Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
elenuca spune:
Bratafel,Miss Parker, Mi_bebelina, Alysh,Dolores,multumim frumos de aprecieri si de urarile pentru tati .
Alish am vazut si noi ca au amenajat dragut dar inca nu am trecut pe acolo, cred ca dupa ce revenim in Bucuresti , dupa Craciun, poate ca o sa si ninga... ca sa intram pe deplin in atmosfera 
Andreea27- am vazut o freza betoooon, la ce stilist ati fost cu Bondarelu’? Vai ce-i place in baie,
avem si noi suport pentru stat in fundulet, abia astept sa-l folosim in cada mare.
Gabitzam, multumim mami, iti dai seama ce mandru era tati, abia ma tineam dupa el, vroia sa o arate pe Lizuca tuturor...
Astazi m-am intalnit cu Simonel si Laura in Unirii la shoping, pupam surorile dragi, vazut pozicile, mama ce ne-am mai distrat cu pozicile si cu usa care se tot inchidea hi hi hi, musai sa repetam figura si data vitoare stam si la o cafea, da? 
Kristinik- sa speram ca nu a luat nimic pustoaica ta, varicela ca si rubeola are incubatie intre 14 si 21 de zile, noi am avut rubeola, o forma usoara, au fst 3 zile febra, maxim 38 iar apoi doua zile de eruptie , am stat in casa si ne-am inarmat cu rabdare. Am vazut pozici, e superba Dienutza,
ce mozolea ea morcovelul...
Bine ai venit Danicris, sa ne spui mai multe despre tine si Vladutz [floare]
Socrate, stai ca nu inteleg, a fost vreo stire ceva in sensul asta?
Nicole1980- uraaaaa, ne-ai ghicit ! 
Andrada iubita nu am reusit nu se deschide nimic, nu's de ce... multumesc mult oricum , te pup
Dolores cand povestesti de „ninge viscolit” ma apuca un dor de copilaria mea si de focul din soba paraind si de bunicul care imi povestea din tineretea lui si de bunica care robotea pe langa soba...[floare]
Uram si noi multe lunite fericite si sanatoase bebeilor nascuti intr-o zi de 22.
Noi azi facem bagajele si plecam la bunici la tara sa facem Craciunul cu ei, am inteles ca la munte o sa ninga, abia asteptam.
Daca nu o sa reusim sa mai intram pana la Craciun, profitam de ocazie sa va uram un Craciun incarcat de voie buna, lumina in suflet si bucurii, alaturi de cei dragi. Va pupam cu drag !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
Danicris spune:
Servus, mamici si pitici.
Fetelor, sunt depresata rau. Ieri am fost la cumparaturi sa-mi iau ceva sa-mi acopar goliciunea in ziua de Craciun. Nica n-am gasit. Ar fi, dar nu pentru grase. Vai, am luat 20 de kg in sarcina si acum mai am vreo 12 pentru ca sunt nesimtita, mananc, nu fac sport ... Si iata cum, in loc sa ma bucur de minunata sarbatoare eu stau cu botu' pus de parca e cineva vinovat ca sunt eu grasa ! Problema mea este ca mi-e teama sa tin dieta sa nu dispara lapticu' (a patit o prietena), iar de sport m-am apucat de foarte putin timp si nici nu prea am chef.
Eeeee, daca tot n-am gasit nimic pentru mine, i-am mai luat lui praslea niste hainute si jucarii ca sa ma plang dupa aceea ca nu am unde sa le mai pun.
Nicole, nu mai sta suparata, oricum nu poti schimba nimic. Da' merita sa-i atragi atentia ca nu-ti place atitudinea ei, macar sa te descarci.
Socrate, nu cred ca mai pot da inapoi, e promulgata, la naiba, mi-am facut atatea calcule ...
Gabitzam, frumos ai aranjat cuibul, abia astept sa impodobim si noi bradutul in ajun !
Micaela06, pai soacra ta e mai rea daca va spune ca nu-i plac cadourile voastre. Doamne, ce specimen ! Sa-ti traiasca Daria-Maria care e nascuta in aceeasi zi cu piciul meu. Deci e pe bune, fetele sunt precoce. Pai aveti si dintisori, mergeti de-a busilea, va ridicati in picioare, noi nimic din toate astea.
Leeloo2004, multumim frumos, suntem incepatori.
Doloress, meniul e foarte apetisant, cred ca incerc si eu. Macar tortuletul ...
Alysh, minunat coltisorul.
Fetelor, nu stiu ce program imi pregateste Ducu-Vladucu deci nu stiu daca mai apuc sa intru pana la Craciun asa ca va urez sarbatori cu bine, copii sanatosi si fericiti, sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre. Craciun fericit si La multi ani.
Va pupacim cu drag,
MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)