Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 17
pony spune:
Buna tutunarici

Eu va citesc in fiecare zi si ma bucur cand citesc vesti bune.
Sarah succes mult luna asta, eu iti tin pumnii!
Eu sunt bine, bebele are 8,5 cm, crestem mari si saptamana viitoare mergem la morfologie fetala la Iosup.
Pana acum nu am aflat ce suntem baietel sau fetita dar orice am fi sanatosi sa fim.
Multa sanatate si bebei in burici cat mai repede va urez la toate

pony spune:
Burtici am vrut sa scriu mai sus dar ca de obicei mi s-a blocat tastatura.A iesit altceva
Deci, multe proaspete gravidute vreau sa vad aici!!
Va pup 

pe toate
aerlilian spune:
Fete dragi,sunt si eu pe aici,va citesc,dar nu am prea multe noutati...Incerc sa profit din nou de perioada fertila!!!In rest,pe langa programul meu infect de la serviciu si un sef pe care-l duc in spate,mai am si perioada de referate la master si ma agit de zor.In martie am dizertatia si termin cu scolile,promit!

crisarh spune:

toate fetele!Si va astept cu drag alaturi de mine la odisee!Noi suntem bine, am facut analize de sange, urmeaza cele de secretii si sper sa fie bune, crestem, am auzit inimioara, l-am vazut nitel la eco de 6+, greturi la greu dupa ce mananc, somn la greu
si nitele ameteli din cand in cand; Si multa oboseala ca nici nu apuc sa intru pe forum nici la odisee nici la tutunici, dar ma gandesc la voi si ma rog sa veniti cat mai repede langa mine la odisee;Recunosc ca in urma histeroscopiei, la 2 luni am ramas si mai recunosc ca in luna de dinainte mi-am luat liber de la serviciu sa rezolv niste probleme si am trecut si pe la biserica de langa Arhitectura si am vorbit cu DD si am asteptat apoi cumintica;Cam atat despre noi, ma rog in continuare sa fim sanatosi si sa nu mai trec prin ce am trecut anul trecut;va pup si o sa mai intru weekendul viitor 

7+
magdita spune:
Buna fetele,
Jasmine
, nu trebuie sa ne pierdem speranta ca va veni ziua fericita si pentru noi. Gravidutele de azi sunt aspirantele de ieri, asa ca si noi putem si gravidutele de maine
. Sper sa auzim de cat mai multe proaspete gravidutze
.
Kindly
, asa e iubita, am facut amandoua ultima fiola de diphe. Si eu mai am bufeuri din cand in cand, insa destul de usor de suportat.
Simona2
, ma bucur ca ne-ai mai scris. Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti. Sper sa va fi iesit spermograma bine.
Pony
, ma bucur ca ne dai vesti bune, ca esti bine, burtica se mareste. Bafta la eco si te asteptam sa ne spui ce ascunzi in burtica
.
Lilisor
, "dixtractie" placuta si relaxare maxima. Spor la invatat si bafta la master.
Crisarh
, felicitari pentru inimioara. Sarcina usoara in continuare si sa iei cat mai multe fete la odisee. Venim cu mare drag
.
Pup toate fetele, mai ales pe cele care stau ascunse.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
magdita spune:
Neata fetele mele,
Vin cu vesti fierbinti :
"S-a nascut Filip Alexandru azi dim la 6:50, natural, fara anestezie, apgar 9.50, 3100 gr, minunea si fericirea parintilor!" Bonitta

Felicitari din suflet draga noastra, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos, norocos si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!

!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
"
tamaryllis spune:
Felicitari, Bonitta! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Fetelor, ce e cu apatia asta? sau toate sunteti in focuri?
??
Eu una mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de analize! Asa ca incepem iar cu spermograme, PAP, Secretie, etc......
Stie cineva cat mai costa o spermograma si spermocultura la IDS?
Va pup pe toate! 
magdita spune:
Neata iubitele,
Tamy
, pentru spermograma si spermocultura eu te sfatuiesc sa vorbesti direct cu dr.Matei, fara sa te mai programezi la IDS. Daca nu ai numarul dumneaei, imi spui si ti-l dau. Nu prea mai merge la IDS, nu se prea mai respecta programarile si risti sa duceti proba acolo si sa nu ajunga in timp util la dumneaei sau sa nu ajunga deloc. Asa ca nu risca.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
"
lalitica2000 spune:
fetelor, in mod oficial pot sa va anunt ca au inceput bufeurile. ziua este OK, n-am nici un bufeu dar in schimb nopatea ma trezesc de vreo 2 ori ca imi este cald, pe urma ca mi-e frig. sper doar sa nu mai apara si altceva
magdita spune:
Lali
, bine ai venit in club
, nu ca m-as bucura, dar stiu despre ce vorbesti. Noroc ca e iarna
.
Lumit
, hai cu vesti de la laparo. Sper ca nu te simti prea rau.
Sarrah
, nu te-am uitat
. Tinem pumnii ca ET-ul de saptamana asta sa iti implineasca visul de a deveni mamica
.
Pup toate fetele, mai ales pe cale care stau ascunse : Rocsy, Madutz, Georgi, Felicic, Rala si toate celelalte fete care nu prea ne mai scriu.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
"