ati patit sa nu va vina indemnizatia intr-o luna??
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
martie spune:
Nici eu nu am primit banii in decembrie, am facut plangere la posta, credeam ca nu se va intampla nimic, dar am iscat o mica rascoala si vor fi mai multe persoane sanctionate. Asta e problema in Romania, toti se plang, ff multi nu-si fac treaba, dar nimeni nu raspunde pt. ca nimeni nu-i trage la raspundere. eu am facut un mic scandal, in scris si cine trebuie va plati, mi se pare normal.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rianna_stef spune:
am vazut ca inca mai sunt persoane care n-au primit banii pe decembrie;eu i-am primit pe 24 dec,intr-un tarziu;acum ma intreb pe luna ianuarie cand vom primi banii?
eu trebuie sa-i primesc pe 10,adica maine...taare sunt curioasa...
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)
POZE NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
din pacate (pt mine) m-0am interesat si cica nici luna asta nu primesc indemnizatia. voi primi in februarie si din urma ( vreau sa o vad si pe asta!!0 cica din cauza faptului ac am cerut transfer de pe card pe mandat postal......si cum in romania toate "merg bine" o sa mancam si noi si o sa platim cheltuielile o data la 3 luni....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
rianna_stef spune:
Ce facem oameni buni?nu se poate asa ceva...parca vad ca si luna asta vor da banii la sfarsit...eu una n-am nici un ban si sunt si datoare vanduta...cui sa ma plang?ii doare in cot de noi...nesimtitii
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)
POZE NOI
bb_yasmi spune:
rianna, la noi au venit indemnizatiile de ieri (nu si la mine, doar alocatia!!).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
viooo spune:
eu nu am primit indemnizatia pe decembrie nici pana acum. am depus dosarul pe 9 dec. voi cand ati primit indemnizatia prima data? am auzit tot felul de variante cu 2 -3 luni intarziere. intre timp traim si platim facturile cu aer
bb_yasmi spune:
viooo, eu si toate persoanele pe care le stiu , au primit indemnizatia prima data dupa vreo 3 luni!! am primit si din urma.
in 11 mi-a venit si mie indemnizatia.....pe toate cele 3 luni!!!
_