Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdi, yupiiiiii, ai ajuns la ultima injectare! Timp unde fugi??????

Aditu, cum esti? Ce-ti zise Tutunaru astazi?

Sarah, ma gandesc la tine!

Lilisor, ce mai faci draguta?

Tamy, poate ne vedem la rude!

Elly, anul asta trebuie sa te burticesti! Anul trecut ai castigat o batalie (ciclu fara tratament) anul acesta este timpul sa castigi tot razboiul!

Io-s ok, ma pregatesc de histero la ciclul urmator!

Pupicesc gascoteca de Tutunici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Felicitari noilor gravidute...
Acum am vazut ce v-ati inmultit bravo
EU din lipsa de timp nu prea am mai citit aici

Azi am fost la Tutu la controlul de 6 saptamani (ma rog 7 si ceva) si stau bine.
I-am dat si o poza cu fetele...i-a placut, i-a parut bine

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi.
Nu am putut intra deloc ieri, am avut o zi f grea, Din nefericire am vesti proaste, s-a dus simburelul meu, a fost un vis, a durat f putin, am fost cea mai fericita dar si am suferit enorm zilele astea. Ieri beta era 130, de la 565 luni, si 250 miercuri, deja sangerarea semana ca un ciclu, nu mai aveam dureri, la ecograf ieri la dr T nu se mai vedea nimic. A zis ca probabil a fost un avort spontan, de multe ori sunt motive genetice. M-a pus sa mai repet un beta marti sa fim siguri ca scade de tot, sa fim siguri ca nu este nici o sarcina extrauterina si cam atit.
Ce sa va zic? Sunt momente cind ma simt calcata de tren , as plinge cu orele, sunt mom cind sunt tare si ma gindesc ca asa a fost sa fie, sunt femei care sufera mai mult ca mine, au avut parte de tragedii mai mari si totusi merg mai departe. Asa voi face si eu,ii multumesc lui d-zeu ca sunt sanatoasa(cel putin aparent) si voi merge mai departe.
Luna asta voi lua pauza de dr, o sa am doua sapt f ocupate la serv, apoi vom merge in austria la ski...Dar din feb o iau iar de coada, o sa ne facem niste analize si eu si sotul, hormonale, recomandate de o dr endocrinoloaga de la Medlife, si vom vedea ce este de facut pe mai departe (sotul meu are o azoospermie usoara).
Ma bucur sa aud de bine de voi, nu va 'cunosc" de mult dar imi sunteti dragi, e mare lucru sa poti spune cuiva ce ai pe suflet si va multumesc
Magdita mai ai putin si o sa vezi ca anul asta se va intimpla minunea.... Multumesc de incurajari.
Felix ce dor imi era de tine....unde faci histero? la ce dr? ma bucur ca esti optimista,sa vezi ca totul va fi bine
Sarah iti multumesc si tie, esti o femeie extraordinara si sunt sigura ca d-zeu it va trimite un puisor in curind Bafta la tratament.
Aerilian multumesc si tie, a contat enorm sprijinul vostru
Elly, tamy, mada, simona, valy,kindy, si toate celelalte va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

adriana- imi pare asa de rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, imi pare nespus de rau! Trebuie sa fim puternice si sa o luam de la capat pana ne vedem visul implinit! Histero voi face la Medlife, la ciclul urmator. Dr. mi-ar fi facut acum dar, din pacate, nu ies analizele de secretie asa repede, si fara astea nu umbla la uterul meu.

Sarah

Magditu

Lilisor

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

adriana imi pare ffff rau! cuvintele sunt de prisos....

vally 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana-
Incearca sa te linistesti dupa acesta perioada- o sa fie ok.
Ai facut un mare pas- stii ca poti ramane.
Fa-ti toate analizele hormonale si poate descoperi ceva.

Remediezi si data viitoare nu vei mai trece prin ce ai trecut acum.
Cred ca este groaznic- nu am trecut si sincer nici nu as vrea - pt ca nu stiu cum as reactiona.

Felix-
eu sunt mult mai linistita- daca e sa fie va fi (anul acesta, urmator ...) - am timp suficient

Nu mai sunt asa "setata" pe bb.

Acum sunt ff ocupata- ma pregatesc sa ma mut in casa mea si am mari emotii.
Ma tot uit de mobila- masina spalat ...........
Deci - sunt ff ocupata.

O sa merg in continuare la dr- voi face stimulare cu gonal din Z2.

Asa ca, ce-o fi o fi.

Pupicesc toate fetili.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

multumesc fetele mele dragi. Viata merge mereu inainte, asa ca tre sa o urmam si noi.
Valy tu nu aveai doua inimioare? sau tin eu minte prost? tu cum te mai simti?
felix tre sa iasa bine histero, o sa vezi, ai mai facut vreodata? eu nu am facut asa ceva, nici laparo si nici histero.... ce vede prin histero?
sarah stii ce m-ar face f fericita? sa aud la sf lunii o veste minunata de la tine...asa ca iti tin pumnii
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Felix- sa nu te strezezi cu histeroscopia

Este usoara- daca faci histeroscopie investigatorie.
Si cea operatorie este usoara.

Eu am facut histeroscopie operatorie in feb. 2008: mi-a taiat un sept pe care-l aveam in uter si niste coarne alungite de la uter.
La momentul respectiv- aceasta era cauza pt care nu ramaneam insarcinata;insa ulterior s-a constatat ca nu ovulez.

Dupa interventie m-am simtit ok, mi-am revenit ff repede din anestezie, m-am ridicat ff repede si chiam am mancat ff multe saleuri (avea cineva in salon- si i le-am mancat - eram moarta de foame; nu-mi dadusera sa mananc deoarece tb initial sa-mi faca laparo)-simteam doar o mica "jena" (durere jos)- dar suportabila.

Am plecat acasa dupa vreo 2 ore de cand m-am trezit.

Asa ca sa stai linistita.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Adriana , imi pare tare rau ....
Sarrah , iti tin pumnii , bafta multa , sa se lipeasca embrionasi la tine in burtica .
Vally ce face bebicul ?
Pup toate fetele !

Mergi la inceput