ati patit sa nu va vina indemnizatia intr-o luna??
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
am revenit sa va spun ca la mine pe card...CIU-CIU BANI!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
iriss27 spune:
Acum jumatate de ora am verificat cardul si am banii pe el!!! BCR
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
ioanaiub spune:
astazi la pranz nu aveam inca banii, am verificat la bancomat ... eu am internet banking la BCR (unde am si cardul) si am doar extrasul de ieri , maine dimineata o sa verific iar la bancomat ... vad ca la voi au intrat, pe cardurile de BCR, s-ar putea sa fi primit si eu, sper, ca nu as vrea sa intru in Anul Nou cu minus pe card
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
elyanne spune:
Of... astia's chiar nesimtiti ... poate intra astazi, maine... inca mai sunt 2 zile lucratoare...
Ar trebui sa mai scrieti un mail la realitatea... sau la alte televiziuni...
Dar tanti alea de la directia muncii n-au putut sa va spuna daca s-au facut ordinele de plata? La mine la un mom dat nu intra indeminizatia (primele luni) si m-am dus sa intreb daca e totul in regula la dosar sau nu... s-a uitat in calc. si mi-a spus ca banii trebuie sa intre in cont in rumatoarele zile... deci ele ar trebui sa stie ce si cum, unde sunt banutii... poate va zic si banca de unde sa fac platile... sa sunati, sa intrebati daca au vreun gand anul asta
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
bb_yasmi spune:
eliana mie mi-au spus de la inceput. LUNA ACEASTA AM FOST OMISA LA PLATA INDEMNIZATIEI... NU STIU NICI EI DIN CE MOTIVE....DECI NU AU NICI O EXPLICATIE...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ioanaiub spune:
am primit in sfarsit banii
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
bb_yasmi spune:
super ioana, ai ce cheltui acum....
_
elyanne spune:
yasmi imi pare rau... se pare ca aici a fost vina cuiva de la Directia muncii... dar puteau sa-ti dea o explicatie... Nu ti-au zis daca trebuie sa faci cerere sa ti se vireze banii din luna omisa? Ca pe mine asa m-au pus candva cand nu primise alocatia mandrei... cu toate ca n-o primisem din vina postei sau a lor...
Si ca sa ma bucur si de anu nou, nu doar de Craciun (cand nu intrasera banii)... din cauza intarzierii lor am platit o rata cu aproape 100 ron mai mult decat daca as fi plati-o cand intrau banii pe card in mod normal...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
bb_yasmi spune:
deci mai e cineva inafara de mine careia nu i a venit indemnizatia luna trecuta?
_
spiridusul spune:
bb_yasmi nici eu nu am primit indemnizatia
o primesc prin posta
in oficiu nu a venit
in hambarului nu raspunde nici tata-mare. la telefon ...cum am un bb de 2 luni si unul de 2 ani, nu am cum sa ma deplasez pana acolo...asa ca... probabil dusi au fost
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului