Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinik spune:

Am aflat azi ca cumnata-mea are varicela!!! Vineri a fost si Diana mea pe acolo. Zice soacra-mea ca nu a stat cu ea aproape de loc.. doar ce a vazut-o si s-a dus sa se culce ca era obo dupa drum(venise acasa de la facultate de la buc). Am citit ca asta e cea mai contagioasa faza a bolii si se transmite si respirator. Of of of sper sa nu fi luat si Diana. Cica perioada de incubatie e in medie de 14 zile - deci tamnan de anul nou!!!

Voi ce stiti ?? S-ar putea sa fi luat????
Cristina
de
Diana Maria
mi_bebelina spune:
Simonix...ce rau imi pare de lapticul aruncat. Acum e prea tarziu, dar n-ai incercat sa ii introduci cate un strop in piureul de legume? Parca ma ia durerea de sani acuma cand ma gandesc ce ma mai trageam si eu de tzitzi sa storc tot lapticul. Si ma mulgeam la un san si celalalt curgea si eu puneam o cana si stateam aplecata deasupra ei ca sa nu pierd nici un strop de lapte. Of, of...lasa ca urmatorii copii vor suge mai mult la tzitzi...nu-i asa fetelor cu bb2?
Deliutza Broscutza
mi_bebelina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kristinik![]() ![]() ![]() ![]() Am aflat azi ca cumnata-mea are varicela!!! Vineri a fost si Diana mea pe acolo. Zice soacra-mea ca nu a stat cu ea aproape de loc.. doar ce a vazut-o si s-a dus sa se culce ca era obo dupa drum(venise acasa de la facultate de la buc). Am citit ca asta e cea mai contagioasa faza a bolii si se transmite si respirator. Of of of sper sa nu fi luat si Diana. Cica perioada de incubatie e in medie de 14 zile - deci tamnan de anul nou!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voi ce stiti ?? S-ar putea sa fi luat???? Cristina de Diana Maria |
Sa dea DD sa nu fi luat nimic puiutza ta!
Deliutza Broscutza
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Buna seara, dragi mamici. Suntem noi pe-aici si va rugam sa ne primiti in gasca voastra vesela. Noi suntem MamiDani si Ducu-Vladucu, respectiv Daniela, mamica lui Vlad-Andrei, nascut in 23 iunie. Foarte mult imi doresc sa am cui sa mai cer un sfat la nevoie, toate prietenele mele au deja copii mari, deh ... noi ne-am hotarat mai greu, iar acum ne intrebam "ce ne-a luat atat ?". Astazi am avut eveniment : am inceput diversificarea. Vai, imi era groaza de acest moment, insa l-am trecut cu bine. Am inceput cu un piure foarte subtire de morcovel. A cam strambat din botic pustiulica insa a papat o lingurita. Vad maine cum se mai comporta. Pana acum a papat numai lapte de la mami, nimic altceva. Foarte curioasa sunt : voi unde-i lasati pe pitici atunci cand aveti de trebaluit ? Eu plimb carutu' prin casa, intr-o mana aspiratoru' (sau mopu', dupa caz) si in cealalta caruciorul. Acum o sa incerc sa-l mai asez in scaunelul de masa. I-am cumparat si tarc de joaca dar inca nu l-am asezat in el pentru ca nu sta bine in fundulet, fara sprijin "da in nas". Ne scuzati, ne retragem la nani. Noapte buna la toti bebelusii si odihna placuta mamicilor. |
Bine ati venit. Noi suntem aici oricand cu un sfat o idee si umeri bandajate cu bureti. Eu fac treaba numai cand doarme pustiul, iar daca tb sa fac ceva cat e treaz il pun in scaunul de masa, sau daca e scurt in patutul lui cu jucarii si mai sta pe acolo 15 minute.
kristinik spune:
Si noi avem aceeasi problema... Stam ce stam in patut, dar mai mult vrem la mami in brate, sau daca nu stam o vreme in scaunelul de masa apoi iar vrem atentie, mai stam putin pe patul lui mami sitati(adica ocanapea deschisa... ca la vechiul pat... am renuntat ca sa-i facem ei camera)dar apoi iar vrem atentie atentie atentie!!! Nici noi nu mergem in 4 labute inca... se tot chinuie pe burtica ridicata de tot in maini cu picioarele indoite dar nu reuseste sa le aduca sub ea. O mai ajut dar tot degeaba se tot impinge in picioruse - in laba piciorului ca si cum ar vrea sa puna piciorul. In schimb stam bine in fundulet ... mai obosim din cand in cand, ne lasam pe spate si apoi ne ridicam iar.in picioruse vrem sa stam dar nu totdeauna. Cand era mai micuta vroia dar mi-a fost frica sa o las ca era prea mica atunci... Poate am gresit... nu stiu... Premergator nu i-am luat... ma tot gandesc daca sa ii iau sau nu...
