Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 90
Raspunsuri - Pagina 20
magdita spune:
Pony
, felicitari pentru carucior
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
machus spune:
Salutare tutunici,
Noi ne pregatim de botez pentru 30 ianuarie. Mai avem putin si implinim 2 luni. Trece timpul repede. In fiecare zi apare ceva nou. Zambete la auzul vocii mele, interactioneaza, este curios. Si in fiecare zi se adauga dragoste la marea iubire ce i-o port.
Va pup!!!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
lalitica2000 spune:
georgia, stie fata ca nu e buna cola, da' ce puii mei sa fac ca nu pot fara ea. am incercat sa reduc doza, dar deocamdata mai mult nu ma tine...
te rog atat pe tine cat si pe magdita sa ma anuntati si pe mine cand va vine prima menstruatie de la ultima injectie. Eu pe 25 februarie trebuie sa fac ultima injectie si as vrea sa vad daca menstruatia vine asa cum e trecut in prospect...
pony, felicitari pentru putzulica...sa ai parte in continuare de o sarcina usoara si un bebe sanatos.
machus, ne bucuram ca ai mai trecut pe la noi. Sunt convinsa ca esti cea mai fericita mama din lume si ca fiecare zi e tot mai frumoasa alaturi de bebele Bogdan Andrei. Distractie frumoasa la botez.
magdita spune:
Machusicule
, ce ma bucur ca ne-ai scris
. Distractie placuta la botez ( repede trece timpul ). Acum vizionez pozicile si admir falcutele lui Bogdanel
.
Lali
, sigur ca te anunt iubita
, numai sa vina
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
"
georgia_c spune:
bon jia .....
lali, stii cum se zice , cand scoti ceva trebuie sa pui altceva in loc .. so .. bea apa , sau ceai .sau ..sau ... stiu , stiu , sunt fosta fumatoare inraita , va fi greu .. o perioada , dar mai stiu ca va trece .. gandeste asa .. nu te-ai nascut cu necesitatea de a bea cola .. doar ti-ai indus-o ..
vally , pony .. sa va traiasca sambureii ..
machusica ... chiar ca trece vremea ... dar ce trece
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
vally spune:
magdita asa e,ai mare dreptate!
multumesc 
pony sa-ti traisca baietelul!sarcina usoara in continuare!
machus ai o minunatie
! sa va traiasca 
pupici la tutunici!
vally
10+
lalitica2000 spune:
magdita, daca ma gandesc mai bine, as dori sa ma anuntati tu si georgia ca nu au mai venit deloc rushii peste voi... asta ca sa-mi dati speranta ca se poate, deoarece avem intr-un fel cazuri asemanatoare
georgia, sa stii ca cola am inceput sa o inlocuiesc cu nestea de lamaie si apa, doar ca inca nu pot renunta de tot la cola...inca lucrez la acest aspect...
felix76 spune:
Machusica, distractie placuta la botez! Completezi pozele, da? 
Vally, sa-ti traiasca cuculetu! 
Anaconda, felicitari!!!!!! Iti doresc 9 luni minunate!
Lali, creca stii povestile alea ingrozitoare cum ca daca pui o bucatica de ficat in cola de pe o zi pe alta, a dua zi nu o mai gasesti... S-a dizolvat in lichidul magic
. Ie pe-ncercatelea, si merge! E bine ca inlocuiesti cu nestea da mai bine bea o coffe naturela ca-i mai buna decat toate chimicalele... Apa e si mai buuuuuna ca inlocuitor. Iote ca ma gasii sa dau sfaturi.
Magditu, pupicesc blondina bufulita!
Jorjic 
Elly, ce mai faci? Ne pregatesti vreo supriza???
Sarah, tin pumnii stransi!
Pupicesc gascoteca de tutunici scriitoare si nescriitoare!
Felix
magdita spune:
Fetele mele,
Va invit la un nou capitol, sper plin de vesti bune, aici.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
"