urma... dar incerc sa ma pun si eu la curand putin cate putin... dar nu plec inainte sa urez sanatate multa la bebecii bolnaviori!!!

PS: descarc maine pozele de pe camera si va pun si poze noi... sa vedeti ce capritza s-a facut mandra...

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nur felicitari! Asa o familie frumoasa cerea si un flacauash! De va fi tot fetitza asta este...tati va avea trei printese acasa!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ce zi Domnule !!!! Mosul asta e tare darnic anul asta, tot presara bebelusi in burtici.

Nur sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara! Si multe multe felicitari.

Eu va pupicesc (Cati multam de urari) si ma bag la dus ca mai am ultimele nimicuri de pus la punct. La 5 trezirea ca e nebunie pe autostrazi si prin aeropoarte.
Va scriu maine cum am calatorit. Sper din tot sufletul sa nu faca Clara un kk din ala mare si puturos in avion ca mi-e ca moare pilotul de inima.

Seara faina si multa sanatate bolnaviorilor ..clopotzei si mamici

PS Miri se pare ca anul asta nu a fost sa fie dar sper sa ne vedem in 2009. Daca nu iti trece gatul fa o vizita la nenea doctorul..asa am avut si eu si era amigdalita..de.. virusi a la Clara de la gradi.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Cati

Si Thomas a avut o mica patuta( cerculet) rosu si uscat pe fundulet, nu am luat-o in seama cateva luni si se tot intindea, ne-a zis ca este eczema si ne-a dat un unguent(mai puternic decat cortizonul) si i-a disparut, apoi reaparut in alt loc, iar dat, iar disparut.

Si eu am dat cu galbenele si nimic.

Felicitari Nour! Fetelor ne dati curaj si noua. Ce vesti minunate!

Mergi la inceput