Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Caprioara spune:
Dianami,
. Cred ca zic si eu pas, ca daca nu stiu nici de unde sa le iau, mai rau enervez sotul din dotare.
Xeno, e super poza aia cu tine si cu fata in prim plan. Suntetzi doo frumoase
. Super comentariile si super aranjamentele de petrecere si ce papa bun acolo
.
Deci, Sun si Xena, sunteti tari, felicitari pentru partyuri! Io nu-s in stare de ceva asa de elaborat cum ati facut voi
. Asa ca va admir cum v-ati organizat
. Sa va traiasca fetili si sa fie sanatoase
!
Abia astept sa ne vedem, fetele
!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Anaxena superbe pozele,cea mai frumoasa este cea in care suflati toti 3 in lumanari.Super ca ati avut si invitati.
Camy ce mult ma bucur ca vii si tu la intalnire.Abia astept sa te cunosc.
VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
Carmenela spune:
Buna fetele dragele,
Nu am citit nimic din urma (adica de fapt am citit ultimile 3 pagini, se pune?), sper ca sunteti bine toate si va bucurati de bebeii vostri
Iaca nu am mai venit de mult timp, dar sunt tare ocupata.... Asta mica doreste sa cunoasca lumea si ma plimba de ma zapaceste..in plus pana ieri am fost si la kineto terapie la Budimex... Vorba Bobitzeimici..."drum bun"..cand plecam, de ziceai ca sunt in excursie... 2 ore dus..2 ore intors....si stateam o juma' de ora acolo...

Dar, mi se pare ca sunt imbunatatiri cu pozitia capului...deci consider ca a meritat si vom repeta atat cat e cazul...
Multumim fetelor pentru urari,
Capri,
Flo,
Kamelya si celelalte, va pupam cu drag. Maine mergem la vaccin, ca e doctora de garda...asa ca profitam sa fie mai liber. Facem Infanrix si Prevenar...Data trecuta a fost ok, asa ca nu vad de ce nu ar fi si de data asta la fel...
Ca sa va ucid, va povestesc ca...desi gogoneatza ma scoate la plimbare non stop ziua...noaptea doarme de la 22 la 8.00 - 8.30...![]()

Si pentru ca nu stiu daca mai intru pana de Craciun, va urez din suflet tot ceea ce va doriti, sa va bucurati din plin de familie, de copii si de toate lucrurile bune daruite de Dumnezeu. Camy, iti doresc o inima calda si blanda..si mai ales fericita si implinita alaturi de un bebe cat de curand!
Va pup pe toate fetele, incerc sa mai intru inainte de anul nou si sa va urez si atunci toate alea....

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ankalaura spune:
Hello
In maxima viteza
TURTU - o sa fiti in Bucuresti? Sau doar in trecere prin Bucuresti? Clar o punem de inca o intalneala ![]()
VICKY - super tare reteta de Granita. Am pus-o in meniu!
ARIADNA - da-i tare!
Hai ca se apropie Mosu' cu repeziciune... Poate aduce un laptop 
PICA - gata, luat brad azi totusi, ca sa scapam maine de o grija. Luat cu 50 de lei inclusiv ambalatul, si e tare frumos. Dar l-am cautat de ne-au sarit ochii, ca erau niste nashparlii, plina piata, dar nashparlii.... Cu 170 de lei avea la florarie, am crezut ca e cel mai scump brad, si era fara radacina. M-ai luat cu 250-ul tau!
Nene, la 250 de lei stau eu brad si nu platesc atata ![]()
Fug la bucatarie
Diseara as vrea sa imbracam si noi bradul. Daca il luam mai incolo, lasam impodobeala pe ajun. Daca l-am luat acuma, nu am chef sa se usuce stand pe balcon, unde la mine e cald ca nu avem usa catre balcon ![]()
vias spune:
Carmenela...iti multumesc din suflet...
...mai...am asa emotii ca vin...sper sa fie bine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Chuny spune:
Camy, ia si de la mine o imbratisare ... ca eu nu pot sa fiu acolo cu voi, dar mi-ar placea. Sa va simtiti bine si sa faceti multe poze!!!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ankuta_1982 spune:
Salut fetele!
Cine imi da si mie ID-ul si parola de la mailul comun? daca se poate? Ankalaura ai PM am incercat sa te rog pe tine dar vad ca nu ai citit PM cand erai online deci cine ja ajuta?
ankuta
ankuta_1982 spune:
AAAA si tot uit, Camy iti doresc numai bine si visul tau sa se implineasca poate chiar in seara de ajun( mai stii?)
. Ma bucur ca acum toate sunt bune la tine in familie!
ankuta
Mitzi76 spune:
Heloi si de la noi! Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris!
Azi am incercat sa-i ofer lui Toma niste suc de morcovi, dar zici ca-i dadeam otet! Maine trec direct la mar cu banana ca si asa el bea numai lapte cu banana. Aseara am pus doua masuri de cereale in bibe, pentru ca puiul meu S-A FACUT CUMINTE!!! De trei zile doarme de la 10-11 pana la ora noua dimineata si nu se trezeste deloc. Sunt super fericita!
M-am distrat cu o scuipacioasa mica.
Am vazut si eu un Vladutz cu parul mare.
Flori avizul il iei vineri si luni il dai la intrarea in gradi. La noi a stat asistenta la usa si primea actele.
Sun, Moni, Serbanica si celelalte fete care ati scris despre minunile voastre sa va traiasca si sa va bucurati de ele, ma bucur ca exista mame care sa simta asa.
Pup sarbatoritii!
Maine incerc sa vin cu sotul din dotare si cu cei trei muschetari. Eu mi-am propus, sper sa si reusesc! Sper sa recunosc macar una din voi, daca nu trage-ti-ma voi de maneca, eu sunt cam aiurita.
Nu ma lasa sa votez la nici una!
Referitor la meniuri de Craciun, inca nici nu stiu ce vom manca. Cred ca bucatarul va fi sotul meu, eu voi sta cu piticii. Aseara a venit Mosul la sotul meu si la Luca. Pana la urma i-a luat o plasma de 117 cm diagonala si un stand nou, iar lui Luca un play station 3. Acum au plecat dupa jocuri. Abia astept sa facem diseara si bradul. Va fi o corcitura cum ne place noua, caci avem ornamente de pom de cand era sotul meu mic si nu am renuntat niciodata la ele...Probabil ca mosului ii va fi mila de Davidu si ii va aduce diseara ceva sub brad, ca nu mai am rabdare si vreau sa vaz cum se bucura copilul.
MADA AM PUS SI EU O POZA PENTRU ALBUMUL DE CRACIUN IN ALBUMUL MEU DE PE PICASA. TE ROG SA O IEI CA SA POT STERGE DIN ELE PENTRU SPATIU

Mai vorbim noi daca neuronul isi mai aduce aminte ce mai aveam de zis!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Mitzi76 spune:
Gata, neuronul si-a adus aminte. Trebuie sa scriu cateva cuvinte pentru anul asta:
ANUL 2008 SI CEI TREI MUSCHETARI
Anul asta a inceput greu. Sarcina cu Toma a fost cea mai capricioasa. Puiul mic imi dadea migrene si somnolenta. Tati trebuia in fiecare seara sa ingrijeasca de Luca si David, sa-i spele, sa-i hraneasca si sa-i culce. Pentru asta ii multumesc din suflet
. Nasterea lui Toma, desi fara dureri a fost minunata ca si celelalte. Clipa cand i-am vazut mutritza dulce a fost suprema. M-am indragostit iremediabil de el cum s-a intamplat si cu fratiorii lui. Cand am aflat la echo ca e tot baiat am fost foarte fericita. Cand ne-am casatorit ne-am propus sa facem minim trei copii, maxim cati o vrea DD daca avem cu ce sa ii crestem. Iaca norma minima am facut-o si sunt cea mai fericita. Astept ca vlajganii sa creasca si sa ma ocrotesca si ei cum ii ocrotesc eu acum! Va pupa mama cu dragoste mare si sa nu uitati ca sunteti lipiti de sufletul meu si sunt dependenta de voi pui mici si dragalasi!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!