Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

O dupa-amiaza buna si de la noi. A dormit Daviducul azi-noapte de la 20 pana la 2, dupa care s-a trezit de 2 ori, la 4 si la 6:15, a povestit, a chirait, s-a jucat cu manutele, mi-a luat mult pana sa-l adorm si asta mi-a cam sabotat si mie somnul, dar bine ca am apucat sa dorm in prima parte a noptii. Doamne-ajuta! In rest, ma cearta Bogdan din cauza de curatenie si ordine in casa (ma numeste „Buncarila“ fiindca tot adun lucruri – printre altele am iar 2 sacose pentru verisoara lui Cleo pt. Tulcea si nu mai apuc sa le expediez anul asta ) si eu nu mai reusesc sa ies din starea asta de inertie in care nu am chef si energie sa fac nimic pentru casa, toata energia mi-o pun in slujba piticului... care ma solicita foarte mult...

Acum sunt plansa, ne-am uitat la un film tare bun, „Juno“, tare mult m-a impresionat!

Fetelor, dati-mi si mie un link cu niste retete simple si rapide, ca efectiv nu mai stiu ce sa gatesc, sa mearga repede-repede-repede!!!

Doloress, sanatate multa, scumpa noastra!!! Isuse, -30°, cred ca as muri... Of, nu va invidiez deloc... desi la noi e ploaie si umezeala, numai bine pentru virusi Cred ca de maine ma pun si eu in pat cand doarme el la pranz, sunt 2 ore de aur... Pacat ca nu pot intotdeauna sa adorm la comanda, iar in alea 2 ore tre’ sa mananc si eu ceva... Bogdan baga o pizza, iar eu un cous-cous cu legume pe care mi l-am facut vineri sa-mi ajunga 4 zile...

gabitzam, si tie insanatosire grabnica, of!! Si eu de 6 zile imi tot pun picaturi in nas, sunt infundata de cand am fost la petrecerea firmei, dar cred ca a fost acelasi virus pe care l-am avut si in noiembrie, fiindca acum a fost o forma mai usoara de raceala si vad ca Daviducul nu are nimic...

Danicris – bine-ai venit! Sunteti cu o zi mai mari ca noi Eu il mut pe David din bouncer pe paturica de activitati, apoi in pat, apoi iar in bouncer, apoi il mai tin la mine pe picior in timp ce cu mana dreapta butonez pe forum sau pe net... Cand nu macane, il las singur, terapeuta mea mi-a zis ca e absolut necesar sa-i lasam si singuri, sa nu se obisnuiasca apoi cu noi lipiti de ei si sa nu mai poata sta fara noi, asta le saboteaza independenta... Bafta cu diversificarea, noi suntem la al doilea aliment (morcovi cu zucchini) si David papa deja o portie maricica, 140ml... Cat despre exercitii, pe mine ma ia groaza la gandul ca in curand, prea curand!!, domnul o va lua la picior, doar nu-s nebuna sa mai si stimulez chestia asta Las’ca vine de la sine...
stefany, felicitari pentru dintoc, poate urmatorii vor fi mai putin durerosi...
mi_bebelina, pentru Deliuta si scuze pentru intarziere, de multe ori uit pur si simplu sa felicit bebeii care implinesc diferite lunite, nici pe noi nu ne-au felicitat multi, dar eu sincer nu prea pun pret deocamdata pe aceste semi-aniversari; ah, cand o implini un an e altceva!!
Simonix, si pentru Robertzelul frumuselul!! Bravo pt. solutia cu mini-cresa, suna tare bine. Si aici au sistemul asta, femeile respective sunt chiar alese/monitorizate/pregatite si recomandate de gradinite, in caz ca nu mai sunt acolo locuri...
alina_anto, si de la noi cele mai calde urari de sarbatori, sa aveti parte de zile senine si linistite cu micuta Scortisoara
kristinik, bafta multa sa nu fi luat Diana varicela de la cumnata ta!! Mai, dar ce printesa frumusica si ochioasa ai tu, seamana leit cu mami!!
socrate, ca sa-ti mai treaca supararea, of... Nu stiu despre ce lege e vorba, dar intuiesc ca nu-i a buna... tipic Romanica, nu?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele,

