Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici ...
magditu.. pt perseverenta

lali , mie mi s-a spus sa am grija la alimentatie , caci favirizeaza un comportament "deviant" al organismului ...bea multa apa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, n-am stiut de treaba cu alimentatia. oricum eu de pe 7 ian mi-am schimbat stilul de alimentatie. mananc mai moderat, sanatos, multe legume si fructe si beau la serv 2L de apa+niste nestea de lamaie si putina cola light (de care tot incerc sa reduc din doza zilnica) plus ce mai beau pe acasa. Credeti ca bufeurile astea or sa tina pana ne vine cliclu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

georgia, n-am stiut de treaba cu alimentatia. oricum eu de pe 7 ian mi-am schimbat stilul de alimentatie. mananc mai moderat, sanatos, multe legume si fructe si beau la serv 2L de apa+niste nestea de lamaie si putina cola light (de care tot incerc sa reduc din doza zilnica) plus ce mai beau pe acasa. Credeti ca bufeurile astea or sa tina pana ne vine cliclu?

La mine au cam tinut si inca nu mi-a venit .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bag de seama ca n-am ce face decat sa ma inarmez cu rabdare ca eu de abia am sa-mi fac saptamana viitoare a doua injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna, fetelor!
Multumesc mult celor care m-au ajutat si m-au sustinut!
Am facut laparo luni dimineata.La 7:15 eram in sala iar la 8 sotul meu a vorbit cu dr., deci se terminase operatia. Rezultatul a fost ok (trompe ok, nu endometrioza sau altceva), dr. i-a zis ca la mine nu sunt probleme. Urmeaza sa-si refaca sotul spermograma si apoi vedem incotro.
Operatia, asa cum ati zis si voi, nu este de speriat, mai ales ca nu simti nimic. Din anestezie m-am trezit pe la 8:30, cred.Eram ametita, parca voiam sa mai dorm dar nu ma mai lasau doamnele de la ATI. Pe la 11 m-au dus in salon, iar pe la ora 17 am plecat acasa. Burtica m-a durut moderat, nu am cerut calmante, n-a fost cazul. Partea cea mai nasoala a fost durerea din gat. Ieri chiar m-am speriat cand am vazut ca am luat pe servetel un cheag de sange. L-am sunat pe anestezist care mi-a explicat ca sonda digestiva a facut stricaciuni si care m-a sfatuit sa merg totusi la un ORL-ist. Asa ca maine merg sa-mi vada dr.gatul. Unde dai si unde crapa...
Va pup, multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bravo Lumi........fata curajoasa......doar ti-am zis eu....
ma bucur k nu ti-a gasit nimik......

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi,

Va pupacesc pe toate cele vechi si va urez bun venit si sedere minima, noilor venite!

Va citesc din umbra, mai rarut ce-i drept. N-am noutati, NU astept ciclu dar daca se incapataneaza sa apara, voi face histeroscopia la medlife. Apoi plec la rude sa vin graviduta cu un bebe strainez

Poooop toata gascoteca de tutunese,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! Cu toate ca citesc zilnic pe-aci , n-am mai scris de ceva timp , ptr ca n-am prea avut noutati , insa acum am ..
Asadar , vorba lui D.Diaconescu , chemati-va rudele , vecinii si prietenii , pentru ca e ceva senzational :)) !

Ieri am aflat ca sunt gravida , am ramas natural !! Si cele care imi cunosc "dosarul" , stiu ca...chiar e ceva senzational.
(Adica ....dupa 6 IA , cu 2 reusite , insa oprite din evolutie la cateva saptamani) .
Sa speram ca de data asta va fi totul ok . Asa simt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

vai,anaconda feeeliiiiicccciiitari!!!!!!!!!!!!
nu-mi vine sa cred...in timp ce citeam mi-au dat lacrimile...nu-mi venea a crede ce citesc....suuuppperrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

iti doresc din inima sa ai o sarcina usoara si la termen!!!!multa bafta! te asteptam la odisee!!!1

fetelor,asta o doar inceputul, nu?

felix iti tinem pumnii!te astemtam cu vesti!
sarrah nu mai zici nimic?stai in umbra?

pup toate aspirantele!
va tin pumnii!

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Iti spun si aici Ana : FELICITARI !!!
Sarcina usoara si bb sanatos si frumos...

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput