LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
nu, cami, nici chiar asa, mai vin eu cu ideii mai....
dar nu gandesc chiar asa despre alaptat.
ellis, pai si nu merge de dieta??? ai mai luat pastile???
adina, te-ai retras???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
Pe mine ma indurereaza campania asta anti-alaptat. Nu stiu cine a spus chestia aia ca i se pare ciudat sa-ti hranesti copilul cu propriile secretii, oricine ar fi spus-o poate ar fi trebuit sa se gandeasca daca e mai bine sa-ti hranesti copilul cu secretiile unei vaci. Sau cum sa manance dimineata un ovul de gaina. Brrrr!
Si alaptatul se recomanda mai tarziu de 6 luni, pana la 6 luni se recomanda alaptat exclusiv. Iar Eva, chiar daca mai suge, nu ma trage de bluza, chiar daca m-ar trage nu vad ce ar fi asa rau.
Eu cumpanesc inainte sa arunc un mesaj si ma gandesc sa nu le atac pe cele care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine. Dar vad ca pe acest forum este o practica obisnuita. Nu intelegeti ca sunt suparata si ca mi s-a pus pata dintr-o data, au fost n mesaje de acest gen.
In concluzie, o sa iau pauza o perioada, sa observ daca nu cumva forumitul meu este o pierdere de timp.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
mammaa cami da' ce te pricepi la papusi....nu am auzit/vazut nici una din ele. stefaniei ii plac?? se joaca cu ele??? iasmi numai le iubeste, mai-mai, nani-nani, pusi si atat!!
eu maine vreau sa ii comand leaganul asta: http://www.littlebaby.ro/67-leagan-cu-panou-muzical.html am mai vrut eu mai demult sa il iau dar nu eram hotarata. cum vi se pare??? e de la 1-3 ani!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
anacami spune:
Adra,care campanie anti-alaptat? ok , imi cer scuze poate nu gandesc la ora asta,am spyus doar ca cineva nu s-a ascuns sa recunoasca ce simte doar asa sa fie in trend..si eu sunt pro-alaptat pt. puii mei,cat am putut le-am dat, dar nu vreau sa impun acelasi lucru si altora..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
bb_yasmi spune:
adra_bel, nu inteleg ce problema ai tu cu ce gandesc eu?? am mai spus asta e parerea mea si imi cer scuze celor care alapteaza sau au alta parere decat a mea. nu vad de ce te simti ofensata ca asta simt eu. si da am vazut bebei mari peste 1 an si care trageau de bluza si tipau ca vreau tzatza si mamica nu se simtea prea in largul ei.
_
ellis spune:
ANK - FRUMOASA NASTEREA CECILIEI! S-A TINUT DR DE CUANT, TIA DAT SAMPANIA?![]()
CAMI - VEZI SI TU CU EI TOATE DESENELE ANMATE? STII TOATE PERSONAJELE...
...SI a mea sufla in ciorba, dar pana zboara din lingura...cred ca asta e si scopul...
hai sa mi-o iau si eu...ca tot zise LAVI...iar pe mine ma mananca limba...am vazut acum ceva timp in parcul tei o doamna cu un copilas mai mae ca ai nostri, poate peste un an jumate, care intr-o ora s-a dus de doua ori la maica-sa ce statea pe banca si asa din picioare ii ridica bluza si sugea...ea era toata o veselie...acum eu sunt pro alapat 100% in locuri publice ca trebuie sa manance copilul daca ii e foame...dar imaginea asta ducea spre eregnul animal...dati cu rosii ca sunt aici sa le primesc
- daca as pune postarea asta la un anume subiect unde iese mereu cu scandal...cred ca ce mi-as lua-o...mama mea de mama denaturata!
....dar si eu am alaptat in parc
, doar ca nu asa...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anacami spune:
BB,tocmai ca nu ma pricep deloc...Sebastian nu s-a jucat niciodata cu plusuri, nici Stefania nu s-a omorat cu ele pana acum...
Vad insa ca este foarte pisicoasa in ultimul timp, pupacioasa si dragastoasa; ma gandeam sa ii cumpar si altceva decat plusurile clasice...
mami de Sebastian
si Stefania 
bb_yasmi spune:
ellis, vezi, cam la asta ma referam si eu.. 
_
anacami spune:
Adra,imi place la nebunie cand va vad pe voi in poze! aveti insa o anumita postura,aveti imbracaminte adecvata...
Spre ex. am vazut si un caz care m-a facut pe mine (care am alaptat si eu si stiu sentimentul) sa intorc capul de jena: un copilas cred peste 2 ani la un loc de joaca cu copii care de care mai nazdravani si mai curiosi, cu barbati de toate varstele..Doamna aceea pur si simplu si-a tras bluza peste sani si alapta in mijloxcul salii, cu toate suncile iesite peste tot..
Repet, imi este tare drag de voi cand va vad,mai ales cu ei plasati in wrapuri, parca sunt ocrotiti si paziti de toata lumea inconjuratoare..
Am spus doar ca a avut curajul sa recunoasca (acum constat ca nu a fost ea...),atata tot!nu am propavaduit anti-alaptatul,nici gand!!!
te rog mult de tot, nu te supara, sa stii ca te admir mult
!
mami de Sebastian
si Stefania 
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, pai si nu merge de dieta??? ai mai luat pastile??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ba da, merge;
asta e a treia luna, mai vroiam sa iau o cutie ca sa iau lo pastila la doua zile si gata;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR