Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Anaconda, felicitari, sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos ! Dumnezeu sa iti fie alaturi .
Felicic, ma bucur ca ne mai scrii .
Lumit, ma bucur ca totul a fost ok la laparo. Recuperare usoara .
Arianna

Pup fetele si va urez o zi usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felicitari draga Anaconda. Sarcina usoara! Asa cum simti si tu, de data asta va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Anaconda felicitari !

Poti sa ne spui unde ai facut analizele de coagulare, factorul V Leiden, etc? Le-ai facut dupa ce ai aflat ca esti garvi sau inainte ?

Pup fete dulci !

Apropo, voi stiti ceva de tratamentul cu Polidin pentru a ramane insarcinata ? Stiti cazuri de succes sau nu prea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Jasmine , Factorul V se face la Genetic Lab , e analiza genetica . Costa 250 lei . Eu am facut-o luna trecuta , dupa ce-am pierdut sarcina de 5 sapt . A iesit pozitiva , adica s-a depistat o mutatie genetica . Factorul V Leiden , are rol in coagularea sangelui . Probabil chiar din aceasta cauza am si pierdut 4 sarcini .
Acum trebuie sa fac Clexane , neaparat , si probabil toata sarcina...

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ana, FELICITARI!!!! iti doresc ca samburelul din burtica sa tot creasca vreo 9 luni si sa se concretizeze intr-un bebe frumos, sanatos, destept.....

felixucule, sa dea DD sa nu mai vina rushii peste tine vreo 9 luni si sa scapi de histero, inseminari si alte alea. Sa ne tii la curent!

vally, ce-ti mai face inimioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

lalitica inimioara mea e bine!luni am fost din nou la eco,inimioara bate cu 166bpm (noi zicem ca e fetita ), e mai mare cu 2 zile decat varsta cronologica si are 3,81cm a fost super sa vad cum bate inimioara si da din picioruse de-aia asteptam urmatoarea eco

bafta tuturor! mai vreau vesti bune !!!!!!!!!!!!!

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

vally, ma bucur ca sunteti bine. iti doresc sa creasca samburelul pana pe la vreo 50cm. sa te bucuri de sarcina pana la capat si sa ne trimiti poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitationes , anaconda .... bravo , ai reusit natural , sa-ti traiasca samburelul si sa stea la mami in "bultica".. ia-ne si pe noi , ia-ne si pe noi la odisee.....

lali , nu cola , nuuuu... io ii zic insecticid ... sau "detoxifiant" ...nu bun .. dar deloc .. si io ling vitrina cand o vad pe colicica ..dar ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Vally, cred ca ai niste emotii auzind si privind inimioara....mare bucurie ! Sarcina usoara in continuare si bebelus perfect .
Machusica noastra, ce mai faci? Ce face Bubu ?
Georgi, Felicic, Madutz, Lali si toate fetele nementionate.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna tutunarici

Anaconda FELICTARI SI SARCINA USOARA SI LA TERMEN
Eu o sa am un baietel!

Mult succes celorlalte

Mergi la inceput