Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
stefany_p spune:
Nicole, l-a durut fir-ar sa fie ca si acum il doare...la mine e mofluz si ciufut, nu ma pot intelege deloc cu el, trece de la ras la plans imediat...
Dolores, am ajuns l abiserica, ieri mi s-a parut mai frigca azi, au ajuns cu bine si prietenii nostri veniti din estul orasului. un prezicator rus, ala de-a prezis si nenorocirea de la 11 septembrie a "visat" ca scapam de criza in 2020
..da io-s optimista
Simona, nu-ti face griji pt dintisori...auzi, eu stiam ca-i bine sa le apara mai tarziu ca cica o sa-i aba mai mult timp..o fi adevarat, o fi folclor, nu stiu...deci vas yena...bine c-ai zis![]()
Doloress spune:
Tort Nurgun (ca am reteta de la o turcoaica pe care o cheama Nurgun si eu de obicei pun numele la retete in functie de persoanele de la care le am
)
Ingrediente : 1 l lapte, 8 linguri de zahar, 1 pachetel de zahar vanilat, 12 linguri de gris, esenta de lamaie, unt cat o nuca, 1 pachet de biscuiti, 1 cutie de compot de fructe, fructe proaspete (eu pun struguri, capsuni), jeleu (gelatina), frisca (daca vreti)
Preparare: Se pune laptele la fiert si cand clocoteste se pun cele 12 linguri de gris, amestecand mereu. Se pune apoi zaharul, untul, esenta de lamaie, vanilia.
Intr-un castron se toarna jumatate din compozitie, apoi se pune un strat de biscuiti inmuiati in compotul de fructe. Apoi se toarna cealalta parte din compozitie, rapid, pentru a nu se raci grisul. Se pune apoi o farfurie intinsa deasupra si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se rastoarna castronul si astfel obtinem blatul de tort.
Gelatina se prepara cu compot de fructe, se adauga fructele din compot precum si alte fructe, dupa gust, si se toarna peste tort. Se mai poate orna cu frisca si ciocolata rasa sau se poate lasa simplu.
simonacip spune:
Neata dragele mele.
Nicole, hai nu fii suparata, intr-adevara e tare naspa nu pentru motivul cadoului ci pt ca te simti oarecum exclusa. Am ris de ce a spus Cleo, dar e numai buna o replica d-asta...si chiar si sotului..."Tu nu vezi ca nu-i place mamei talepartea cu cadourile? De ce insisti?
"
Cleo, pai mami la revolutia asta particip si eu daca-i p-asa///Nu suntem chiar asa d eprostit in fata.
Alysh, cred ca Vlady (ca si Mati de altfel) vor merge foarte repede...Sa vezi atunci...Cit despre corp, mi-ar trebui sala de 3 ori pe saptamina, intr-adevar...ca sa mai scot ceva la lumina
Stefany, da asa auzisem si eu despre dinti..Nus tiu dc e si adevarat.
Doloress, mai ce menu misto, pot sa vin si eu?? Chiar si asa la -28, vad eu cum ma teleportez..direct la masa
Imediat incarca si pozele cu fetele ieri la cumparaturi
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
ieri la cumparaturi
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
CamiM spune:
salut si de la noi si spor la trebaluit de sarbatori!!
Simona tu nu ai somn?
Ce fete faine la cumparaturi
Am ramas datoare cu reteta de ficatel: pun ficatei de pui in lapte cateva ore la frigider, apoi ii scot si ii pun in cratita la fiert(asa un clocot doua) dupa care ii pun in tava la cuptor cu suc de rosii si putin unt si ii las asa vreo 20 de minute si gata asta e tot (pentru noi astia mari pun niste sare si piper pentru Sofia nu pun) si servim cu piure de cartofi si salata sau cu cartofi condimentati la cuptor.
Si a propos de mancare Doloress super meniu!!
. noi anul asta mergem pe ceva mai traditional.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
simonacip spune:
Camieu as avea somn, mai ales ca si david doarme. Dar nu doarme Juniorul, e in verva de la 4 jumate, a mincat deja 2 castronase de cereale de orez cu lapte delactozat. La biberon nu-l ia.
Multumesc de reteta . Am sa le fac in vacanta asta ca tot sta si david acasa, sa-l vad ca papa.
Pupam fetele cucuietele. Sabinutza s-a vindecat?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
CamiM spune:
Imi pare rau ca nu te lasa sa dormi.. stiu cum e ca si noua azi ne-au dat trezirea pe la 6 fetele, si aveau amandoua o buna dispozitie si un chef de joaca
, Sofia avea pofta de gris cu lapte si noua ne picau plombele de somn..
Acum e bine Sabina.. ne distruge spatele ca nu mai vrea sa stea decat in picioare. Se catara ea si singura dar tot mai bine e tinuta de noi ca se poate si plimba..cateva luni pana merge asa ne chinuim ca asa am patit si cu Sofia.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
socrate spune:
Neata si vin si cu
cu muult lapte, ca doar mai papam niste tzitzi din cand si cand.
Pot sa ma plang?
Dar mai intai sa ii spun mersi lui Doloress pentru reteta, si mult succes cu masa de revelion, arata yummie meniul.
Pentru cele -28 de grade ce sa iti zic, nu sunt pentru iarna, dar cica e obligatoriu.
Nicole draga mea alta la rand, io sunt de parere ca in viata le platesti pe toate asa ca probabil ii vine si ei randul.Este urat ca si gest, chiar fooarte urat. Eu nu inteleg asta fetelor, nu trebuie sa ne iubim cu toate persoanele care intra in viata noastra, nu tb sa fim prieteni dar tb sa ne purtam civilizat.
Soacra mea draga de ea, ne-a dat bani sa ne luam ce vrem si sa luam si pt bb. Simbolic cate un milion, adica un milion pentru bb si un milion pentru noi doi
dar putea sa nu ne dea nici atat, gestul conteaza. Evident a tb sa si zica ceva sa ma distrez, cica acuma gata mai am o luna si tb sa intzarc copilul, ca se intzarca la 9 luni.ZZZaaaauuuu ![]()
Aseara am adormit greu asa m-am enervat cu chestia cu 85%. Mi se pare chiar inadmisibil sa joace bambilici cu noi. Sper sa isi revina.
Apoi, m-am gandit ca iar vine Craciunul, eu iar nu simt nimic. Asa e in fiecare an. Nu simt nici o atmosfera, nimic.
Speram sa fie altfel cu bebe. Uoff nu stiu ce sa fac. Nu simt decat golul obisnuit in suflet. Ce ma oftic. Dupa aia trece si iar ma supar ca nu am putut sa ma bucur cum trebuie. Uoff.
Na ca m-am plans.
gabitzam spune:
Noi am inveselit atmosfera in casa cu decoratiile de Craciun, cu bradutul mic si colorat, cu vasc, cu abtibilduri de frigider, pe faianta, pe geamuri. Andrei a fost foarte fericit sa participe la toate astea. Raducu a supravegheat de la distanta si s-a uitat la final
Ia, sa vedeti si voi cum asteptam Craciunul
Azi si maine mai este la gradinita, pe urma pina in 5 ianuarie sa vezi distractie cu amandoi acasa. Costi nu are liber toata perioada, ci doar cele legale, plus weekenduri. Deci imi raman cateva zile de "sport" sigura cu amandoi acasa ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla