Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lauravoinicu, te-am citit pe la fiv . Imi pare rau!

Elly, mi-e un pic de teama de histero de investigatie (frica de necunoscut mai mult) pentru ca o voi face numai cu anestezie locala. Sincer, ma bucur ca nu ma mai adoarme pentru ca anestezia generala are efecte negative asupra sistemului nervos.

Aditu, ma bucur ca esti mai binisor! Eu n-am mai facut histero, doar laparo dar acolo a fost altceva.... Laparo a fost floare la ureche, m-am trezit rapid iar in 10 min sunam pe toata lumea sa le spun ca sunt bine. Am avut o limbaritaaaa....

Magditu, Lilisor si toate fetele, va pupacesc!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,
Aditu, tare rau imi pare ca nu a fost sa fie data asta. Insa important este ca se poate, asa ca incearca sa te relaxezi cat poti si sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti in curand .
Sarrah, tinem pumnii sa reactionezi bine la tratament data asta si sa fie un ET cu succes
.
Felicic, o sa fie floare la ureche histeroscopia, o sa vezi, nu mai vorbesc de rezultat, care va fi beton .
Tamy, bafta multa la rude, sper din suflet sa reusesti anul asta.
Elly, bafta si tie la urmatorul cm cu stimularea. Chiar vroiam sa te intreb ceva : tu nu cumva ai PCOS sau retin eu prost? Trebuie sa ai mare, mare grija cu stimularea cu gonal, sa nu dai intr-o hiperstimulare. Sa vorbesti cu dr.T despre asta.
Asa e fetelor, au trecut extrem de repede lunile astea de menopauza, si una peste alta, nu a fost deloc rau.
Lauravoinicu, Madutz, Georgi( pe unde umblii ? ) si toate fetele nementionate .
Pup toate fetele si va urez zile pline de vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
"mi-am revenit" si io din vacanta ...so .. LA MULTI ANI 2009 , sa fim sanatosi cu totii , soti, nepoti , parinti , frati .. ca de restul are DD grija ...

lauravoinicu , imi pare extrem de rau ... cum sa te incurajez .. gandeste-te asa .. cand DD o sa decida ca e cel mai bine pt tine , pt noi toate , o sa-l trimita pe bb la noi ...
ady, iti doresc si tie putere sa treci peste durere si sa-ti dea DD un bb cat mai repede

in rest io is bine ... si sper din suflet ca anul asta sa fie cel ales de DD sa-mi trimita un bbic mic la purtator ...

va pupacesc scump pe toate si sa ne auzim cu teste II

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragele mele, ce mai faceti?
eu gata am inceput munca si am multe de recuperat, asa ca dau de zor...
As vrea sa spun ca sunt bine, ca nu ma mai gindesc, dar nu e chiar asa. De plins nu am plins, dar parca sunt amortita asa, aeriana, parca nu pot crede ca am avut un mic simburel acolo, dar l=am pierdut. Sunt impacata cu mine, cu noi doi, ca am facut tot ce a tinut de noi, mai mult nu puteam face ceva.
Acum cind realizez ca a trecut, nu ma pot stapini sa ma gindesc din ce cauza s=a intimplat asa, ce o fi fost gresit. Peste 12 zile plecam in austria , o vacanta bine meritata si necesara, dar cind ma voi intoarce dupa prima menstruatie o sa ma apuc sa fac niste analize, si eu si sotul, sa vedem ce o mai fi.... Daca ma puteti ajuta si stiti si voi cam ce analize sa facem, v-as fi recunoscatoare.
Apropo mai am inca o nelamurire,e posibil ca prin atita sangerare sa se fi eliminat tot din uter? era mica sarcina 5-6 sapt...dr T vineri a zis ca nu mai este nimic acolo...asa o fi? voi ce stiti?
Mi-a spus sa mai fac un beta sapt asta sa fim siguri ca scade de tot, sa eliminam varianta unei sarcini extrauterine, si asa voi face...
Magda iti multumesc pt incurajari , mereu mi-ai spus cite un cuvint bun care m-a ajutat mereu Sa iti dea d-zeu anul asta un bebe atit de mult dorit. Si inca ceva, mereu cind imi este greu, imi aduc aminte ce ai citat tu despre d=zeu , ca este mereu linga noi, si ma ajuta f mult
Felix, esti o scumpa .La ce dr te duci la medlife?
Elly sa fie bine cu stimularea...
georgia
sarah cum merge draga mea tratamentul?
Va pup pe toate si sa auzim anul asta numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdi

Jorjic

Aditu, este extraordinar ca pleci in vacanta la schi! Te desprinzi un pic de tot stresul asta si uiti putin de ceea ce s-a intamplat! Iti doresc sa vii de acolo cu bateriile pline, cu multa buna-dispozitie si putere de lupta!

Lilisoru, tu pe unde esti?

Lali, cum merge injectarea? Sper ca n-ai simptome de menopauza!

Vally, mai povesteste-ne un pic de bebe

Lauravoinicu

Crisarh, cand ai timp asteptam vesti si de le voi doi

Va pupicesc pe toate nementionatele, din motive de babaceala

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetelor, nu v-am povestit o intamplare de ieri. Nu stiu daca va mai amintiti, va povesteam la un moment dat de niste prieteni cu care am facut noi Revelionul 2008. Ei au deja un baietel de 5 ani si atunci, de Revelion, ne-au zis ca vor sa incerce pentru bb2. Ei bine, pe 09 ianuarie s-a nascut si bb2 si ieri am fost la spital sa vedem proaspata mamica si minunea ei. Nu pot sa va spun ce frumusete de baietel are, de 3.400 gr. Un bucalat de ne venea sa il pupam pe falcute. Ea a facut cezariana, pentru ca bb era prea sus, nu mai cobora, cam trecuse de termen si deja incepusera sa apara niste probleme. Asa ca nu prea putea sa il tina in brate sau sa il duca in patutul lui. Si mi l-a dat mie sa il duc asistentei sa il schimbe si sa il adoarma. Am avut un sentiment de nedescris cand am tinut mogaldeata aceea in brate. Parca mi-ar fi incredintat cea mai de pret comoara din lume. Nu am mers decat cativa pasi, dar mi-a stat inima in loc secundele alea.Bineinteles ca am fost fff emotionata, mi-au cam dat lacrimile cat am stat la spital, dar, tinand in brate o asemenea minune, nu pot decat sa lupt din rasputeri si sa ma rog la Dumnezeu sa o primesc. La fel cred ca simtiti si voi si ma rog pentru noi toate sa reusim cat mai curand .
Aditu, asa este, Dumnezeu este mereu alaturi de noi, trebuie doar sa ne deschidem inimile si sa acceptam ce ni se intampla ( teoretic e simplu, practic nu prea ne iese ). Relaxare maxima si distractie placuta .
Georgi, aparusi? Ma bucur ca esti in zona, mi-era dor de tine.
Felicic, pupicei dulci.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Buna dragele mele, ce mai faceti?
eu gata am inceput munca si am multe de recuperat, asa ca dau de zor...
As vrea sa spun ca sunt bine, ca nu ma mai gindesc, dar nu e chiar asa. De plins nu am plins, dar parca sunt amortita asa, aeriana, parca nu pot crede ca am avut un mic simburel acolo, dar l=am pierdut. Sunt impacata cu mine, cu noi doi, ca am facut tot ce a tinut de noi, mai mult nu puteam face ceva.
Acum cind realizez ca a trecut, nu ma pot stapini sa ma gindesc din ce cauza s=a intimplat asa, ce o fi fost gresit. Peste 12 zile plecam in austria , o vacanta bine meritata si necesara, dar cind ma voi intoarce dupa prima menstruatie o sa ma apuc sa fac niste analize, si eu si sotul, sa vedem ce o mai fi.... Daca ma puteti ajuta si stiti si voi cam ce analize sa facem, v-as fi recunoscatoare.
Apropo mai am inca o nelamurire,e posibil ca prin atita sangerare sa se fi eliminat tot din uter? era mica sarcina 5-6 sapt...dr T vineri a zis ca nu mai este nimic acolo...asa o fi? voi ce stiti?
Mi-a spus sa mai fac un beta sapt asta sa fim siguri ca scade de tot, sa eliminam varianta unei sarcini extrauterine, si asa voi face...
Magda iti multumesc pt incurajari , mereu mi-ai spus cite un cuvint bun care m-a ajutat mereu Sa iti dea d-zeu anul asta un bebe atit de mult dorit. Si inca ceva, mereu cind imi este greu, imi aduc aminte ce ai citat tu despre d=zeu , ca este mereu linga noi, si ma ajuta f mult
Felix, esti o scumpa .La ce dr te duci la medlife?
Elly sa fie bine cu stimularea...
georgia
sarah cum merge draga mea tratamentul?
Va pup pe toate si sa auzim anul asta numai vesti bune

Buna,

De fapt te minti ca esti bine, nu esti deloc bine, oricat de puternica esti...
Am pierdut 2 sarcini pana acum, te-a pus sa faci beta pt ca eu, de ex, am avut gemelara, intra + extra in acelasi timp.
Mie ieri mi-a venit CM dupa chiuretajul din dec, care a fost la oprirea sarcinii in 5s3z.
Si, desi mi-a dat voie sa incerc imediat (dupa 2 sapt de la chiuretaj), tot nu sunt ok.
Am vb azi cu el si i-am trimis o lista de analize pe care as vr4ea sa le fac, sa-mi zica el pe care are rost sa le fac si pe care nu, ca as vrea sa le fac inainte de a ramane iar insarcinata, sa nu mai pierd si alta sarcina, ca o iau pe aratura.
El mi-a spus initial ca nu e nev de analize, ca de obicei sarcinile mici se pierd din cauze genetice, se mai poate intampla sau nu, depinde de norocul fiecareia dintre noi.... daca tu crezi ca te ajuta, putem vb pe mess sau la tel. Are magdita id-ul meu.

Pupicei, Ingeras, mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

ingeras, asa mi-a zis si mie ca la sarcini mici de obicei sunt cauze genetice si ca nu e nevoie de analize. iti dai seama ca nu ma multumesc cu atit si o sa ma interesez eu ce analize tre sa fac.
mi-ar place sa putem vb pe mess, da-mi un mesaj privat cu id tau te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

ingeras, asa mi-a zis si mie ca la sarcini mici de obicei sunt cauze genetice si ca nu e nevoie de analize. iti dai seama ca nu ma multumesc cu atit si o sa ma interesez eu ce analize tre sa fac.
mi-ar place sa putem vb pe mess, da-mi un mesaj privat cu id tau te rog.

Nu ai PM-ul activat...da-mi tu un PM si iti raspund, ok?

Ingeras, mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna,fetelor!
Sunt o pacienta mai veche a dr. Tutunaru. Joi am fost la o consultatie la el si mi-a propus efectuarea laparoscopiei. M-a programat pentru luni, 19 ian. Vineri voi merge pentru analize. Nu stiu unde sa-l caut la Elias, nu stiu cat/ cui sa dau, nu stiu cat e de grea operatia, nu stiu nimic. Va rog frumos, daca ati trecut printr-o astfel de experienta, luminati-ma si pe mine!
Multumesc!

Mergi la inceput