Pepenasi de iulie-august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
flo1980 spune:
Camy ce surprizaaa placuta ne-ai facut
ma bucur ca ai sa vii!
Cuscra mie mi se pare ca Maria are ochii tai! Frumos aranjat party-ul!
Mitzi frumoase cuvinte, jos palaria! La cat de frumoasa esti te v-om recunoaste cu siguranta!
Carmenela
, ma bucur ca sunteti mai bina! Dar tu nu vii la intalnire?
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
vias spune:
eu nu scriu nimic despre anul asta????
...ba da..o sa scriu...sper ca a fost doar o incercare foarte grea, care a reusit sa-mi schimbe viata, dar sper ca vor veni si ani mai buni...
...nu mai am slujba mea buna, nu mai am salariul meu bun....etc...dar cel mai rau este ca mi-am pierdut ingerasul meu...pe Darius...DAR ...inca-l mai am pe Cristi care ma iubeste foarte mult...si ne intelegem extraordinar..parca e un vis...unul frumos...macar nu am pierdut casa...era cat pe ce!!!!!...nu am pierdut firma...si pe asta era cat pe ce sa o pierdem...
..a fost un an greu in care am pierdut foarte mult...am pierdut o parte din sufletul meu....si care o sa ma doara mereu...dar Cristi ma ajuta sa raman aici...pe pamantul asta...si sa fac fata suferintei...
...acum are grija de mine...si e bine langa el...sper ca Doamne Doamne sa aibe grija de familia noastra, de iubirea dintre noi...si sa ne binecuvanteze si pe noi...cu inca un copilas...sanatos!
...asta vreau de la anul urmator...un copilas sanatos...nu cred ca va fi nascut...dar macar in burtica sa fie!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
dana81 spune:
Buna ziua!!!
Eu mi-s cam aproape de butoi
...nu am luat brad, nu am luat nik pt Craciun...de maine incepe tavaleala, pt ca nu mi-am dat seama ca sapt viitoare e Craciunul
!!!
azi am reusit sa spal niste perdele, si atat, uofff
Am vazut poze frumoase de XENA, sunteti minunate amandoua!!!!
Si pe Thea craciunita cu gusa am vazuto![]()
Ma retrag in nebunia mea!!!
Va urez intalneala placuta, vreme buna si dixtractie maxima
cu poze, da?
Si din acelasi ciclu..."diversificarea.." dovleacul...mmmmmmm, extra bun, maine avem la meniu dovlecel, si de luni bagam combinatii cu mai multe legume gen supa, a si Clara mea si-a revenit e la fel de cuminte ca inainte de vaccin, s-o pape mama pe ea
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
Si despre anul asta...
...a fost minunat, Dumnezeu ma iubeste(mi-s nascuta Duminica), mi-a dat exact ce mi-am dorit, o fetitza perfecta asa cum am visat eu!!! De sf. Andrei am aflat ca sunt insarcinata, si am nascut in zi Sfanta pe 6 august 2008, eu zic ca astea sunt semne ca Dumnezeu ne iubeste!!!
Anul asta a adus cu el si suferinta, am pierdut un prieten drag,Dumnezeu sa-l odihneasca dar si multa iubire si fericire...nu am crezut niciodata ca pot iubi asa de mult si de intens!!!Nici eu nu stiu daca voi fi o mama buna, dar stiu ca voi face tot ce e omenesc posibil sa imi vad printesa fericita, merita atat de mult pentru ca a adus atata lumina in viatza noastra!!!Nu stiu cat de explicita am fost, dar stiu ca sunt o femeie implinita alaturi de sotul meu si de minunea mea !!!
Si eu imi doresc multi copii, si cum eu pe sotul meu il vad doar tata de fete, nu are cum sa fie altfel....vom umple casa!!!![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Mitzi76 spune:
Dana, Camy, sa va dea DD ce va doriti voi!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
dma2007 spune:
deci maine intalneala!uraaaaaaaaaa!abia astept sa va cunosc!camz ma bucur tare mult ca veniti si voi!
ora 13 sa fie la plaza
bai iar nu pot vota 

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
dma2007 spune:
sunu pai eu ii dau o masura de cereale seara in speranta ca renunta la o masa peste noapte! deocamdata am reusit s-o pacalesc cu ceai !
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
boticelina spune:
Ola, chicas!
Mada IR vazut gogoasa infuriata, de fapt am vazut toate clipurile pina a iesit maica-mea din dormitor in tromba crezand ca s-a trezit Nancy fiindca auzise tipete bebelusesti
Aveti lingurita de le Tommee Tippee ca si noi, aia e singura cu care mananca, nu stiu ce ma fac daca i se intampla ceva ca nu se mai gasesc... 
Pica doamne ce te invidiez pt Macanila! io astept 2 brand new dar la munca, acasa mi-as dori din tot sufletul dar unfortunately I have to stuck with PC shit. Dar poate strang din buci in primavara si rog un coleg sa-mi aduca un MacBook direct din State, ar fi a dream come true. Vroiam sa-mi iau unul anul trecut pe vremea asta dar s-a lasat cu o gargaritza si am trecut pe achizitionat accesorii bebelusesti din bugetu' de Mac ![]()
Sun vazut prunix scuipacios, e mortala cum buruie ea ca o masinutza 
Biri m-a lovit o nostalgie, Anna avea cam 9-10 luni cand am inceput odiseea, de aici uimirea mea. Nasol cu tantrumurile, sper sa ma tina nervii cand le-o veni vremea... ![]()
Anna, Capri si garga se trezeste de cateva ori in fiecare noapte dar io nu am zis nimic pentru ca asa s-a trezit de cand s-a nascut, deci nu ma astept la altceva. Io crap juma de ochi, o mufez sau ii infig pe pipaite bibele si cad in somn. Mai nasol e cand avem bibe noaptea, ca tre sa i-l tin in bot pina termina si nu-mi iese mereu, ma trezesc ca infig bibele in perna, i-l bag in ureche, chestii d-astea...
Pe Anna o inteleg insa sa se oftice pt ca Ioana a avut o perioada lunga in care dormea toata noaptea... Aaa, si de doua zile my baby si-a schimbat programul de zi, nu mai doarme de 3 ori cate 1h, acum doarme de doua ori pe zi cam o ora-o ora jumate, doua...
Fost si io azi la cumparaturi, sa mai completez cadourili si mi-am facut o mie de draci pen'ca mi s-a rupt un surub la carucior si mama mia ce m-am mai chinuit, ca tindea sa se adune, mi-am taiat niste segmente din nojitele de la cizme si l-am imblederit sa ma tina, dar din juma in juma de ora, poc, iar se rupea nojita, fir-ar, si uite-asa n-am avut nervi sa termin de cumparat cadourile, tre sa ma mai tarai si maine o tura prin oras, si e o aglomeratie... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Mitzi76 spune:
Dma al meu a renuntat singur de vreo trei zile, fara sa-i fi bagat cereale. Aseara i-am pus eu cereale caci e vremea de cereale seara. La 180 apa am pus doua masuri cereale si 6 lapte cat era normal.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!