Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Magdita- da am PCOS

Si T stie de la prima mea vizita la el.
Si mi-a scris pe biletel:
- prima luna monitorizare
- luna 2 stimulare clomifen si
- luna 3 stimulare gonal

Si sunt luna 3- asa ca astept sa-mi vina sa incep gonalul.
Inca nu mi l-am cumparat.

Sper sa nu apara probleme.

Fetili

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Felix

Nu te stresa.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adriana ,nu mai gasesc cuvinte de consolare in fata durerii...Prea curand dupa o alta pierdere,cea a Ioaneitugs...Dumnezeu sa aiba grija de tine!
Sarrah ,ma topesc de dor!
Felixuca,te rog sa ma ierti ca am fost absenta la nenumaratele tale apeluri,dar am avut un wekeend plin de viata iar astazi o zi de munca infernala...Sunt relativ ok,vineri a fost o noua z1...Ce sa fac,merg inainte.Tocmai de aceea am vrut sa uit si am tras doua petreceri pe cinste.Din februarie o iau de la capat...
Magdita,poate ca Dumnezeu a vrut sa vada cum te descurci cu bebe in brate iar acum pt ca i-ai confirmat iubirea de bebei,o sa ti-l trimita pe al tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

lilisor multumesc frumos. sunt sigura ca ne va veni la fiecare randul si sa vezi atunci fericire pe noi, nu-i asa?
ingeras ai un pm
o seara buna fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Lumit, bafta multa la laparo, ti-am trimis PM.
Lilisor, Doamne ajuta sa vina bb la fiecare dintre noi .
Ingeras
Aditu

Pup toate fetele, mai ales pe cele care nu prea ne mai scriu .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumit

Buna,fetelor!
Sunt o pacienta mai veche a dr. Tutunaru. Joi am fost la o consultatie la el si mi-a propus efectuarea laparoscopiei. M-a programat pentru luni, 19 ian. Vineri voi merge pentru analize. Nu stiu unde sa-l caut la Elias, nu stiu cat/ cui sa dau, nu stiu cat e de grea operatia, nu stiu nimic. Va rog frumos, daca ati trecut printr-o astfel de experienta, luminati-ma si pe mine!
Multumesc!

Buna....
eu am facut martea trecuta..pe 6 ianuarie....ti-am lasat un PM....poate te pot ajuta.

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

mi-ati lipsit...dar acum m-am intors...

adriana, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie de data asta. priveste optimista in viitor ca in scurt timp se va intampla minunea.

magditza, ce repede a trecut timpul, deja ai facut ultima injectie. Te-ai hotarat ce vei face pe mai departe?

felixucule, ce mai faci tu? eu inca nu am nici un simptom, oricum cred ca e cam devreme, de abia au trecut 2 saptamani de la prima injectie. eu sunt la inceput de drum.

lilishor, ma bucur ca lasi in urma vestile proaste cu Z1 si ca iti vezi de viata. traieste viata din plin si cand te vei astepta mai putin se va intampla minunea. Nu mai incerci nici o inseminare.

sarrah, prin ce ti-e dat si tie sa treci...oare cand o sa devina Tutu un om sistematizat, sa nu mai puna lumea pe drumuri degeaba...

eu doecamdata sunt Ok, fara dureri de cap, bufeuri sau alte stari neobisnuite. sper sa treaca perioada asta repede ca sa pot merge mai departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

elly_me, prima lupta ai castigat-o, ti-a venti cliclul anul trecut asa ca anul acesta cu siguranta trebuie sa pui de-un pui

mada, tu cum mai esti, mai esti in corabia lui Tutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, aparusi? Ma bucur ca nu ai nici un fel de simptome dupa prima injectie. Asa sa fie toata perioada .
Despre mine, deocamdata sunt in sesiune. Dupa sesiune o sa merg la Bucuresti la o prima vizita la un medic care imi va face HSG, dupa care ma voi programa sa fac inca o data aceasta HSG sa verific daca trompele mele sunt sau nu infundate la intrarea in uter. Sper din suflet sa nu fie nicio problema si sa ma fi stresat eu degeaba. Vom reface si spermograma tot atunci, sa vedem cum mai sta, si daca totul e ok la amandoi ne relaxam si ne iubim in voie , nu vreau sa ma mai stresez cu tratamente hormonale, cel putin deocamdata. Trag nadejde ca poate voi avea noroc dupa tratamentul asta hormonal cu diphereline .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput