Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 19
magdita spune:
Neata fetele,
Anaconda
, felicitari, sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos ! Dumnezeu sa iti fie alaturi
.
Felicic
, ma bucur ca ne mai scrii
.
Lumit
, ma bucur ca totul a fost ok la laparo. Recuperare usoara
.
Arianna
Pup fetele si va urez o zi usoara
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
tamaryllis spune:
Felicitari draga Anaconda. Sarcina usoara! Asa cum simti si tu, de data asta va fi bine! 
jasmine30 spune:
Anaconda felicitari !
Poti sa ne spui unde ai facut analizele de coagulare, factorul V Leiden, etc? Le-ai facut dupa ce ai aflat ca esti garvi sau inainte ?
Pup fete dulci ! 
Apropo, voi stiti ceva de tratamentul cu Polidin pentru a ramane insarcinata ? Stiti cazuri de succes sau nu prea?
anaconda2 spune:
Jasmine , Factorul V se face la Genetic Lab , e analiza genetica . Costa 250 lei . Eu am facut-o luna trecuta , dupa ce-am pierdut sarcina de 5 sapt . A iesit pozitiva , adica s-a depistat o mutatie genetica . Factorul V Leiden , are rol in coagularea sangelui . Probabil chiar din aceasta cauza am si pierdut 4 sarcini .
Acum trebuie sa fac Clexane , neaparat , si probabil toata sarcina...
http://bd.lilypie.com/neAtp2.png
lalitica2000 spune:
ana, FELICITARI!!!! iti doresc ca samburelul din burtica sa tot creasca vreo 9 luni si sa se concretizeze intr-un bebe frumos, sanatos, destept.....
felixucule, sa dea DD sa nu mai vina rushii peste tine vreo 9 luni si sa scapi de histero, inseminari si alte alea. Sa ne tii la curent!
vally, ce-ti mai face inimioara?
vally spune:
lalitica inimioara mea e bine!
luni am fost din nou la eco,inimioara bate cu 166bpm (noi zicem ca e fetita
), e mai mare cu 2 zile decat varsta cronologica si are 3,81cm
a fost super sa vad cum bate inimioara si da din picioruse
de-aia asteptam urmatoarea eco 

bafta tuturor! mai vreau vesti bune !!!!!!!!!!!!!
vally
10+
lalitica2000 spune:
vally, ma bucur ca sunteti bine. iti doresc sa creasca samburelul pana pe la vreo 50cm. sa te bucuri de sarcina pana la capat si sa ne trimiti poze cu burtica
georgia_c spune:
felicitationes , anaconda .... bravo , ai reusit natural , sa-ti traiasca samburelul si sa stea la mami in "bultica".. ia-ne si pe noi , ia-ne si pe noi la odisee.....

lali , nu cola , nuuuu... io ii zic insecticid ... sau "detoxifiant" ...nu bun .. dar deloc .. si io ling vitrina cand o vad pe colicica ..dar ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele,
Vally
, cred ca ai niste emotii auzind si privind inimioara....mare bucurie ! Sarcina usoara in continuare si bebelus perfect
.
Machusica noastra
, ce mai faci? Ce face Bubu ?
Georgi, Felicic, Madutz, Lali si toate fetele nementionate
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
pony spune:
Buna tutunarici
Anaconda FELICTARI SI SARCINA USOARA SI LA TERMEN
Eu o sa am un baietel!
Mult succes celorlalte