Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
Salut!
Cosmin, Patricia Maia si Tudor-Andrei! 
Bratafel initial era planificat sa mergem maine la unguri, insa ne-am gandit ca o sa fie distractie in vama ptr ca vin toti acasa de sarbatori. In plus vecina mea naste prin cezariana si vecinul o sa fie ocupat!
Asa ca abia dupa Craciun se vor duce sotul meu si vecinul la Ikea.
Fetele la noi au venit socrii...de aia nu am mai dat niciun semn...sunt cam busy. Am vazut ca avem colega noua de gasca cu baietel Vlad-Andrei, ca aveti dintoci sau o posibila varicela. Perioada de incubatie e 2 sapt...din pacate si Cri a luat-o de la mine la 1 an si opt luni! Dar a trecut...cu aciclovir si pudra mentolata.
Mi_bebelina noi mereu o sa ne amintim de voia suntem tize! 
Va pup pe toate!
Magnetism79 spune:
Fetelor ce faceti cum vca descurcati cu puii mici?
Ieri am vut prima cazatura din pat din cauza lui tati, ma cum e posibil , ca se uita la desena si nu a vazut ca asta micu sew rostog in fata lui pana am auzit poc............

NU AM CUVINTE LA ADRESA BARBATILOR!!!!!!!!!!!!!!
Danicris spune:
Servus.
Da, MissParker, vorbim de lucruri diferite. Eu am crezut ca spui de leaganul ala care se monteaza de tocul usii, e pe elastic si sare bebicu in el. De aceea te-am intrebat, ca nu am vazut decat in poze, nu stiu cum se comporta piticii in el.
Dani, mami de Ducu-Vladucu
Nicole1980 spune:
Noi suntem la soaca si tocmai pt asta sa ma plang un pic ca nu mai pot. Mie nu mi-a luat anul asta absolute nimic de ziua de nastere, de sf Nicolae sau Sf Mihail (zile onomastice), decat m-a sunat, si telefonul ala dat pe la ora 4 PM. Aseara ii aratam ce le-am cumparat nasilor (nasa este nepoata ei ) si ne zice noua: “Eu am sa le dau bani de Craciun si de Sf Ion sa isi cumpere ce le place….”, atunci am subliniat: “Le dati bani pt zilele lor de nastere ?” raspuns :”Da , le dau, le-am dat si de sf Andrei…”.,
Mi-a cazut fata cand am auzit, am fost tare suparat…sincer nu ma deranja prea tare ca nu mi-a luat cadou, dar cand am auzit ca lor le ia mi-a parut foarte rau si am plans….cum sa fii asa de rea, mai bine nu-mi zicea. 

In fine, sper sa treaca cat mai repede seara asta, ca maine plecam la ai mei…
Stefany – felicitari pentru dintisori, l-a durut ?
Danicris – bun venit, ma bucur sa citesc mesajul tau.
Simonix – ma bucur ca ai gasit bona.
Alysh – pulpele cu cartofi prajiti este una din mancarurile noastre preferate, la care adaugam si un sos de usturoi cu smantana…
Mi bebelina – stai linistita nu am zis-o ca pe un repros, ci din contra sa te inveselesc ca primisei prea putine…tocmai de aceea va mai trimitem o floricica 
Alna anto – multumim de urari si la voi sa fie casa plina de bunatati, cadouri si in primul rand suflete calde si iubitoare. O pupam si pe Sara.
Kristinik – sper sa fie bine puiutul tau sis a nu ia nimic contagios. Am vazut poze frumoase cu bebe si mami.
Miss- pai vad ca Daviduta al tau e din ce in ce mai cumintel noaptea. Felicitari supermami !!!
Laurita – merci de urarile cu soacra, dar nu are cum sa treaca o ora fara sa nu scoata o perla nesuferita pe gura. Va invidiez ca ati fost la shopping.
