LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:

si ce femeile serioase si cu copii nu fac (beep)..... sau gata si-au facut norma si intra si is la repaus.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Dar de unde sa stiu eu ce fac femeile serioase???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis pai eu de aia intreb ca mi se par cam "afumate". iasminei ii plac mult, mie deloc!!! eu i le pun peste noapte in apa sa se inmoaie.
eu ii dau imunogrip si parca are o pofta de mancare si mai mare de la el. tu ai onbs ceva??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

mai mare?????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

daaaaaaa e disperata dupa papa....toata ziua face mniamm-mniiamm.....asa cere ea papa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alaptatul este cel mai natural lucru din lume, indiferent de loc timp si sensibilitatile persoanelor din jur. Si nu pentru imunitate sau comoditate, ci pentru ca laptele de la san reprezinta dragoste lichida, forma primordiala pe care a creat-o Dumneezeu sau natura pentru ca mama sa-si iubeasca copilul si viceversa. asta nu inseamna ca fara nu exista iubire, dar asta este forma originara.

Credeam ca majoritatea celor care nu alapteaza o fac pentru ca n-au avut indrumarea si sustinerea necesara sa treaca peste obstacolele inevitabile ale primelor luni, acum imi dau seama ca de fapt atitudinea asta care conssidera alaptatul cah, nenatural, neelegant, este cea care sta in calea succesului alaptarii.

Adra, te rog nu lua in seama, eu una imi arat cu mandrie suncile cand imi alaptez copilul !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07
Si daca sunt la capitolul lauda ...sa ma mai laud cu ceva...sau oare nu e de lauda?

Super tare! Bravo Raducu!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Citat:

si ce femeile serioase si cu copii nu fac (beep)..... sau gata si-au facut norma si intra si is la repaus.....

_

Dar de unde sa stiu eu ce fac femeile serioase???

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

paiiii.....tu ai spus-o....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, cami, pofta mare!!!!
cami, nu, nu eu am spus asta......eu am suferit prea tare cu furia laptelui, cu ranile de la san, cu faptul ca plangea si urla dupa ce papa san (ma simteam neputincioasa, inutila) si daca primea completare se culca fericita!! pt mine a fost cea mai neplacuta si dureroasa experienta. eu sunt pt alaptat dar pana pe la 6-7 luni. nu suport sa vad cum copii (peste 1 an) trag de bluzele mamicilor sa le dea tzatza. imi cer mii de scuze celor care alapteaza, fiecare e cu parerea lui. va rog din suflet sa nu va suparati pe mine.

_

ai mei nu au tras niciodata de mine sau de bluza sau de altceva... nu ca mi s-ar parea ceva rau, dar nu au facut-o Si nici floris, mai degraba are o fixatie cu picioarele, pe jasmi si pe mine tot vrea sa ne muste de picioare!

Mergi la inceput

Adra, eu sunt absolut pro-alaptat. Vecina mea a zis odata ca are fobie la alaptat, ca i se pare ciudat sa hraneasca ai ei copil cu ceva ce produce corpul ei, si ca i se face cumva greata la gandul asta.

Nu te supara, nu stiu cine sa fi zis asta, dar te inteleg, cred ca in RO este foarte putin suport pentru alaptat si ai mult de luptat cand o faci pe termen mai lung.

Noi am fost acum la pediatra la controlul de un an, m-a intrebat daca mai bea 1-2 biberoane pe zi, i-am zis ca nu, ca eu inca alaptez. Si m-a felicitat si zis BRAVO! Cica nu pot face ceva mai bun pentru copil decat asta...

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma retrag si citesc maine mai departe, ca se uita al meu luuuuung la mine, ca in seara lui libera eu stau cu voi si nu cu el, si mi-e ca mi-o iau... la figurat!

SOmnic pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ehehe ..iar se incing spiritele pe aici???
Eu sincer ... sunt speriata de simplul fapt ca cele care alaptati inca va plangeti ca copii nu dorm noaptea.... si toate mamicile din jurul meu care alapteaza au aceeasi problema .
Acum ca am reusit sa o mufez cum trebuie si chiar simt eu ca e bine... am sa fac asta dar nu pt mult timp.... in rest am sa ma pompez... Bine aici sunt si alte motive... scoala in special... dar cu 2 asa mici... si cu crizele de gelozie ..eu nu rezist prea mult timp.... si chiar daca sunt o egoista in ochii multora prin afirmatiile astea... Vreau sa fac totul sa fiu cat mai linistita si sa nu ajung sa intru in depresii de nesomn si alte cele... ca stiu ca sunt rea de somn si la oboseala...

Poate daca reuseam la Raul asta ..era altceva...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Adina dute draga langa sotul... ca ar avea dreptate sa se supere in seara lui libera... ... Lasa ca nu vine George in seara asta si oricum sa stii ca am citit ca vrei sa il schimbi pana reusesc eu sa revin la petrecerile nocturne ... Asa ca astept unul tanar si musculos...ca acum nu mai am nici burtica

si aviza amatoareleor care radeau ca nu mai incap dupa canapea ..se stiu ele

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput