Puiuti de randunici 2008!! (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

cuscra, n-ai venit de la doctor? Mai ai pasarica???
naty, ma bucur ca e ok Iulia. Ti-ai luat bolovanul de pe inima
miha sanatate multa.
clau va doresc o noapte usoara cu cat mai putine treziri
bubu, iar la shoping??? Sunt verde, daaa???
ursulica, abia astept ziua in care ne vei arata II
mimo nu-i asa ca e suuuuper cu masina???. Eu sunt iremediabil indragostita de ea

Pana la ora asta am stat cu Alex si am decupat "globuri" de carton pe care apoi le-am lipit intr-un "brad", tot de carton
Maine avem prima serbare din viata de scolarita si nu stiu care are mai multe emotii-eu sau protagonista

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

He, he, nu scapa nici-una de ochiul meu vigilent! Tocmai a aparut si Ursuleata si era putin suparata ca vorbea singura din cauza moderarii!

Ariel, ia uite aici. Ii vine foarte bine, este marimea potrivita.

Si minunile mele aici.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Face bine, e ca noua! Mananca de rupe, cred ca recupereaza Si mashaie pe jos, pe sus, in picioare, de-a busilea, cu mainile in apa din buda, in nisipul lui Nila...numai tampenii face, iar eu cretina ca mai iau cu altele si nu stau cu ochiul pe ea

Incerc sa aflu cum pot plati amenda de la radar mai lesne. Si gasesc ca pot plati online astfel:

http://itaxe.ploiesti.ro:8080/itaxe/

Va rog sa cititi dedesubt conditia esentiala prin care pot plati online. Sunt incredibili astia, frate!

Cata, suna la Medlife. Asa am patit si eu, rezultatele erau gata, dar nu erau "validate", adica nu semnase sefa laboratorului pentru ele. Am sunat si in juma de ora au aparut!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nu au fost numele lor inspiratia ca relu habar nu avea dar cu siguranta dupa ce a vazut-o pe sufletica cu rochita alba a zis ca vrea fetita,.si dupa ce a vazut-o pe Sonia ca a fost la ea acasa. Si de cand a venit si Irina. Asta mi-a marturisit

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hee, ce dlaguut, Mimooo!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Clau, cami si simo v-am vazut minunile

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Claunici azi nu sunt convinsa ca cea care povestea acolo sunt eu...."am 40 de ani si o fetita de 14 ani si DPN 06.03 " si Tuchi asa sunt eu timida , voi ma intaratati
Miha cu sau fara tigari tot ai avea emotii la radiografie Brr, ce poze au pus astia pe unele pachete de tigari
Naty dar cine a zis ca Geoana era alternativa Uite, mie imi place de Olteanu , numai ca pe el nu-l propune nimeni.Bravo pt ecografie

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

clau, ce dulci sunt!!!
olgutz Adica tot la ei trebuie sa te duci Traim in Romania...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau, ti-am vazut minunile, cat de dragalas e razvan cu surioara!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, mersi pt. reteta de spanac, o sa-i fac si eu poimaine, neaparat. Ceapa nu i-ai pus? ca merge...

Cami, nu mai fi verde, pls!

Olga, ma bucur ca e bine Fofia si recupereaza si papa la greu!

Miha , mama lor de tigari!! si un sa te faci repede bine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput