ati patit sa nu va vina indemnizatia intr-o luna??
Raspunsuri - Pagina 6
elyanne spune:
Probabil cei de la "Directia..." au facut ordinele d eplata, numai ca BCR-ul (cu programul lor "de stat" ... n-am o parere prea buna despre banca cu pricina... si nici despre angajatii lor, pt. ca numai de oameni sictiriti m-am lovit... dar ce sa-i faci daca astia nu mi-au dat prea multe variante in a alege banca unde sa ma contul... asta-i alta discutie) probabil si-au incheiat programul pana sa apuce sa opereze ceva...
Eu totusi cred ca luni, marti vor fi in cont... dar eu sunt optimista... asa ca sa nu ma credeti...
Lala_D de unde stii ca atunci au intrat in cont? Mi-e greu sa cred ca au lucrat pe 26
Atunci ai verificat tu cardul sau ai un extras de cont?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Lala_D spune:
Pe 24 dec la 16.00 nu erau , pe 26 dec la 12.00 erau in cont. Nu cred ca i-au bagat de Craciun ci pe 26 dec dimineata.
iriss27 spune:
Cred ca unele banci au proceduri automate pt transferarea banilor care vin prin sistemul electronic de transferuri (eu sunt programator si am lucrat la un astfel de program pt o banca), la altele, sunt persoane care opereaza asta ... probabil ca bcr-ul a ramas la varianta manuala ... nici nu stiu ce sa zic, important e ca ei se pot folosi de banii nostri zilele astea si dobanda ciu-ciu!
banii care vin prin transer de la alte banci, se strang intr-un cont comun ("galeata"), de acolo sunt repartizati catre conturile clientilor, daca bcr-ul nu a lucrat si mai ales, daca nu au nimic automatizat, inseamna ca banii nostri sunt la ei, probabil pana maine .,..
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
bb_yasmi spune:
ia mai intrat cuiva banii??
eu azi am fost la directia muncii si am facut o sesizare si "dna" de acolo mi-a zis ca nici vorba sa imi intre in ianuarie 2 indemnizatii ca deja s au inchis cele pe ianuarie. deci.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
elyanne spune:
Eu inca n-am verificat
Pe seara... sau daca are soata drum pe undeva mai devreme, ii dau cardul sa verifice... Dau de stire cand aflu ceva ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Am promis ca dau raportu cand am noutait: au intrat banutii
(cont la BCR). Tin punii sa fie si la voi la fel.
bb_yasmi spune:
eliana super. ma bucur pt tine. o sa mai incerc si eu diseara desi nu cred ca sunt.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007