Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Gabitzam ce frumooos e la voi, colorat si cald Si baietii au intrat deja in atmosfera de sarbatoare.

Nicole si eu am o soacra ca a ta, mie nu imi ia cadouri, in preajma zilei mele, in general se supara pe noi, nu stiu cum naibii se intampla dar... ea/ei au pretentii la cadouri, nu asa o atentie, daca nu le convine ce le-am cumparat ne si spun...
Desi nu e o solutie, eu deja am inceput sa ma obisnuiesc cu ei si nu ii mai pun la suflet.

Simona, Laura si Elenuca ce frumos sa mergeti la cumparaturi impreuna. Desi am impresia ca va recunosc gemenutelor cand sunteti amandoua in poza nu imi mai dau seama care, cum

Alysh sa stii ca desi noi avem la dintzocii, mama-mama, ne si miscam foarte bine, adica mergem de-a buselea, stam in fundulet si mai nou am reusit sa ne ridicam in picioruse agatate de patut... si noi suntem printre cei mai mici de aici cu vorbitu stam mai prost

Noi il asteptam pe tati nostru sa ne duca la vaccin.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza
nu am avut timp de conspect, asa ca rog pe cele care mi-au adresat intrebari sa mai intrebe odata, cu scuzele de rigoare ca imi merge netul ca pixul, cad serverele rds nu stiu ce naiba se intampla trebuie sa le dau un tel. fata doarme acum, dar e extrem de agitata cand e treaza, banuiesc ca vine un alt dintisor pt ca nu mai are pofta de mancarica. inca imi tuseste si avem abia o sapt de la atibiotic. azi merg la dr sa vad ce se intampla.

virginia - am primit mesajul tau, multumesc de info referitor la costumasul de mos, dar noi avem deja. am notat tel tau, poate ajungem sa ne si cunoastem dar zilele astea inainte de sarbatori sunt mai mult un haos, taie din bucuria si magia craciunului..

am de facut o gramada de chestii azi, am bagat deja 2 masini, mai am vreo 3 cred si inca una cu plusurile fetii, apoi curatenie, etc ca mama e la tara de o sapt si mi-e foarte greu sa le fac pe toate, macar daca era acas mai statea cu fata cat faceam eu curat dar asa sunt nevoita sa o tin cu mine in camera cat aspir, sterg praf, ca daca o duc in sufragerie nu aud de aspirator daca plange,etc...

hai ca profit ca doarme sa vad daca tin astia de la rds cu mine si nu imi mai fatzaie netul si ma lasa sa citesc ...se pare ca am probleme si cu mesajul asta. ma duc sa-i sun sa ii injur putin

edit: am scris mesajul asta acu o ora..ma streseaza astia de la rds ca zic ca nu e de la ei si mie totusi nu-mi merge netul decat cate 5 min dupa care pauza...are cineva modem zapp sau orange? cum sunt? ca renunt la astia da-i in p**** ma-sii

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Nicole nu mai fi suparata! Eu am ajuns la concluzia ca pot sa stau si in cap ca nu am ce sa ii fac. Daca atata poate atata face. Chiar nu merita nici 5 min de suparare din partea ta!
Stepany nici eu nu am mai dormit bine dupa ce am vazut ce ai scris. Astia isi bat joc de noi. Chiar ca ies in strada! Pai am mai si anuntat la serviciu ca vreau sa stau pana la un an!
Dolloress multumim de reteta. Am sa il fac si eu!
Mihaser asa e chiar ca ati fi stata in vama o gramada. Lasa ca pana la anul o sa apara alte costumase poate si mai interesante. Azi poate reusesc sa il imbrac si eu pe Tiberiu in costumasul de Craciun sa pun si eu poze cu el.
Magnetism uff imi pare rau! Tiberiu mi-a cazut de 2 ori. Prima oara cu mine la 4 luni. Cred ca am fost prima mamaica cu bebe cazacios de am plans o saptamana si exact ca si Cleo l-am controlat peste tot! A doua oara cu tati care la fel, se uita la TV si Tiberiu era in leagan exact langa el dar nu era prins cu centura si a cazut chiar in ochii lui taicasu care cazuse pe ganduri in fata TV-ului. Moama ce l-am certat dupa care mi-a parut asa rau ca saracu chiar ii parea rau si mai puneam si eu sare pe rana!
Alys mutumim pt vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor intru pe fuga, v-am citit dar nu am timp de conspect
Astazi este ziua lui tati si trebuie sa pregatesc cate ceva pentru deseara...sarbatorim mai mult in familie. Intru mai pe seara sa ma descarc, offfff......am o stare tare nasoala de cateva zile incoace, sper sa treaca...toate mamicile si toti bebeii.

