Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare!

La multe lunite celor nascuti in data de 20!

SUN, sper ca nu e vorba de plecat de pe forum.

BOTI, chiar ca sa scrii o carte de retete pentru bebei, ca tare inventiva mai esti...

Am vazut filmulete si poze frumoase cu pepenashii, stiti voi care ati pus, nu nominalizez

Noi sper sa facem maine sedinta foto pentru albumul de Craciun, iar luni facem bradul, abia astept.

ANNA, imi pare rau ca te chinuie Ioana noaptea.

La noi acum noptile sunt mai bune, bine, se culca tot dupa 23.30 dar macar se scoala doar o data, maxim de 2 ori pe noapte, sper sa nu-l deochi. Si doarme pana pe la 10.30 dimineata.

FETELOR, SA PUNETI TOATE POZE CU BRADUTII DUPA CE II IMPODOBITI, ABIA ASTEPT SA VAD MULTI MULTI BRADUTI!

CAMY si jos palaria in fata tariei tale de caracter.

CARMENELA mie imi lipsesc mesajele tale, pacat ca nu scrii mai des.

Fetelor, sa va fie de bine intalneala si sa dea dracii sa nu puneti poze, ca facalet scrie pe voi ca ma oftic destul si asa ca eu nu pot veni, macar sa ma delectez cu poze.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mai eu si nasa-mea suntem pline de emotie creativa...Diana Mi vreau sa vad poze da??Si daca te rog mult mult poti sa pui poza cu fina-ta pe picasa cu palariutza albastra si cu poncho?Ca mie imi merge ca porcu...Asa, coperta de album ...

Deci a primit Anais de la DianaMi o FRUMUSETE de palariuta si de poncho.Ii sta ATAT de bine

AriadnaBr suuuuuuper tare poza!!!!!!!!Cum se simte Sonia?E mai bine?Pupam tare tare

Deci, urez bun venit fetelor noi!!Si un pupic maaaare pentru bb-i

Atb-ule aici Craciunul e f comercial, decoratiuni, cadouri si curcan...Si fara zapada, fara frig, bleacs

Flo, votat

Sunisor, o minune e Thea!!!!!!!!!!!!!

Xena sunteti doua SUPERBE!!

Ma duc sa-mi termin emotia creativa, friptura din cuptor si mergem in vizita la neamuri si sa incercam sa-i punem cercelusi la Anais...

Biri azi am facut baie in piscina cu noru-ta.Punem poze cat de curand...

Va invidiez ca va intalniti!!

Camy, Doamne ajuta!!Sunt convinsa ca Dumnezeu va va da o alta minune.Si o sa aveti doua minuni, Dariusica una minune, cu Doamne Doamne si mai o minune sa fie cu voi.O fii Timeea???
V-a dat dr liber la alt bebitza?

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

filmuletze noi cu Maria

www.youtube.com/watch?v=yjmRWKSF0P0" target="_blank">film1
www.youtube.com/watch?v=d5VG6EVycLs" target="_blank">film2
www.youtube.com/watch?v=B5BNo3PcvHE" target="_blank">film3
www.youtube.com/watch?v=0HZBV9Rcs1k" target="_blank">film4

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ano....Maria ta e extraordinara!!!

Narci asa au spus cei din TG Mures...ca pot sa raman insarcinata....si sper sa o fac pe Timeea Cristina..si apoi o sa mai vreau un baiat!

...am vazut peze cu copilasii vostrii...parca sunt asa de mari...cand au crescut?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anaxena

Cel mai tare este primul filmuletz!!!

Cum oare a adormit la papa?

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Intru si eu sa va spun ca suntem bine, in verva pregatirilor de Craciun, ce sa-i faci...muncim 3 saptamani ca sa stam 3 zile linistiti...

Mirunica e tot mai activa, se arcuieste si suceste si zvarcoleste de numa...am trecut si noi la pampers de bebei mari, adica la nr. 3! Dinti inca nu avem, da' parca nici simptome ca ar urma sa iasa nu sunt...
De papat papam binisor, ne plac fructele tare mult, legumele nu prea, dar le amestec cu pireu de cartofi si asa le papa.

Cam asta despre noi, eu tot grasa, da' fac sport si din ianuarie cand nu voi mai alapta o sa tin si cura...

Am citit asa printre randuri, am votat tot ce-am gasit, si am vazut minunatii de Thea Scuipacioasa si Julia IT-ista ce dulceturi de copii!!!

Miruna e mare molfaitoare, ii plac in special cardurile, cartelele telefonice, telecomanda si sagetile lui tati'.

Trimit asta si revin sa vad daca pot raspunde la cateva mesaje.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cuscra: pai acum in fiecare zi adoarme in scaun

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va invit la capitolul 61

Mergi la inceput