Simoncip – iubita vrem poze…poze…cu cele trei fete cucuiete.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
nicole, hai
si ignora soacra. multa lume considera: nu e de sangele meu, nu imi pasa. Tu sa fii sanatoasa, si sa fie asta singura problema si lipsa a ta. Si ca sa fii la fel de nesimtita, poti sa nu ii mai iei niciodata nik. daca zice ceva: a, pai am crezut ca nu va place traditia asta cu cadouri, ca mie nu mi-ati luat nici de nici de ... ![]()
uite, noi te iubim mai mult ca soacra 
magnetism, mie mi-a cazut fata din miinile mele. M-am intors nici macar la 180 gr, sa iau un finet, ceva acolo, si ea zvrrrr... a plans `1 min, io m-am speriat, si ziceam intruna : nu am vrut, iarta ma iarta ma; am pipait-o, mangaiat, masurat suflat - nik, dupa 1 min radea. Io eramvarza. si asta e inceputul.....
danicris,reallaura, -situatii de urgenta: io gatesc un pic mai mult, si mai congelez. Dupa 1-2 zile, ori hranesc, ori arunc si pun altceva. de ex. acu mi-a fo lene sa fac ceva fruct cu cereale,si am scos din rezerva de dovleac copt. Miine ma duc sa cumpar altu, si sa coc. e f. dulce, si mie imi place, si se kk fiica mea de la el...
socrate, pomana electorala se ia inapoi dupa alegeri? Iti dai seama ca sunt in stare sa iorganizez o demonstratie, marsh al carutsurilor, alaptat pe holurile guvernului, spalat scutece - chestii din astea etc.
despre dintisori. nu stiu cine ce zicea. noi ne-am carait cam 3-4 sapt. dar nu e regula. la unii copii au apartu asga...pe nevazute.
edit: noapte buna. voi fi mai vorbareata miine dim ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
Buna seara mamicutze dragi,
Am venit de la soacra-mea care i-a facut de mancare lui Vlad, ne-a facut si noua bunatati si am vazut cu coada ochiului ca ne-a luat si o gramada de cadouri pt Cracoun. Inca o data, imi retrag acuzele, care probabil erau din orgoliu, dar chiar am o soacra minunata!!!
Eu sunt pe final cu cadourile, dar bineinteles am mereu impreisia ca sunt insuficiente, asa ca mai dau o tura maine cu Vlad sa mai completez pe ici, pe colo.
Chinabulina, ce ai tinut tu minte faza aia cu "frustratul", adevarul e ca ma suparasem tare pe Vlad atunci.
Alina_anto, CRaciun fericit si voua!!
Socrate, trebuie sa fie o greseala undeva in declaratia ministrului, nu se poate. Ne-or fi prostit ei cat au avut chef, dar acum mi se pare flagrant, nu cred ca au cum sa faca asa ceva.
Kristinik. fffff dragutza fetitza ta!
Laurita, saru'mana de raspuns, poate cand ai timp imi dai si mie pe PM sau aici numele restaurantului. Intr-adevar e departe, dar cine stie, one day poate ajunge sotul meu acolo....
Simo, mi-e greu sa cred ca nu-ti place corpul tau pt ca in poze (si in realitate ca doar te-am vazut) arati super! Dar cred ca stiu eu la ce te referi, probabil ca pielea nu mai e la fel de ferma ca inainte......of, asta e si pb mea cea mare.
Si nu sunteti singurii fara dinti.....dar lasa, ne consolam cu faptul ca la capitolul motricitate stam excelent.
Azi Vlad alerga pur si simplu in 4 labe de la un capat la altul al casei jucandu-se cu verisorul lui de 2 ani jumate. Cred ca si ala l-a impulsionat s-o ia asa la trap, eu am ramas masca. Si acum se catzara este tot, oriunde il pun gaseste el un punct de sprijin pt a se ridica in picioare scotand la sfarsit un chiot de victorie!
Vlady
Nicole1980 spune:
Cleo – hai ca am ras la postarea ta, ai dreptate cu soacra mea…de luat nu am cum sa nu-i iau ca se supara sotul..asta-i viata, insa e ca o roata se va intoarce o data si o data. Oricum: o urasc, o urasc, o urasc. Nu plec de aici pana nu-I zic ce am pe suflet.
Cu ce dai dovleacul copt, nu se ineaca fata ?
Socrate – si eu stau aproape de voi, puneti-ma pe lista, particip la marsul mamicilor inselate de idiotii din govern.
Alysh – felicitari pt soacra si eu mi-am dorit o soacra cu care sa ma inteleg, dar…asta e…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Nicole
lasa, cum zicea si Cleo, sa fii tu sanatoasa, desi stiu ca nu prea e frumos sentimentul. La mine in familie bunica din partea tatalui nu m-a putut suporta niciodata, nu stiu de ce, venea cu cadouri numai pentru sora-mea, si nimic pentru mine, si eram doar copil. Sau o obliga pe mama sa-i plateasca cadoul meu. Ca mama ii facea observatie, sa nu faca diferente intre nepoate si ea atunci data urmatoare imi aducea si mie dar pe ascuns ii cerea mamei bani pe cadoul respectiv
Tot felul de oameni pe lumea asta. Culmea e ca eu seman mai bine cu ea decat sora-mea.
Danicris, Laura si eu congelez pentru situatii neprevazute si iau si borcanele. Am o intreaga colectie de borcanele, unele firme sunt tare bune, unele nu prea. Culmea ca cele care nu imi plac mie ii plac mai mult piticului. Apoi mai congelez cand ii fierb numai pentru el carnita bio, sau brocoli sau dovlecel. Am cumparat niste casolete speciale pentru mancarea bebelusului fara BPA. Ca stiti ca in casoletele obisnuite din plastic, puse la congelator, se elibereaza o substanta toxica numita BPA. La microunde la fel. De aceea ii incalzesc mancarea la microunde insa numai in farfuriute. Apoi o transfer in castronas de plastic pe care il poate el manevera cum vrea.
Chinabulina cred ca am uitat ieri sa-ti zic ca am vazut pozele cu Gogoasa si e o frumusete de fata! Au de unde alege baietii nostri. Si pozele lui Kristinik le-am vazut, superbe. Si tati s-a oprit sa ma intrebe cine e fetita asta asa de frumusica. I-am zis , gata iti cauti nora?
Miss si mie mi-a placut mult Juno, l-am vazut cand eram gravida. E in parte canadian (actrita principala, regizorul).
Alysh felicitari pentru micul tau Speedy Gonzalez! Al meu nici gand sa o ia de-a busilea, numai cand il pun pe burta incepe un urlet! In schimb sta in fundulet bine si cugeta la nemurirea sufeltului. ![]()
Simona lasa ca apar si dintisorii acusi acusi, nepotelei mele i-au iesit pe la un an. Acum are doi ani si ceva si e isteata foc, abia astept s-o vad in primavara, imi da telefon si-mi spune poezii si vrea sa vorbeasca cu "Patic".
Stefany ati ajuns cu bine la biserica? Ziceau la radio sa nu iesim decat daca e absolut necesar, e de groaza ce e afara, de dimineata ninge viscolit, ne-a ingropat cu totul. Macar de-ar fi mai cald, eu asa stiam in Romania, cand ningea se mai incalzea, da de unde, ca tot -28 au fost si azi 
Cu criza financiara e naspa, a inceput si la noi. Eu lucrez la o companie financiara care are investitii cat cuprinde si in State, deci iti imaginezi. Chiar ma uitam la fondul meu de pensii privat ca a scazut, ca si eu ca Ghita am investit si in State. Bine ca nu am mult acumulat.
Doloress spune:
I-am ramas datoare lui Cleo cu meniul de Revelion.
Deci la aperitive fac asa :
-salata boeuf - nu ma pot desparti de ea
-Ciuperci umplute
-Bagheta umpluta
-Rosii umplute
- File de somon aromat
- www.avantaje.ro/index.php?a=765" target="_blank">Curcan umplut
Si ca desert am sa fac un tort de fructe cu blat din gris, specialitatea mea, un tort foarte usor si dietetic, fara copturi, fara creme.