LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
anacami spune:
Gata,ma duc sa ma culc, sa nu o iau pe aratura
; nu stiu sa ma "exprimez" si pace,pfiuu...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
ba da, merge; asta e a treia luna, mai vroiam sa iau o cutie ca sa iau lo pastila la doua zile si gata; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
wowww dar ai luat ceva vreme!! parca 3 luni e maxim, nu?? apoi trebuie pauza.
eu iau de 2 sapt si mai vreau sa iau vreo 2 sapt si apoi tot asa cate una la 2-3 zile vreo 2 sapt. mai mult parca mie frica.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
cami, somnic pufos!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
imi pare rau, eu scrisesem postarea fara sa vad mesajul ADREI, daca il vedeam nu mai scriam nimic; chiar sunt pro alaptat cat mai tarziu posibil, dar imaginea aia mi-a ramas in minte intr-un mod nu tocmai placut...doar atat...imi pare rau...zisesem ca nu mai scriu nimic serios referitor la opiniile mele pe forum daca ne inflamam asa repede...imi pare rau
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anacami spune:
Adra,m-ai facut sa si rad de comparatii; imi amintesc ca atunci cand eram mai mici am fost hotarati o perioada sa nu mai mancam niciodata fructe sau legume- ne gandeam ca isi trag seva din morti...asta dupa cateva seri de povesti gen Halloween spuse de o verisoara mai mare...Oricum,materia prima pentru lapticul pruncilor nostri tot din exemplele date de tine se trage
FETE DRAGI, deoarece maine plecam la tara si accesul la net va fi mai greoi (acces mai lent si lipsa de timp), va dorim inca de pe acum SARBATORI FERICITE, sanatate multa si un an nou plin de bucurii!
PUPICI TUTUROR (si celor care s-au suparat pe noi datorita exprimarii aiurea- sper ca la anul sa fiu mai odihnita si cu judecata mai buna) 
mami de Sebastian
si Stefania 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraD Miha ... oare cine m-a pus sa dau click pe linkul de la semnatura ta ... se vede treaba ca am lipsit mult ca s-au mai adaugat muuuulte minunatii la colectia ta de bunataturi! Si acum stau si admir poze ca doar de atat sunt in stare acum |
Mara,toate retetele le gasesti aici.
Multumesc din suflet de aprecieri!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
si ca sa schimb subiectul: voi le dati prune uscate la bebei???? la iasmi ii plac mult.
folositi careva imunobaby sau imunogrip??
_
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Adra,m-ai facut sa si rad de comparatii; imi amintesc ca atunci cand eram mai mici am fost hotarati o perioada sa nu mai mancam niciodata fructe sau legume- ne gandeam ca isi trag seva din morti...asta dupa cateva seri de povesti gen Halloween spuse de o verisoara mai mare...Oricum,materia prima pentru lapticul pruncilor nostri tot din exemplele date de tine se trage FETE DRAGI, deoarece maine plecam la tara si accesul la net va fi mai greoi (acces mai lent si lipsa de timp), va dorim inca de pe acum SARBATORI FERICITE, sanatate multa si un an nou plin de bucurii! PUPICI TUTUROR (si celor care s-au suparat pe noi datorita exprimarii aiurea- sper ca la anul sa fiu mai odihnita si cu judecata mai buna) ![]() mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
asa te fofilezi tu acum ca sa scapi de noi?
SARBATORI CU BINE!

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anacami spune:
Ellis,nu vreau sa ma fofilez, chiar trebuie sa ma culc, maine pe la 5:30-6: sunt in picioare (sau ar trebui);acolo chiar imi este greu sa intru,mai ales ca sunt in aceeasi casa si cu ceilati (bunici,etc) si mai ajut si eu la treaba, nu pot sta pe net nici noaptea...
Cristina: uite toboganul nostru(aici Sebi avea aproape 2 ani-este nescut pe 26.05.04),poate revin dupa revelion cu alte poze
mami de Sebastian
si Stefania 
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mara,toate retetele le gasesti aici. Multumesc din suflet de aprecieri! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
am o reteta de tort cu pepene galben in doua culori, e din secretele bucatariei si am si mancat la directoarea mea...e super..adica era al ei...acum nu stiu cum o iesi al meu...fac de Craciun...eu tot caut retete din care sa dau si copilului, adica sper sa pape si ea, ca ea dupa prima lingurita scoatelimba sa vomite...face asa in mod deosebit la ce e dulce...probabil ca i-o fi ajuns cat a bagat fortat cat era la ma-sa in marsupiu
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

... se vede treaba ca am lipsit mult ca s-au mai adaugat muuuulte minunatii la colectia ta de bunataturi! Si acum stau si admir poze ca doar de atat sunt in stare acum