Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 16
lauravoinicu spune:
Fetele va multumesc pt sustinere , mi-am revenit destul de usor , azi mi-a venit si cm-ul cu o intarziere de 7 zile . Urmatorul ET il voi face mai prin vara , asa am vb cu dr , momentan iau o pauza.
Valy , ma bucur ca bebelusul este bine , da-i inainte cu injectiile sa se faca bebe mare.
Magdita , si eu sunt in sesiune , asa ca nu esti singura ,
Ely , gonalul se face foarte usor , eu mi le-am facut singura de la inceput , scrie in prospect cum se fac , si ca ti le poti face singura. Daca faci 2 injectii odata , folosesti un singur solvent pt doua injectii , ca sa nu te intepi de 2 ori , eu asa am facut , pe prospect scrie ca poti dizolva pana la 3 injectii intr-un solvent.Bafta!
Felix , multa bafta la histeroscopie , sa vii cu rezultat beton si sa ramai repede gravida .
Anaconda , in ce stadiu esti , cand faci inseminarea?
Va pup!
magdita spune:
Buna fetele mele,
Tamy
, ma bucur ca ne mai dai de veste.
Laura
, bafta multa la exemene si tie
.
Ana
, ce mai faci? Esti bine?
Sarrah
, nu ne mai spui nimic? Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.
Aditu, Feli, Georgi, Elly, Madutz, Lucic si toate fetele nementionate pupicuti dulci 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
sarrah spune:
buna dragutelor,
nu am mai intrat de ceva vreme pentru ca am fost f prinsa si nici nu am avut vesti...
felix-
esti o scumpa...
- curaj pentru histero, e doar o verificare, sunt convinsa ca totul va fi bine !
ileana- si mie imi e tare dor de tine !
magdita-
succes la examene ! multumesc pentru incurajari, am ceva vesti...
valy-
ma bucur mult pentru tine(imi dai speranta)...sarcina usoara in continuare !
elly- ti-au venit rusii? faci monitorizari luna asta?
lali- o sa vezi ce repede trece perioada asta mai putin placuta....si o sa te vedem gravi...succes
lauravoinicu- imi pare rau....poate pauza va fi bine venita. mult succes la urmatorul ET. mult succes la examene !
adriana-
trebuie sa ai putere si sa incerci din nou...trebuie sa reusim pana la urma ! concediu pacut !
tamarylis- bafta multa la vecini !
roxy- ce mai faci?
mada, georgia- ce mai faceti ? 
yasmine- nu mai stim nimic de tine...
simona- tu ce mai faci ?
pony- ce vesti mai ai ?
pupici tuturor, salutari si fetelor nementionate !
eu, sunt in z 10. fac monitorizari, astept sa-mi creasca endometrul. am o schema de tratament recomandata de dr T si prof din Israel. ieri aveam endometrul de 6 iar alaltaieri de 4. tot de ieri fac si o usoara stimulare...mi-am facut injectia singura
! o sa merg duminica la o noua monitorizare...cd va trebui sa am endometrul de 9
si...probabil.. dc totul va fi bine, saptamana viitoare voi face ET cu cei 2 embrioni congelati !iar peste 3 saptamani voi fi gravida...din nou.. !!!!
ce frumos suna!!!
magdita spune:
Buna fetele mele,
Sarrah
, ma bucur ca vii cu vesti bune
. Doamne ajuta ca peste 3 saptamani, asa cum bine spui, sa ne anunti doua liniute. Eu tot sper sa se adevereasca visul meu de acum catva timp in care ne anuntai simplu : II
.
Restul fetelor, vad ca sunteti foarte tacute. Va pup si, cand sunteti pregatite sa ne mai dati vesti, suntem aici.

O zi placuta va urez si un we minunat
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
lalitica2000 spune:
sarrah ce mult ma bucur ca ne dai vesti despre tine. iti tinem pumnii ca luna asta sa fie luna norocoasa care sa-ti aduca un samburel in burtica. De data asta ti-a dat ceva si pentru cresyerea endometrului? Sa ne ti la curent.
anadomnica spune:
Fetelor, vin in atentia voastra cu o petitie: "Petitie pentru recunoasterea prin Lege a Genocidului Anticrestin īn Romānia Comunista" si va rog pe voi toate femeile crestine ale Romaniei sa semnati aceasta petitie si sa o raspanditi catre toti cunoscutii. Prin acest act simplu si responsabil va alaturati demersului initiat pt. recunoasterea sfintilor martiri romani ai inchisorilor comuniste.
Va trimit un link unde puteti citi petitia si o puteti semna:
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_recunoasterea_prin_lege_a_genocidului_anticrestin_in_romania_comunista-p23262044.html
pentru cine vrea sa citeasca si sa stie mai multe recomand site-ul parintelui Savatie Bastovoi: http://savatie.wordpress.com/ - este unul dintre initiatori.
Va multumesc din suflet
!! Domnul sa va aiba in paza!
jasmine30 spune:
Hello fetele.
Sunt aici, fara prea multe vesti... Va citesc si atat. Sunt cam amortita si sincer mi-am ca pierdut sperantele...
Testele sunt cam negative... Asa ca astept sa vedem ce se intampla

uratica spune:
fetele..scuze de bruiaj..vroiam sa va intreb ce program are dt tutunaru??nr de tel mi l-a dat anaconda pe care o
!insa u stiu cand sa il bruiez...ma puteti ajuta?va rog!
kindly spune:
adrianaady,multumesc de intrebare.sunt bine.ma cam lupt cu bufeurile de la diphereline.dar mai am un pic si am scapat de ele.
felix,multa bafta la histero.sa nu faci urat,da?sa fii cuminte.rezultatul oricum il stim.e ok totul.
magdita,mai poti?a trecut timpul si iaca am ajuns la ultima fiola.
vally,ce mai stii de reusitele prin fiv ale dr.T?pupici.si pt bebe.
sarrah,te rog mult poti sa-mi dai si mie pe privat trat dat de dr si prof.DOV FELBERG?si eu stau cam prost cu endometrul.multumesc.
toate fetele.
simona2 spune:
Hai sa scot si eu putin nasul sa va salut, ca alfel par chiar nepoliticoasa![]()
In primul rand La Multi Ani! si sa dea DD ca sarbatorile care tocmai au trecut sa fie ultimele petrecute fara shtrumfuletzi!!!
Eu m-am apucat de tot felul de activitati ca sa nu ma mai gandesc la bebe tot timpul...adica o sa fac ce am de facut ca sa raman, dar in rest invat, citesc, muncesc, nu-mi las mintea libera nicio clipa...am ales varianta asta terapiei si deocamdata functioneaza...
Pe forum citesc o data la 2-3 zile acum, tocmai ca sa pot ramane detasata...pe de o parte imi pare rau, caci am prins drag de multe dintre voi, si poate e putin egoist din partea mea sa nu scriu mai deloc...recunosc![]()
In ceea ce priveste bebe, astept sa-mi vina uratii in max 2-3 zile, apoi ma programez pentru laparoscopie si histeroscopie. Le-as face pe amandoua ca sa elimin orice dubiu ca as avea eu vreo problema, l-am trimis si pe sot azi sa mai faca o spermograma, sa vedem cum mai stam si pe partea asta si cam atat...Intr-un fel parca imi doresc sa fie ceva de curatat la mine si asta sa fie sfarsitul cosmarului...om trai si om vedea.
Va pup dulce pe toate