Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetelor mi-a iesit beta HCG 265, mai mica ca luni cind a fost 550...
asta inseamna ca s-a dus copilasul meu? doamne ce durere am in suflet, im vine sa mor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, stai in continuare linistita si asteapta intalnirea cu dr.T. Ne rugam sa fie totusi bine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

am vb cu dr T la telefon si mi-a spus ca nu e o veste prea buna, dar sa mai am rabdare pina vineri, sa mai fac inca o data beta si apoi sa ma duc la el. A zis ca mai este o mica speranta, ca a mai vazut rasturnari de situatie......acum ca doar a vrut sa ma incurajeze, sau asa o fi....
oi trai si oi vedea....
imi vine sa pling, sa urlu, e cea mai mare durere pe care am simtit=o vreodata.....incerc sa ma linistesc macar pe sansa de 1% sa mai fie acolo simburelul meu.....
Multumesc magdita, ma gindesc la ce citezi tu mereu ca zice d=zeu, ca e mereu acolo.... sper sa fie si linga mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

adriana- cred ca dr tutunaru a fost sincer cd a spus ca mai exista rasturnari de situatie pt ca imi amintesc ca am citit si eu LA FIV ceva de genul ca bhcg a scazut apoi a crescut. fii cumintica si ai rabdare. f important e sa nu te stresezi !

magdita- merci mult pt sfat, insa, eu maine la 7.30 tb sa fac analizele ...o sa merg sa ii reamintesc ca sunt la menstruatie.i-am spus la tel de dim si a zis ca nu e problema....poate nu a inteles bine si poate se gandeste ca e laparo, nu histero...nu stiu ce sa mai cred...asa stiam si eu ca se face imediat dupa menstruatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetelor si LA MULTI ANI !!!
Si anul acesta sa ne indeplineasca tuturor toate dorintele.

Eu nu am mai facut nimik
Nu am mai luat nk

Sunt in Z22 si astept Z1 pt a incepe gonalul.

Dar mai am de asteptat - pt ca la mine vine cand vrea.

Sarrah - mult succes.

Am luat si eu estrofem vreo 2-3 luni cand ma duceam la cocei&marinescu cate 1 cp in fiecare seara la aceiasi ora din Z5.

Cand am citit prospectul nu-mi venea sa cred ce scrie acolo- este ff periculos.

Adriana- stai linistita - stiu ca iti este ff greu
Ai incredere in DD.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, noul an sa va aduca bb-le mult visat si multa sanatate voua si familiilor voastre!
Eu am incredere ca anul asta va fi the one, anul in care vom fi gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dragutelor,

va ofer cate o pt fiecare !

eu, am fost de dimineata la elias, trezita de la 5.30 pt a face analizele necesare pt histero. i-am spus dr tutunaru ca sunt la menstruatie si ca eu cred ca nu e ok sa facem histero. mi-a raspuns ca el a inteles ca e vorba de laparo....(laparo am facut in august 2008 dar bineinteles ca nu tine minte ! (daca ar exista o fisa a pacientelor ar fi mult mai usor!!) in schimb, mi-a zis ca eu am facut histero cd am facut GIFT iar uterul e ok. dar...tot el mi-a zis cd era cu prof. din Israel care mi-a recomandat sa fac histero sa il sun cd imi vine cm ca sa stabilim ziua pt a face si aceata procedura. eu stiam ca GIFT-ul l-am facut prin histero, insa, nu stiam ca a putut vizualiza TOT atunci cd a facut transferul gametilor !!! ma rog, asta e ! m-a trimis acasa.important ar fi sa fie totul ok. mi-am facut astazi analizele din Z2. luni am rez si tot luni incep monitorizarile. de astazi am inceput si schema de tratament recomandata de prof. din Israel. asadar, voi face in aceasta luna embriotransferul celor 2 embrioni congelati.

va pup si va urez o zi excelenta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah ,ce dor mi-a fost de tine...Ma bucur mult ca te-ai intors,abia astept sa-mi povestesti pe unde ai fost si ce ai facut!!!.
Adriana ,ma intristeaza ce spui,dar poate ca totusi mai exista o sansa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele mele,

Sarrah, tin pumnii stransi ca asta sa fie luna cea mare .
Adriana, ma rog sa primesti vesti bune azi de la dr.T .
Aerlilian, Tamy, Georgi, Felix, Madutz, Rocsy, Elly si toate fetele nementionate si sper si eu, din suflet, alaturi de Tamy, ca anul asta sa fie anul cel norocos pentru multe dintre noi .

Eu maine fac ultima injectie de diphe si urmeaza sa scapam de sesiune, si eu si sotul ( ca ne-am apucat de alte facultati la batranete ) si sa ne programam eu la HSG in Bucuresti si el la o noua spermograma dupa tratamentul facut in noiembrie. Si prin februarie-martie astept sa vina cm.

Pup toate fetele dragi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ce liniste......
Magdita, uite ca aproape ca a trecut si perioada asta a menopauzei! Urmeaza BB!
Eu sunt din ce in ce mai hotarata sa fac a doua laparo si sa-mi scot trompele. Cred ca voi face operatia prin martie.Cu T, evident!
Merg si la rude la sf lui februarie, sa isi dea cu parearea!
Georgia, tu ce mai faci?

Mergi la inceput