La multe lunite mladitelor Maria Alexandra, Victoria Isabela, Stefana Eduarda si mugurasilor Kevin, Shintaro Daniel, Adam, Andres, sa fiti sanatosi si fericiti si ascultatori!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multe ani M&Ms: Maria Alexandra, Victoria Isabella, Stefana Eduarda, Kevin, Shintaro Daniel, Adam, Andres, sa cresteti mari, frumosi si norocosi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

nu am apucat sa citesc decat pe diagonala. am sa conspectez mai tarziu daca am timp.

tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 22 !!!

am gasit si eu la Auchan dovleac placinta si vroiam sa va intreb cum il preparati? fiert sau copt si in combinatie cu ce?

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Noi il asteptam pe tati sa vina de la bunicul lui si sa plecam spre ai mei. Abia astept.

Doloress – merci de gandurile bune…iar cu acel curcan umplut m-ai dat gata…Mama, dar ce frig e pe la voi…
Simoncip – hai sa vad dc ghicesc: stanga- Simo (palton bej); dreapta Laurita (palton negru), iar in mijloc Elenuca….ei ce spuneti, v-am ghicit ?!
Gabitzam – ce matinali sunteti. Mi-au placut mult decoratiunile, mai ales cele de la geam.
Micaela – dar chiar e rapida Dariuta ta..al meu e mai mare cu o saptaman si nu se ridica singur, felicitari
Andrada - merci mult.
Mi bebelina – la multi ani pentru tati vostru, sanatate multa si clipe minunate alaturi de voi.

La multi ani si sanatate multa puiutilor nascuti in zi de 22:
Maria Alexandra, Victoria Isabella, Stefana Eduarda, Kevin, Shintaro Daniel, Adam, Andres

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

MARIA ALEXANDRA, ADAM, ANDRES, STEFANA,VICTORIA ISABELLA,KEVIN, SHINTARO DANIEL!!!!!!!! SA CRESTETI MARI SI VOINICI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor! Si multumim mult-mult pentru urarile de lunishoare...nu imi vine sa cred ca ariciul a implinit deja 7...
Mai intii conspectul – e luuuung…:
Chinabulina – mai, gogoasa balerina e o dulcica!!
Gabitzam – mi-au placut pozele de la petrecere, se vede ca cei de la firma de la tine si-au dat silinta...cind ma gindesc ca unii au renuntat la petrecerea de Craciun pt copii pe motiv de recesiune economica... Pupam baietii ! A, si mi-a placut mult cum ati impodobit bradul si casa!
Adidana – pup si pe tine! Mai, dar si piticul tau se ridica pe patutz??? Foarte avansati piticii astia...Vad ca si pitica Micaelei a reusit performanta asta – felicitari!
Anisiap – felicitari pentru bb3!!!!!!!!!!
Ylari – bebeluna ta cea blonda m-a cucerit!
Simonacip – mai intii sa-ti spun ca m-ai dat pe spate cu greutatea ta...sunt tare invidioasa, dar lasa ca recuperez eu incepind cu anul nou... Noi plecam in Austria, asa plecam in fiecare an – sotul schiaza si vrem sa-l incercam si pe Stefan anul asta... Cit despre dinte si pe mine m-a luat pe nepregatite – lui Stefan primul dinte i-a dat la 8 luni, ma asteptam la Tudpr sa fie la fel, dar uite ca a erupt cu o luna mai devreme...
Elenuca – frumoasa Craciunita ta, cred ca a fost cea mai frumoasa de la petrecere! Si sa va traiasca tati!
Miss P - inca o data felicitari pentru scumpul de David – hai ca usor, usor, se regleaza si el cu somnul. Si eu am vazut Iron Man – nu m-a dat pe spate, dar mi-a placut totusi...mie imi place mult de tot sa merg la Cinematograf (adica imi place senzatia de acolo, cum traiesti filmul vazut in sala, pe ecran lat...), dar de multa vreme nu am mai ajuns acolo asa ca recuperez cum pot...dar nu e acelasi lucru filmul vazut acasa...Am vazut si Juno – a fost la noi la HBO, intr-adevar impresionant...si din pacate adevarat, mai ales la noi, mai tot timpul apare la stiri un caz de adolescenta insarcinata....
Onyxg – multa sanatate!! Eu te-as sfatui pentru tuse sa actionezi in niciun fel, decit daca e insotita de febra...
Alysh – sa fie sanatos baietelul prietenei tale, e un lungan!
Doloress - asa frig e la voi??? Multa sanatate si voua! Mama, ce bine suna meniul vostru de Revelion....
Danicris bine ai venit printre noi! Succes cu diversificarea!
Simonix – deci incepi si tu serviciul...felicitari ca ai rezolvat cu “day care”! Tare faza cu cel mai frumos...si mie mi se par frumosi puii mei, dar ce cioara nu-si apreciaza puii???? Pentru mine totdeauna vor fi cei mai frumosi! Cit despre laptele aruncat...pacat, nu ai avut un alt bebel sa-l dai?
Alina_anto – Sarbatori fericite si voua si Un An Nou plin de bucurii!
kristinik – iti tin pumnii sa nu fi luat si Diana varicela – cred ca totusi daca nu a venit in contact direct nu a luat-o...Tare frumoasa e papusa ta!
Reallaura – iarta-l pe tati – bine ca macar i-a dat ceva sa manince...! Al meu nu stiu daca nimerea ceva...
magnetism – si mie mi s-a intimplat cu Stefan...pur si simplu in secunda asta era in pat si in urmatoarea era pe jos, urlind...nu fi prea aspra cu tati, pur si simplu astia mici sunt extrem de rapizi, ca argintul viu...bine ca totusi nu a patit nimic rau!
Nicole – lasa, nu te mai amari cu soacra...mai bine fii tu generoasa ca sa-si dea si ea seama ce pierde!
Iulia – ai fost tare harnica! Eu sunt tare in urma cu curatenia de Craciun, dar cred ca anul asta asa va fi...
Mi_bebelina – LA MULTI ANI pentru tati!
Socrate – asa am auzit si eu aseara la stiri si nu mi-a venit sa cred! Cica inca nu e sigura chestia cu 85%....Cum asa????? Si eu care eram multumita ca s-a schimbat legea si ca beneficiaza de asta si mamicile care s-au intors deja la servici...dar nu ma mai mira nimic...

Gata, ca am scris un mesaj cit un roman, acum la sfirsit de capitol...

Sa va mai zic si de noi – simbata am fost la niste prieteni unde a venit Moshul – Stefan a fost calare pe el, iar Tudor spre surprinderea mea, nu s-a speriat, dar il tragea pe Mosh de barba... Tudor a primit de la Mosh o carticica de la Tiny Love (are atirnat un fluturas pe care daca il treci peste carte se aud tot felul de sunete – de ex. Peste oita behaie, peste gaina cotcodaceste, etc) – i-a placut tare mult, dar mai mult i-a palcut sa suga-linga fluturasul magnetic... Sunt curioasa cum o sa reactioneze la celalat dar, pe care il va primi la bradul de acasa – niste flori cintacioase....
Aseara abia am reusit sa-l adorm pe Tudor – se zvircolea de colo-colo si scincea sau plingea de m-a disperat. Cred ca il dureau gingiile pentru ca nu s-a linistit decit dupa ce i-am dat niste Nurofen... Cred ca diseara am sa-i dau oricum, preventiv...imi e tare mila de el, cred ca il maninca/dor gingiile si pina nu mai creste dintisorul asta care a erupt si pina nu ii apare si al doilea, tot asa o sa fie....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput