LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Ellis,nu vreau sa ma fofilez, chiar trebuie sa ma culc, maine pe la 5:30-6: sunt in picioare (sau ar trebui);acolo chiar imi este greu sa intru,mai ales ca sunt in aceeasi casa si cu ceilati (bunici,etc) si mai ajut si eu la treaba, nu pot sta pe net nici noaptea... Cristina: uite toboganul nostru(aici Sebi avea aproape 2 ani-este nescut pe 26.05.04),poate revin dupa revelion cu alte poze ![]() mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |

noapte buna! drum bun! stiu cum e!

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANK - FRUMOASA NASTEREA CECILIEI! S-A TINUT DR DE CUANT, TIA DAT SAMPANIA? |
ma .... pana m-am dezmeticit eu... a plecat si a zis ca ne vedem a doua zi
... dar nu e nimic... Il tin minte Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi si ca sa schimb subiectul: voi le dati prune uscate la bebei???? la iasmi ii plac mult. folositi careva imunobaby sau imunogrip?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
imunobaby-io
prune uscate - am cumparat o punga din supermarket, eu am papat, sclifosita miosit, stambat , fugit! sunt mai dulci pt copii, iar unele sunt uscate cu fum...eu nu imi pun probleme ca oricum nu vrea
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
ellis pai eu de aia intreb ca mi se par cam "afumate". iasminei ii plac mult, mie deloc!!! eu i le pun peste noapte in apa sa se inmoaie.
eu ii dau imunogrip si parca are o pofta de mancare si mai mare de la el. tu ai onbs ceva??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
BB vezi sa nu iti faca kk f moale de la ele.. ca sunt un remediu excelent prunele uscate pt constipatie .... Dar in rest ...mie imi plac 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank pai tocmai de aia i le dau....ca de multe ori face "bilutze" (scuze
) si mananca zilnic pere/prune/mandarine/mere/struguri.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank pai tocmai de aia i le dau....ca de multe ori face "bilutze" (scuze _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
si raul face asa de vreo 2 zile
... o fi ceva in aer la timi 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetele amatoare de trenulete din lemn Thomas am vazut la Sala Dalles si o locomotiva era 135 ron. E bine ca pret? |
Noi n-avem (si nici n-am vazut) de astea de lemn.Nu stiu ce sa-ti zic de pret.Astea ce le avem noi is mai ieftine. Putin.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Pe mine ma indurereaza campania asta anti-alaptat. Nu stiu cine a spus chestia aia ca i se pare ciudat sa-ti hranesti copilul cu propriile secretii, oricine ar fi spus-o poate ar fi trebuit sa se gandeasca daca e mai bine sa-ti hranesti copilul cu secretiile unei vaci. Sau cum sa manance dimineata un ovul de gaina. Brrrr! Si alaptatul se recomanda mai tarziu de 6 luni, pana la 6 luni se recomanda alaptat exclusiv. Iar Eva, chiar daca mai suge, nu ma trage de bluza, chiar daca m-ar trage nu vad ce ar fi asa rau. Eu cumpanesc inainte sa arunc un mesaj si ma gandesc sa nu le atac pe cele care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine. Dar vad ca pe acest forum este o practica obisnuita. Nu intelegeti ca sunt suparata si ca mi s-a pus pata dintr-o data, au fost n mesaje de acest gen. In concluzie, o sa iau pauza o perioada, sa observ daca nu cumva forumitul meu este o pierdere de timp. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
cine a spus ma asta?
Eu am tot respectul ptr femeile care alapteaza pana tarziu,eu i-as fi dat cat vroia ea dar nu am avut ce

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis pai eu de aia intreb ca mi se par cam "afumate". iasminei ii plac mult, mie deloc!!! eu i le pun peste noapte in apa sa se inmoaie. eu ii dau imunogrip si parca are o pofta de mancare si mai mare de la el. tu ai onbs ceva?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
mai mare?????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2