Puiuti de randunici 2008!! (165)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Ma exaspereaza Ilinca azi! E miorlaita ca o matza jegarita, nu stiu ce naiba are! a cazut sarind sotronul si a facut o bubita minuscula in palma si a plans si se jeluieste....
La Surubel spanacul a avut succes cu lapte+usturoi+ou!
Ilincai ii puneam si cateva boabe de orez la fiert, lui inca nu am apucat, ca n-am spanac si tre' sa cumpar!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mi-am amintit sa zic de peste...Ilincai ii dadeam pastrav( cumparat necongelat din Carrefour!), la Surubel m-am modernizat ca am auzit de Pangasius, pe care il iau tot proaspat din acelasi Carrefour!
Cu lactatele grase/mai putin grase...teoretic au nevoie de lipide destule de aceea nu trebuie restrictionate, tot teoretic tubul lor digestiv poate avea dificultati in digerarea unor grasimi prea multe...practic depinde de copil! Eu as incerca cu grasime la nivel normal( adica nedegresat!) si daca nu tolereaza digestiv as trece la un produs cu mai putina grasime!
ce

are Geoana la TV!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Mda, asa mananca oamenii normali spanac, cu ou ...dar la 7 seara
nu prea pot sa-i dau ou...eu galbenusul i-l dau tot cu fructe si cu branza
Iese ca o crema de praji
Ca sa fie dimineata, stiti 
Iar Geoana, ce sa faca si el 

Ma apuca...si-mi vine 

Ma duc sa culc copilul si revin
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Seara buna si de la noi, am culcat si eu Sufletica mumoasa , acus' o sa aiba prima trezire!
Cami, frumosi rau puii tai!

Am vazut Muffa cu cana de cafea , ce bucuros era el de isprava! Si am vazut si cele 4 iubiri.
Am mai vazut din nou puii frumosi ai lui Simo, tare mandra e mami de ei si are si de ce.
Am fost pe afara vreo ora, la intoarcere se facuse chiar frigut, dar Rebe a dormit linisyita in carucior.
Bubu, ce frumos ca ai fost la tocat de bani, pardon, bonuri!![]()
Tuchi, pup buba Ilincutei!
Razvan facea asa cand era micut, daca se lovea la un deget se baga la el in paturica cu degetul in sus.
Naty, cum a fost azi la Stamate?
Ursuleata, foarte, foarte frumos numele fetitei voastre,normal, nu?
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
mihatp spune:
multumesc de urarile de sanatate! ce sa-i faci, daca nu-mi pun eu frana, se ocupa corpul singur de asta.
eram deja racita, dar cum n-am avut vreme de raceala (si nici nu-mi place s-o bag in seama), am luat numai paracetamol si oboseala. se pare ca nu a fost ce trebuia. acum sunt pe 3 medicamente, iar la augumentin m-a intrebat farmacista ca sigur a scris medicul bine 3/zi, ca-i mare doza.
maine ma duc sa fac si un film, am emotii, intotdeauna am emotii cand imi fotografiez plamanii... abia atunci am regrete ca fumez.
ioana
, bubu
, clau
, tuchi
, mimo
, simo
, ursu
, luny
trimit si revin la pupat![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita ce ![]() ![]() ![]() ![]() are Geoana la TV! |
pai vedeti??? ce, era mai bine cu papagalul de geoana? ufff

Ecografie normala si a doua urocultura negativa!!!
suna super reteta lui mimo de spanac. Eu i-am dat pana acum cu unt si cu vita sau cu ou, totdeauna cu succes, spanacul ii place, clar! La ou dat cu fructe si branza nu m-am gandit...ia sa incerc!
Mihatp, multa sanatate! Da' cum s-o fi intamplat?

Lyvy, fac Humalog si Levemir. Nu, ca pana la urma la o farmacie aveau una dar pana maine n-o aveau pe cealalta iar la alta farmacie invers

Dar la help net cand s-au uitat in calculator exista Levemir doar in tot Ardealul, la Buc nu prea; asa ca....tzushti melcu', da' tzushti temeinic!Sa stii Lyvy ca megadisperata nu sunt pt ca-mi cunosc barbatul si nu va sta prea mult sa-si planga de mila si o va rezolva cumva. Daca insa e sa ma felicit pt ceva e ca am insistat sa nu mai asteptam si sa ne luam apartament nou (mai mare) ca nu se stie ce e in viata asta si ce e in mana nu-i minciuna. Preturile incepusera deja sa scada si asa am avut norocul sa prindem ceva tot aici in zona (ceea ce doream enorm si nu credeam ca ne vom putea atinge vreodata) si sa mai ramana si bani pt renovarile pe care le facem acum. Pasul mare deci a fost facut, vedem noi de acum cum strangem cureaua ca sa ne descurcam...

Am vazut pui splendizi de Cami

Ursule, Clau cu Sufletica au fost cumva inspiratia?
Noi va dorim noapte buna.

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
IA UITE MIMO:
Salutare la toate rindunelele
Eu tot citesc ce scrieti voi aici de citva timp dar de lene sau de teama ca nu "va veti juca si cu mine", nu v-am scris pina acum.
Am prins curaj cind a intrat Maya37 pentru ca vad ca e intr-o situatie apropiata de a mea...Eu am 40 de ani si o fetita de 14 ani si un bebe de 20+ (DPN 06.03).Miine merg la amniocenteza si as fi vrut sa stiu mai multe detalii despre aceasta analiza.Poate cele care au trecut deja prin asta sa ma lamureasca un pic:ce fel de ecografie se face , cit trebuie sa astepti inainte cu perfuzie, cit astepti dupa, daca trebuie sa ai la tine pijama sau ceva...chestii d-astea.Mi-e atit de frica.
In rest, felicitari tuturor pentru BBei, baieti sau fetite, pentru curaj si pentru optimism.
Un la toata lumea
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
tuchita spune:
Bravo, Naty si Iulia!
Io-te ce timida era Mimo la inceputuri!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Tuchi, nu comenta, ca acum ajunge Clau si la tine ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
He, he, Olgule, pana ajunge Clau la mine mai are ceva...caerati jumate nascute cand am intrata io!
Ce face Fofia?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)