LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Ramo
cat e de frumos Razvanelul tau! Cred ca era fascinat de impodobeala, nu?![]()
Shose
nici eu nu o spal pe Thea si nu se irita. O spal seara. Dar in cada, ca in chiuveta nu mai incape si tragea si de maneta de la robinet si-mi era teama sa nu se opareasca
Simon Sebastian
David Steven
Albert Aaron
Alesia Stefania
Sa fiti fericiti, sanatosi si sa cresteti mari, sa va faceti parintii mandri de voi!
Emaaa
ce surpriza! felicitari, graviduto! Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Laura Ioana spune:
Moni, ce frumos sta puiul tau la baita, cu capul pe spate
Thea nu se lasa pe spate, nci s-o impusti si din cauza asta e un chin sa o clatesc pe cap: ii intra mereu apa in oki. Sigur va uri baia cand va mai creste (acum se ridica in picioare si vrea sa iasa din cada, cand simte apa pe fatza
). Vad ca si Robertel e fascinat de creme-cremute si alte chestii care nu-s jucarii
Si ce frumos sta in picioruse
Merge singurel?
Atat sunt de mare
Filmulete
doniro spune:
Am pus si eu o POZA CU "CLOPOTEL" IMPODOBIT
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Laura Ioana spune:
Nur
felicitari si tzie, mamica
curajoasa! Sa ai o sarcina linistita si un bebe la termen si sanatos!
Honey
la noi, in Moldova, dam banuti celor care vin cu colinda sau cu uratul. Copiilor vecinilor le dau si fructe (pe langa banuti).
Doamne, Caty, cat e de frumusel
Ce frumos rade cu nasucul lui inrosit de frig! Si ce idee traznita v-a venit, sa-l plimbati cu cosul de rufe
Roli
ce dragalas fulgul tau de nea! Mi s-a umplut mie inima de emotie, dar tie!!! Te cred ca ai fost tare mandra: ai un puiut mare si curajos!
Shose
ai o Pipetica frumusica foc! E o finuta! Si-mi place tare in poza asta, unde pare ca va cearta: http://good-times.webshots.com/photo/2626746150080619897xbvUCP
Alina avreti un brad super si o fata dragalasa de numa! Ce rodea ea la atza aia
Tot nu are dintisori?
Darene, felicitari pt mergaretul tau! E baiat mare, ce sa mai!
Thea merge bine de tot in toata casa, singurica, singurica! SI eu ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca puiul meu e pe piciorusele ei! Doar daca se grabeste f tare o ia in 4 labute
Merge in picioare ca un robotel/pinguin, e o scumpa!
Si daca-i spun "te prind! stai, ca te prind!" isi ia o viteza sa fuga de mine, de mor de drag si daca-i la un colt sau in fatza unei usi, ceva, zici ca vrea sa se catere pe ele, numai sa poate fugi
Atat sunt de mare
Filmulete
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose IoanaCt, credeam ca numai la noi in oltenia e traditia asta cu bradul impodobit in ajun, dar se pare ca e si la voi. si crede`ma, abia astept sa`l impodobim si noi. Sa vad si eu reactia bblusei. Bine ca Ioana e inca prietnoasa cu el! |
De unde, trage de el ..tb sa stau langa ea, i-a globuletele, m dvm a luat o bomboana si i-am dat sa o pape.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Alina avreti un brad super si o fata dragalasa de numa! Ce rodea ea la atza aia Tot nu are dintisori?Darene, felicitari pt mergaretul tau! E baiat mare, ce sa mai! Thea merge bine de tot in toata casa, singurica, singurica! SI eu ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca puiul meu e pe piciorusele ei! Doar daca se grabeste f tare o ia in 4 labute Si daca-i spun "te prind! stai, ca te prind!" isi ia o viteza sa fuga de mine, de mor de drag si daca-i la un colt sau in fatza unei usi, ceva, zici ca vrea sa se catere pe ele, numai sa poate fugi![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 |
Multumim
. Nu are nici acum dinti..ii va iesi ei..Ce bine de Thea k merge..BRAVO THEA, ce draguta cred ca e cand merge, sau cand incearca sa se catare.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 22 ZILE

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
monicaa spune:

SIMON SEBASTIAN
DAVID STEVEN
ALBERT AARON
ALESIA STEFANIA
Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si destepti foc si sa ii bucurati pe ai vostrii parinti in fiecare zi cu zambetul vostru.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Iuhuuuuu!!! Raportam pamant de Bucuresti sub talpitzele noastre![]()
Am calatorit ok, Clara a simtit ceva si s-a trezit la 4, a facut caca in aeroport si pe 2 ori in avion
si culmea cred ca de la ceva gen Smecta. Cum ii dau sa bea cum face si de fiecare data pute oribil si are mult mucus. Ati mai experimentat asa ceva??? O fi normal?? 
Acum doarme de duduie ca in avion a atipit 1 ora si in rest a stat cu ochii cat cepele iar cand am ajuns acasa a si tras cateva ture cu buni de manutze.
Pupici si daca ma puteti sfatui cu Smecta aia as fi tare recunoscatoare. Avem doar 1 saptamana de kaka in ideea ca dureaza 2 pana isi revine complet dar incep sa ma panichez...adica nu reusesc sa imi dau seama daca scaunele se imbunatesc sau nu. Smecta asta i-am dat ieri si zi ca sa nu avem probleme pe drum si s-au si schimbat scaunele: din galbui sau facut verzi, put groaznic si iar sunt un pic mai dese. Ar trebui sa ajute si totusi nu...Please help...orice experienta, parere. Va pupicesc 
PS Maine facem brad...pe unde se mai gasesc brazi faini de cumparat ca sor"mea parca e cazuta din luna![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/