Azi am fost la cumparaturi cu Sis si Elenuca prin Unirii, am luat cate ceva pentru Mosh, pentru Mirci si mami. Deocamdata, mai avem tati, finii, mama, tata, socrii...ooof Pentru frati am luat.
Bogdan s-a descurcat cu bb, doar ca in loc sa incalzeasca borcanelele cu mancare facuta de mine a desfacut borcanelele Nestle pe care le tin pentru situatii neprevazute: pana de curent, de gaze, nu reusesc sa ajung la piata, eu stiu...
Na, ca mi le-a stricat. o sa i le dau maine sa le pape si poimaine, ca zice ca se pot da in 48 h.
Alina_anto Sarbatori Fericite si voua! Sa ne regasim cu bine la anul!
Alysh draga mea, restaurantul ala arabesc este tocmai la Domenii, langa cabinetul unde lucreaza el... si nu livreaza acasa...din pacate. mancarea insa, e autentica.
Si noi ne saturasem de chinezi hihi.. IAr friptura cu cartofi prajiti oricand e de sarbatoare asa...
Nicole ai grija la soacra, nu te enerva prea mult. Sper sa nu faca remarci nesuferite!
Elenuca sotului
Doloress, Stefany macr aveti Craciun alb, ca vai de voi cu temperaturile alea
DAnicris bine ai venit la M&M
Cleo astept sa vad ce ai mai lucrat
Simonix Robertzel seamana cu mami lui frumoasa si interesanta! Nici nu avea cum sa fie altfel decat frumos...
Kristinik scumpa foc papusica ta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Missam vazut si eu Juno, nu eram inca gravi...dar mi s-a parut nasoooooala ideea...Hai ca o sa fie tot mai bine cu Dav, sa vezi!!
Socrate sper sa nu fi inteles tu bine, ca imi vine sa dau cu ei de pamant!!!Idioti!Macar nu nemai flutura pe la nas...
Mi_bebelina ooof, cu intarziere si de la noi pentru Deliutza, am citit mai din 2 in doi asa, dehh...DAr tot va iubim!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

multumim multumim de laude!

d-ra Diana seamana mai mult cu tati.Mi-ar place sa semene si cu mine, recunosc!

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Laura mi-ar place sa fie doar o neintelegere.Asa am zis sotului cand mi-a zis. Dar, am auzit cu urechile mele din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna, fetelor si multumim frumos pentru primire.
Socrate, eu cand doarme pustiulica stau la calculator, care este la el in camera. Stii de ce ? Pentru ca din cand in cand deschide ochii, vede ca sunt acolo si isi vede in continuare de somn. Daca parasesc postul, e jale !
Kristinik, si eu m-am tot gandit sa-i iau premergator, vazusem o emisiune la TV cu ceva timp in urma insa nu mai tineam minte exact ce si cum, doar ca nu ar fi foarte OK. Am citit insa mai multe articole care m-au convins sa nu-i iau. Pe de alta parte, am atatea prietene care si-au tinut copiii in premergator si nu au absolut nimic. Nu stiu pana la urma cum e mai bine. Cert este ca premergatorul ofera libertate si piciului dar si mamicii.
Stefany_p, 3 saptamani l-a durut continuu sau in reprize ? Al meu plange 5 minute dupa care e vesel. Are in medie vreo 2-3 episoade/zi. E adevarat ca din cand in cand ii dau cu gel, i-am luat unul pe baza de plante care nu are interdictie, il folosesc de cate ori vreau.
Reallaura, buna ideea cu borcanelele pentru situatii neprevazute. O sa-mi fac si eu ceva provizii, nu se stie niciodata.
MissParker, cum e bouncerul ? Am tot vazut pe site-uri cu produse piticesti dar nu am vazut un copil folosindu-l asa ca nu-mi dau seama. Ii place sa se dea in el ? Poate fi fixat pe mai multe inaltimi ? Ma gandesc sa nu se loveasca la picioruse.

Dani, mami de Vladuc visator (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris
MissParker, cum e bouncerul ? Am tot vazut pe site-uri cu produse piticesti dar nu am vazut un copil folosindu-l asa ca nu-mi dau seama. Ii place sa se dea in el ? Poate fi fixat pe mai multe inaltimi ? Ma gandesc sa nu se loveasca la picioruse.

Dani, mami de Vladuc visator (23.06.2008)

Stai, ca atunci inseamna ca vorbim de 2 lucruri diferite. Eu zic bouncer la ceva care in germana se cheama Wippe, e ca un sezlong in care il asezi pe bebe (fixat cu un fel de centura sub fund), al nostru are de exemplu si butoane ca sa vibreze (cica le reaminteste la bebei de burtica lui mami). Deci el nu face altceva decat sa stea acolo intins sau semi-intins. Oricum, nu e bine mai mult de o ora pe zi, fiindca altfel le dauneaza la coloana...

Eu la premergator spun un NU hotarat! E doar pt. confortul parintilor, dar nu cred ca e bine pentru bebei, pentru coloana si picioarele lor... Sigur, parerile sunt impartite... fiecare face cum considera el ca e mai bine.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, nu fii dezamagita ca pe Iustin nu-l intereseaza inca bradul. E mult prea mic. La noi Andrei doar acum la 3 ani si jumatate pot sa zic ca a participat si s-a bucurat la facutul bradului. Noi avem unul artificial, mai micut dar foarte dragalas.
A trebuit sa pun acum cu Andrei in brad toate globuletele, mosii, stelutele, clopoteii pe care i-a gasit. Noroc ca n-am coborat toate ornamentele pe care le am Am pus ornamente si prin casa, coronita de brad, vasc. E asa o atmosfera colorata si vesela. O sa fac si cateva pozici sa va arat.

Kristinik, frumoase rau si mama si fata

Noua ne-a iesit si dintzocul nr. 2

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seari de la noi. L-am adormit.
Fost la cumparaturi, v-a spus sis deja, am sa va pun si poze sa ne vedeti pe tustrele...

Socrate, si pe mine ma frustreaza rau stirea asta de 2 lei...Vorba lui SIs, ne mai si flutura pe la nas, bine ca au avut bani de campanie sia u promis marea cu sarea, nu ca nu se poate, dc se intilmpla ceva pe bune, facem galagie, ne adunam in stradam pai ce suntem prostii lor sa inghitim orice?? Zic si eu, la nervi..cit de mici suntem.
Kristinik e tare scumpa puiuta ta!
Mi_bebelina, eu nu-l fac la microunde, ci la cuptor, nu stiu sa fol microundele decit la incalzit ceva rapid ...Chiar ce-o face andreea? Cred c-au plecat a Pitesti, asa-i?
Stefany, dc ai vas de iena pt mar copt e super, si dc il lasi cu apa in el citeva ore se curata imediat, nu tb sa freci la el. De fapt se topeste sucul acela dulce...eu il razui de pe vas si-l maninc cu david ca-i place si lui, e atit de buuunSa va fie de bine impartasitul . Bravo!!
Alysh...cum banal, c ebine sunaa..EU sunt tare suparata pe mine ca am bagat 2 placinte cu brinza si stafide...SI voiam sa nu las garda jos pina macar la 55. Azi in cabinele de proba din Unirii m-am hotarit ca tb sa ajung la 53. Probatul asta imi arata adevaratul corp si mereu sunt dezamagita dupa o tura de shoping
Simonix, felicitari si tie cu cresa...si cum e ? o singura femeie cu toti 5? Ce virste au??
Miss, hai ca imi plac din ce in ce mai mult mesajele tale, s-a facut mare si daviduche, nu mai face atitea nazuri
ALina_anto, Craciun Fericit, sa va aduca Mosul exact ceea ce va doriti

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

AH, si noi am facut bradul. EU cu David. F frumos a iesit.
Mey fetelor mey, noi n-avem inc anici un dintzoc!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput