Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Lali, am si eu o rugaminte ........ imi spui si mie cum ai luat difereline? Ai luat reteta de la dr. T si cu ea te-ai dus la farmacie direct sau la medicul de fam si apoi la farmacie. Nu stiu cum sa procedez ca eu sunt din provincie si nu stiu daca pot sa iau injectiile compensat de la Bucuresti. Ca med. meu de familie mi-a zis ca numai cu scrisoare de la medicul ginecolog, ca se face dosar la CAS si apoi astept. Cei de la CAS mi-au spus ca se dau compensat numai pt fetite cu pubertate precoce si uite asa nu stiu ce sa fac si in februarie trebuie sa incep tratamentul.
Multumesc.

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

corinette, cu reteta de la Tutu am mers la medicul de familie care mi-a dat o reteta compensata pentru prima injectie cu promisiunea ca ma voi intoarce cu scrisoarea medicala de la ginecolog. de cateva zile ma tot tin sa ajung la Elias sa vb cu Ioana sau cu Tutu sa-mi dea scrisoarea medicala pentru ca in curand trebuie sa merg la medicul de familie pentru a-mi da reteta pentru a doua injectie. Cu reteta compensata data de medicul de familie am mers la farmacia Dona si mi-am luat injectia, fara a trece pe la CASMB pentru aprobare sau altceva. iti tin pumnii sa reusesti sa iei compensat si sa treci repede peste aceasta perioada

magdita, bafta la examene sa vii cu coronita .privind din exterior mi se pare ca a trecut repede timpul la tine si la georgia (pe care o salut). sper ca si menstruatia sa vina repede ca sa va apucati de treaba. iti tin pumnii ca la HSG sa nu fie nimic in neregula si sa fii linistita si in privinta asta.
Trebuie sa reusim si noi, veteranele, odata si odata. Cu siguranta va veni si soarele pe strada noastra anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salutari tutunici!
adriana da,initial erau doua inimioare,dar una s-a dus la ingerasi.
noi suntem bine si crestem mari;ma cam chinuie tratamentul asta cu pregnyl,imi da niste stari "idioate rau" (cum mi-am dat seama ca de la injectii: am uitat sa-mi fac o injectie la timp si am intarziat-o,fara sa vreau,~36 ore;in aceasta perioada nu intelegeam de ce nu mai am nici o stare de rau,greata etc....deci)dar merita,nu?
sa dea DD sa decurga toata sarcina bine!
felix bafta la histero!o sa fie bine ai sa vezi
sarrah o sa auzim de vesti bune cat de curand de la tine
elle_me bafta cu tratamentul!sa te tii de monitorizari,da?stie dr T ce face
roxy ce mai faci? mami tau e mai bine? nu ai m-ai dat nici un semn
laura voinicu sa-ti revii repede ca sa te pui pe treaba
lalitica magdita

eu de obicei mai intru sa vad ce mai faceti (dar nu prea scriu)

si toate tutunicile "nementionate"
ar fi cazul ca anul acesta sa fugiti de la aspirante la odisee,nu o sa fie un an plin,o sa vedeti

vally 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Lali, Doamne ajuta, sa fie. Am scapat de unul, AMR 6 .
Vally, ma bucur ca este totul bine, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe perfect la finalul ei .
Lumit, ai PM.
Pup toate fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele dragi!
Valy inimioara din burtica ta face cit 10 minuni, ma bucur sa aud ca esti bine, imi pare rau ca ai acele stari de rau, dar vorba ta merita nu? sa ne mai tii la curent
Magdita bafta la examane
Eu am fost aseara la un control la o dr extraordinara si totul este ok, o sa mai repet un beta maine ca sa fim siguri ca nu mai este nimic si gata o luam de la capat....
in rest ce mai faceti mai fetelor? rocsy nu mai zici nimic, ce mai face mama ta? simona, kindly, dierna ce faceti fetelor?
Mada
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sal'tare fetele

Sunt in Z27.
Luna trecuta mi-a venit la 36 zile.

Sper sa-mi vina si luna aceasta la fel- daca nu- asta este- voi astepta.
Oricum - deja am vorbit sa-mi cumpar Gonalul saptamana viitoare.

Sa nu-mi vina pana atunci si sa nu-l am.

Am vb sa-mi iau 10 fiole.
- tratament 2 fiole pe zi

Mi-e cam teama ca nu are cine sa mi le faca- si cred ca va trebui sa ma intep singurica.

Oricum- la prima injectie ma voi duce la spital sa vad cum se face- sau voi vedea.

Daca nu o rog pe Anaconda sa-mi explice.

Dar chiar- Anaconda - ce mai faci??
Cand incepi trat.?

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helloooo fete!

Elly, poate iti face o surpriza rosiaticu si vine la 28 de zile. Sau o surpriza si mai mare si nu mai vine deloc macar asa, vreo 9 luni

Lali, ma bucur ca n-ai simptoame! Sa fie tot asa, pana la ultima injectie!

Magdi, bafta la examene! Numa nota 10 iti doresc sa iei!

Jorjic

Aditu, parca te simt un pic mai optimista?! Zic bine?!

Sarah, tin pumnii sa se intample minunea minunata!

Lilisor e bine sa fii ocupata! Te distrage de la ganduri d-alea permanente! Si chefurile la fel

Vally, hai mai povesteste-ne! Greturi ceva? Ameteli? Ce frumos suna! Vreau si eeeeeu!

Eu mi-am luat analizele de la laborator si n-am nica la pasa! E numa buna de facut copchii. Acu sa vedem ce zice si histeroscopia desi sunt sigura ca si acolo voi iesi tot apta de bebeloi!

Pupici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Felix da iubita azi sunt mai bine....incerc sa fiu mai optimista si sa ma gindesc la concediul de sapt viitoare, plecam vineri pe 23 si abia astept. Am nevoie de o pauza sa nu ma mai gindesc la nimic... vad eu din februarie ce mai am de facut..... pina atunci nici un stres sau gind rau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , ti-am dat pm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hello!
Ce mai faceti fetele?
Lalitico da ce hotarata esti fato!O perioada usoara, usoaa iti doresc din toate punctele de vedere!
Ce ma enervez pe mine ca nu sunt si eu asa hotarata! Acum ca mi-am facut programare la rude, nu stiu de ce, dar nu mai am tragere de inima sa mai fac analize si alte cele... dar trebuie!
Magdi, sa iti iasa asa cum vrei!
Anaconda, vad ca esti pe frecventa! Ce mai zici?
Adriana, imi pare rau pt pierderea ta. Nu vreau sa imi imaginez cat de greu iti este! Dar trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe, ca nu ai alta solutie!
Felix, Georgia,
Valy, sa-ti traiasca inimioara!
toate fetili!

Mergi la inceput