LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

darene bine ai revenit. Ne arati si noua poze cu Khaled, cum arata acum la 1 an? Maine face si puiul tau 1 anisor.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

. sa creasca 'nalt ca bradu'!!!

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Pana sa impodobim bradu, am impodobit ce am gasit si noi prin casa.Ia priviti va rog aici http://good-times.webshots.com/photo/2605524260102497651PUqJIq.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hi zuzici!
Multumiri din partea Pipetzicii Iuliei ( hihi cum suna de serios Iulia, vba Lalei, parca nu e vba de ea).

Vazut pozici cu Mateiasul lui Cati. Ce frumoasa caiulita are, si cat de bine ii sta cu ea, ii incadreaza toata fatuca si ii scoate mai tare gingashenia in evidenta. Are si Dudu la fel, are si Pipe identica, dar o marime foarte mare si nu pot sa i`o dau ca ii vine pana la nasuc.

IoanaCt, credeam ca numai la noi in oltenia e traditia asta cu bradul impodobit in ajun, dar se pare ca e si la voi. si crede`ma, abia astept sa`l impodobim si noi. Sa vad si eu reactia bblusei. Bine ca Ioana e inca prietnoasa cu el!

Doniro, de cand i`am dat cereale s`au imputinat scaunele si la noi. Avea 3,4 acum a ajuns la 2. Deci tot o mica kakacioasa am si io.
Cumparam pampershi si servetele la greu. Eu nu o mai spal la fundulet decat seara. Caci nu e iritata si daca mereu face kk in deplasare m`am cam dezobishuit de spalat.
Apropo, am trecut la pampersi chilotei si ii stau mai bine, nu o mai strang la pulpite deloc.

Mada, smeche` s`a facut cam incapatanata. Abia acum de cand cu busilitul calumea si cu mersul de manute imi dau seama ce bb cuminte a fost candva. Pufosel Sofiuc ce face? Ii mai pregatesc mami si tati vre`o iesire iarna asta?

Astept cu nerabdare pozici de la Cretzulinele noastre. Tati tre` sa dea the best din tot ce poate pt modelele lui. Nici nu ma indoiesc ca asa va face.

AncutaB inseamna ca noi suntem curajoasele care facem bradutul la fel! Sa impartasim apoi impresii. Daca va mai dura la fel ca in anii trecuti
La mine cred ca e mai nashpa, ca in locul unde il fac acum e deja un sevalet de care e inebunita sa traga toata ziua. L`a subrezit de tot.

Benji sanatate! Fa`te bine ca AMR ul nu te asteapta....
Distractie placuta la bunici de sarbatori.

Ramo ce frumos `bradut` ati impodobit, vba lu` Mada...mai merge si la anu` impodobit. E frumos RZVnici ca o papusica.

Daren ne era dor de Khalid, vazut pozicile mai vechi si vreau sa mai vad si pozici cu bb mare de acum.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani Simon, David, Albert, Alessia!

La multi ani Littlebig

Si tot citind in paralel Odiseea cu scutecelele, uite asa am aflat noi de
Simon
Originally posted by Littlebig

Multumesc frumos pentru incurajari si pentru urari, tuturor fetelor.
Am nascut azi dimineata la ora 9.04 un baietel blond de 2,950 kg, 50 cm care va purta numele Simon Sebastian DAVID.
Acum sunt la terapie intensiva si ma relaxez in fata acestui laptop pe care mi l-au pus ei la dispozitie. Dupa o zi atat de agitata, plina de evenimente noi si TELEFOANE (persoane care ma sunau sa-mi ureze La Multi Ani fara sa stie ca mai avem un sarbatorit in familie tot azi )......... au venit bunicii, vb mai tarziu

si de Albert, ne`a anuntat Dana
Trimis la: - 20/12/2007 : 21:49:56
Fetelor mi s-au rupt apele.Merg la spital.
Apoi vestea minunata de la Irlandeza:
Fetelor, buna dimineata. Am primit un mesaj de la Danonique.
Pe 20 decembrie la ora 23.08 s-a nascut ALBERT. Cantareste 3.700 kg si are 52 cm in lungime.

Si de David
Originally posted by Laura Ioana

FETELOR, A NASCUT GINAAA!
La ora Americii 12,29, un baietel cuminte de 3,5 kg, 50 cm si APGAR 9,9.
A nascut usor si bebe e cica foarte cumintel. Se simt bine, am vorbit cu sotzul ei si era foarte fericit!
Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti in familia voastra frumoasa!

Am citit capitolele de la Odisee si abia am reusit sa ma mai desprind.
Ce nostalgie

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Doniro, de cand i`am dat cereale s`au imputinat scaunele si la noi. Avea 3,4 acum a ajuns la 2. Deci tot o mica kakacioasa am si io.
Cumparam pampershi si servetele la greu. Eu nu o mai spal la fundulet decat seara. Caci nu e iritata si daca mereu face kk in deplasare m`am cam dezobishuit de spalat.
Apropo, am trecut la pampersi chilotei si ii stau mai bine, nu o mai strang la pulpite deloc.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Bun, deci scaunele moi nu sunt de la cereale, cel mai probabil. Ref spalat la fundulet, la Daria nici eu nu ma omoram cu spalatul, o stergeam cu servetele si nu au fost probleme deloc, dar Victor e mai sensibil (probabil asa sunt blonzii ) si trebuie sa il spal dupa ce face kk. Adica de 2-3 ori pe zi.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Bun, deci scaunele moi nu sunt de la cereale, cel mai probabil. Ref spalat la fundulet, la Daria nici eu nu ma omoram cu spalatul, o stergeam cu servetele si nu au fost probleme deloc, dar Victor e mai sensibil (probabil asa sunt blonzii ) si trebuie sa il spal dupa ce face kk. Adica de 2-3 ori pe zi.

POZE

Ufff...asa faceam si eu, acum m`am mai lenevit. Oricum e bine ca il speli dupa fiecare kk si e bine ca sta si e cumintel. Pip s`a dejobisnuit de chiuveta de la baie si abia trag de ea sa o mai bag acolo.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

POZE

Ufff...asa faceam si eu, acum m`am mai lenevit. Oricum e bine ca il speli dupa fiecare kk si e bine ca sta si e cumintel. Pip s`a dejobisnuit de chiuveta de la baie si abia trag de ea sa o mai bag acolo.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Eu o spal la fiecare schimbat indifetent daca e kk sau doar pipi,are pielea f sensibila chiar daca nu e blonda deloc,servetele folosim doar in deplasare,acolo unde nu am cum sa o spal.
Am scapat in sf de iritatie cu Reviken si cu o solutie preparata in farmacie care contine hidrocortizon in cantitate mica,am vazut ca vb despre asta fetele Cati si Rali.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mada, asa da mamica grijulie. Eu dupa pipi nu o spalam, dar o spalam dupa 5,6 kk cand era mica. Acum, din toamna trag mata de coada, sper sa nu apara doamne fereste vre`o iritatie. Ca atunci o sa imi para rau.
Cred ca depinde si de pielea lui bb cum suporta servetelele, Pip a fost iritata cand am ster`o cu Mustela. Eu folosind crema in sarcina am ramas ca e cea mai buna firma, insa pt pielea ei nu a fost. Nici servetele pampers nu i`au placut...asa ca de pe la 2 luni folosim Nivea din alea bleo deschis si ii sunt cele mai bune. Cand mai face si ea cate ceva rozaliu la fundulet ii merge f bine Nivea cu zinc, de seara si pana dimineata ii dispare orice urma.
Si la sapaun tot nivea folosim.
Cand trecem la Sampon pt par? Si de care sa luam?

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

robert la 11 luni http://community.webshots.com/album/569292025vyLFcc

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Pai eu il spal pe Victor de cand era mic mic cu sampon de la Sanosan. La fel si pe Daria.
Iar ref spalat la fundulet, nu iti mai face atatea probleme ca nu o speli. Daca fata e ok, stai linistita. Ti-am zis, cu Daria la fel faceam si eu, doar o stergeam cu servetele si nu a avut nimic.

POZE

Mergi la inceput