Cristina
de
Diana Maria
socrate spune:
Fetelor ma apuca dracii. Aia mari. Pentru ca traimi intr-o tara de kkt, cu niste boi pe post de guvernanti si noi suntem idioti ca ii toleram. INCREDIBIL acum cica saptamana viitoare ne zice prostul ala pe post de ministru al muncii daca se aplica legea mamelor de la 1. Adica se da lege, se promulga, apare in MO si cica ne mai gandim? Pei de ce se mai dau legi? Ce tzara de kkt e aia in care azi dai legea si te mai gandesti daca se aplica??? Sunt foarte foarte dezamagita. Nu imi vine sa cred. Si dezgustata nu doar dezamagita. Asa ca imi pare rau dar nu am azi dispozitie de nimic.
kristinik spune:
Sa pun si eu niste pozici cu d-ra mea ca nu am pus niciodata pana acum. Doar acum mi-am facut contul pe picasa sunt putin pozele dar promit sa pun cat mai multe si cat mai recente.
http://picasaweb.google.com/kris2kat2003/UntitledAlbum?feat=directlink
Cristina
de
Diana Maria
stefany_p spune:
neatza...in primul rand sunt dezamagita, am facut ditamai copacu de brad i-am pus de toate, e ca o sorcova, doar doar s-o uita Iustin..n-ai sa vezi, nu-l intereseaza ![]()
Danicris, sper ca voi sa va chinuiti mai putin, noi am tot oftat vreo 3 saptamani.
Dolores....ca la colici n-a fost nimic, mi s-a parut pedeapsa superema, a fost crunt, ce mai..la dinti parca sunt mai curajoasa![]()
Simonacip, nu-i nimic, m-a lamurit alta frumusete cum sta cu marul
Mi-bebelina, draga mea, eu am sacrificat o tava pt mar si probabi pt alte fructe si legume. lasa zeama multa si se curata greu. dar ies delicioase, Iustin ar manca un mar intreg. cauta un sortiment care sa-i placa, orci dulce ori mai acrisor, in funcie de preferintele lui..bafta!
Eu azi ies sa-l impartasesc pe Iusti(sunt -28 grade cu factorul vant, ce-o sa se bucure Dolores![]()
), apoi am musafiri, ca au tinut sa vina in contul zilei mele...asa ca am gatit si dupa amiaza o sa fim in gasca...
va dorim o duminica placuta in continuare
cred ca e cel mai lung mesaj al meu![]()
stefany_p spune:
neatza...in primul rand sunt dezamagita, am facut ditamai copacu de brad i-am pus de toate, e ca o sorcova, doar doar s-o uita Iustin..n-ai sa vezi, nu-l intereseaza ![]()
Danicris, sper ca voi sa va chinuiti mai putin, noi am tot oftat vreo 3 saptamani.
Dolores....ca la colici n-a fost nimic, mi s-a parut pedeapsa superema, a fost crunt, ce mai..la dinti parca sunt mai curajoasa![]()
Simonacip, nu-i nimic, m-a lamurit alta frumusete cum sta cu marul
Mi-bebelina, draga mea, eu am sacrificat o tava pt mar si probabi pt alte fructe si legume. lasa zeama multa si se curata greu. dar ies delicioase, Iustin ar manca un mar intreg. cauta un sortiment care sa-i placa, orci dulce ori mai acrisor, in funcie de preferintele lui..bafta!
Eu azi ies sa-l impartasesc pe Iusti(sunt -28 grade cu factorul vant, ce-o sa se bucure Dolores![]()
), apoi am musafiri, ca au tinut sa vina in contul zilei mele...asa ca am gatit si dupa amiaza o sa fim in gasca...
va dorim o duminica placuta in continuare
cred ca e cel mai lung mesaj al meu![]()