Puiuti de randunici 2008!! (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc mult Ursuleata, Miha, Cami.

Cami, si noi avem maine prima serbare scolara, iti inteleg emotiile , sunt in aceeasi oala cu tine.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si Mufa a adormit ieri, la fel ca ieri, poate doarme la fel de bine!!
miha

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu, n-am mai pus ceapa...daca am pus usturoi, am zis ca-i destul, asa fac si pentru noi spanac .
Cami, sunt disperata cu masina , n-am mai fost asa de cand am cumparat masina de spalat rufe automata ...chiar rememoram momentul azi cu omu' , cum stateam si ne minunam si atunci
Bafta maine la serbare
Si pt Razvanel bafta maine
Mai nene, nu-i mai trec mucii copilului asta...maine ar fi 8 zile si nici vorba de ameliorare...eu la doctor n-am fost cu el, i-am dat ca si data trecuta colargol si eurespal dar ma aduce la disperare ...face baloane de muci la nas

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

no, in sfarsit imi dorm amandoi. Ma apuc de poveste, adica de raspunsul pentru Adriuta

Vladut avea 1 an si 6 luni, era inca un bebelus, in plina eruptie dentara, abia incepuse sa spuna "mama" cu intentie, nu manca singur suficient de bine incat sa nu fie asistat, habar n-avea ce-i aia sora/frate, nu se imbraca singur si nici nu observa ca mamica lui are burta mare. Niciodata n-a fost fascinat de bebelusi, nici nu-i observa. Deh, baiat...dar totusi era suficient de matur incat sa inteleaga ca eu sunt mama lui si ca sunt totul pentru el si el pentru mine. si dintr-odata eu dispar, si ma intorc cu un bebe. nu a fost deloc induiosat la vederea Dariei, doar a privit-o scurt si atat. Prima data cand am pus-o pe Daria la san a plans sfasietor, mi se rupea inima de durerea lui, il chemam sa vina si el langa mine, dar nu vroia, imi arata spre bebe ca si cum vroia sa-mi spuna s-o iau de-acolo. Dupa ce am terminat alaptatul si am dat-o pe Daria sotului, Vladic a venit si s-a lipit strans de mine si am stat mult timp asa imbratisati in pat, fiecare cu durerea si suferinta lui. crize de plans a tot facut, la fiecare alaptat al Dariei, dar nu mai erau atat de intense ca si prima, insa era trist, se resemnase pruncul ca bebelusul asta care a venit hodoronc-tronc in viata noastra sta langa mami ore-n sir, pentru ca asa sugea Daria, ore-n sir, ca sa aflu in cateva zile ca de fapt nici nu tragea laptic, ci tragea ca din suzeta, ajungand deshidratata si suferinda de foame (constatase neonatologul ca ii miroase gurita a acetona). mi-a recomandat completare cu lapte praf si de aici pana la hotararea mea de a ablacta n-a fost decat un pas. Ce sa mai lungesc, DAria nu manca, dar stateam cu ea agatata de mine non-stop, zi si noapte, Vladut plangea de mama focului si se linistea doar cand nu era Daria langa mine si-l strangeam pe el in brate, eu nedormita. Dupa aia a mers putin mai usor totul, bebe putea ramane cu oricine din familie, sot, sora'mea, eu puteam petrece mai mult timp cu Vladut, care era evident ca suferea enorm. Devenise foarte plangacios, se comporta ca un bebelus mic, vroia apa, nu-mi cerea ci se punea de-odata pe plans, inainte sa apuc eu sa-i dau apa, scapa suzeta jos, urla sa i-o dau, nicidecum nu si-o lua singur de pe jos, si multe exemple de genul asta, eu trebuia sa-i tin biberonul cu lapte, etc. Mi-a fost greu sa-l vad in starea asta si simteam ca o iau razna in perioada aia. nu-l mai puteam suporta de cat putea sa urle. Simteam ca-mi scapa, ca ma departez de el. Si am cerut ajutorul unei mamici, care trecuse printr-o situatie oarecum asemanatoare, doar ca baietelul ei avea 2 ani cand se nascuse surioara (foarte mare diferenta e intre unul de 1 an jumate si unul de 2 ani!) Si am primit ajutorul. Am acceptat furia si frustrarile lui Vladut, am incercat sa vad cu ochii lui ce se intampla de fapt si l-am inteles atat de bine, incat totul a mers mult mai usor dupa aia. L-am luat in brate de fiecare data cand a plans si l-am consolat, fara sa fiu nervoasa pe el ca plange aparent fara motiv, l-am lasat sa-si manifeste furia si sa se descarce prin plans, fara sa-l fortez sa se opreasca, si incet incet copilutul meu si-a revenit Totodata, de fiecare data cand dormea Daria eram doar a lui, nu faceam nimic in afara de a ma juca cu el, niciodata nu am plecat de acasa doar cu Daria fara sa-l iau si pe el, iar daca chiar trebuia sa plec doar cu Daria, o faceam cand el dormea, nu am dragalit-o pe Daria decat daca puteam sa-l dragalesc si pe el in acelasi timp, cand venea cineva in vizita, ii preveneam ca prima data sa-l bage in seama pe Vladic si dupa aia pe Daria. Am compus un cantec-joc , ii tin pe unul pe un genunchi si pe altul pe celalalt genunchi si cant: are mami doi copii, mititei si frumusei, unu-i Dutzu frumuselu (dau pup lu Dutzu) una-i Daria frumoasa (dau pup Dariei) si de la capat. Atat de mult ii place lui Vladut cantecul asta, ca nu este zi sa nu ma puna sa i-l cant, obligatoriu cu implicarea Dariei. si ne pupam si dragalim cat ii ziua de mare, toti 3 in pat, pe jos, pe unde apucam. Niciodata nu-l cert daca din cauza neindemanarii loveste, impinge pe Daria. Aici eu am avut un avantaj fata de mamicile cu prunci mai mari, pentru ca eu nu am avut prea mari asteptari de la Vladut, pentru mine si el e un bebelus inca, chiar daca putin mai mare. Nici daca striga si o trezea pe Daria nu l-am certat, tot din motivele de mai sus, pentru ca m-am gandit ca n-are cum sa inteleaga sa nu faca galagie. Ei, dupa ce a implinit 2 ani au inceput progresele la Vladic, pe zi ce trece parca se face mai intelegator, iar mie mai usor. Daca inainte plangea imediat ce o duceam pe bebe in alta camera s-o culc si o tinea tot intr-un plans pana veneam la el, acum nu mai face asa. Sta cuminte in alta camera, la desene sau MTV si asteapta sa ma eliberez, daca-l rog sa nu strige ca doarme bebe, iarasi e mai intelegator decat era inainte, o pupa si dragaleste asa cum fac eu cu ei , parca m-ar imita, e tare mandru sa-mi aduca si sa duca pampersul la bebe. Azi si-a pus prima data pantalonii singur pe el!!! stiu, pentru voi nu e mare realizare, dar pentru mine e, atat de mult imi place sa-i vad cum cresc mari de nu va pot descrie Acuma din punctul de vedere al Dariei, ea e dezavantajata, pentru ca Vladic m-a avut pe mine doar pentru el primele 18 luni, ea - niciodata, si parca pe masura ce trece devine tot mai lipicioasa, parca simte ca nu sunt doar a ei, e ca o matza cand e la mine in brate , cum o iau, cum se prinde strans si nu mi-ar mai da drumul, chiar dca are vreun necaz, cum o iau in brate uita tot, e doar fericita ca-i cu mine. Drept urmare umblam asa agatate una de alta toata ziua prin casa, iar Vladut cred ca a primit deja confirmarea ca mami il iubeste mult de tot, pentru ca nu mai protesteaza daca e Daria in brate si nu este trist deloc. Incearca sa ma implice in activitatile lui cu tot cu Daria agatata de mine. Ce sa zic, is tare mandra de el cat poate fi de intelegator. Iar pe Daria o iubesc pentru cat e de minunata si indragostita de mami. Ma opresc aici, ca as putea povesti la nesfarsit de ei, dar las loc si la altii.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu sunt singura , ungurii fac greva si sotul nu a mai plecat (ar fi venit cu trenul si nu era ok...) [emoticon-care-danseaza-de-fericire]!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, eu am pus orez fiert si praz la spannac
naty, felicitari ptr eco si analize, a scapat fata!!
olga Sofia, ma bucur ca e mai bine! ai vazut poza cu 4 iubiri?
clausuper copii tai!! ce costum frumos are Razvi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cristina, respect

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuuu, am gasit mesajele cand am aflat ca am fetita!!!!!! Ce mumos!!!! Ia uitati:

Aici:

Adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

AM FETITAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Sunt asa de fericita.... .

Imediat intru si va povestesc!

Si aici:

Bunnnnn, nu ma certati ca nu mai prididesc cu mesajele si telefoanele. Si am un zambet mare pe fata care o sa ramana mult timp !

Deci, Kya, treaba a fost asa la mine. La 12 saptamani parea baietel, la 17 nu s-a vazut nici asa, nici asa, iar acum la 21 de saptamani mi-a zis ca e fetita in primele 2 minute.

Ce sa va zic fetelor, a fost fain tare, eco a fost 4D si tati a stat lipit de monitor privind la fiica-sa cu extaz. Caci ne-a zis ca e fetita imediat, fara discutii. Apoi doctorita a facut toate masuratorile necesare, noroc ca-i dicta asistentei si asa ma lamuream si eu . A masurat toate organele lui bebe si totul a iesit foarte bine. La un moment dat m-a trimis sa fac pisu si apoi m-a pus iarasi la ecograf si a continuat cu masuratorile.
Avem si filmulet si poze, deja dvd-ul l-am mai vizionat de cateva ori cu colegele. Si dragele mele colege ma asteptau la usa cu vestile!
Acum sunt in starea aia de beatitudine de dupa, dar stiu ca trebuie sa ma mobilizez caci am ceva treaba la birou.

Simo, ai vazut ca m-am tinut de cuvant?

Fetelor, multumesc frumos de galerie si de felicitari, conteaza mult de tot pentru mine si pentru fiecare dintre noi! Va pup si va iubesc mult!

PS. Pe bebelina o cheama REBECCA!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput