Puiuti de randunici 2008!! (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Lui David ii fac mamaliga cu iaurt. De ce nu le dati asa? Branzica merge mai mult cu fructele, ca daca nu e nici dulce nici sarata, in combinatie cu mamaliga e destul de fada...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Surubel s-a culcat deja de juma de ora, era rupt! Sper sa nu se trezeasca maine iar la 6 juma, ca isi da tot programul peste cap!
Ilinca face mofturi, acum se uita la desene...
Eu citesc ce scrieti voi dar n-am putere sa ma adun sa scriu....

randunoiul e plecat un pic cu niste treaba...

Sunt asa...nicicum, cred ca mi-e doar foame, acus e mancarea gata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Miha, sanatate multa!

Luny, ce face galma? ca pe Mufa l=am vazut!

Ioana, mi-am amintit sa te intreb de bona! A ramas aceaasi, nu? Cum se intelege David cu ea?

Mimonixa m-a ucis cu masina ei, Bubu cu cumparaturile...

Aricel cu cartile!

Alice, in cartea aia cu Dora Minodora era o poveste cu peste mamaliga prapadeste....ce vremuri! Eu am toate cartile copilariei pastrate, dar parca pe asta nu am zarit-o printre ele! O sa o intreb pe sister, poate o fi la ea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, i-am pus si iaurt in maMAliga si tot nu a vrut..
Tuchi, ce sa zic, galma e tot acolo si ma doare la atingere...am stat cu varza pana acum, ma duc in baie sa ma spal pe cap, mai puin apa calda..vad ca parterile sunt impartite, dr mea si alta lume zice apa calda, dar am tot auzit si de apa rece, compresa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Pe fata noastra relu vrea sa o cheme Rebeca Claudia

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchipentru dezlegarea limbii
Lunycica Clodute a vazut brazi la Auchan , mea culpa
Miha sa te faci bine repede
Ursuleata pitica are si un nume acum ...oaaa, poate-i place si vine mai repede
A mers spanacul uns sunt foarte bucuroasa , data trecuta era cu rosii..cu lapte vad ca i-a placut uraaa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, Cata, e aceeasi si sper din tot sufletul sa nu ne lase, ca din 5 ianuarie incep munca. David se intelege excelent cu ea, ca si cu mine, de-asta nu vreau s-o pierd si pace!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, mie mi-a dat Tutunaru atunci amoxicilina la 6 ore si sa pun comprese reci, chiar cub de gheata. A zis ca apa rece poate sa incetineasca putin secretia de laptic, dar trece galma repede. Eu nu mai puteam atunci...era rosu rau ranul pe galma aia...ai grija...

Ioana, i-am pus si iaurt in branza, pardon mamaliga si era mai sarata si mai buna, dar tot n-a vrut. Iaurt gol nu vrea, doar cu banana si cereale de biscuiti.
Spanac am si eu congelat de mine si poate ii fac poimaine cu galbenus de ou. Pt. maine mai are piureut cu vitel.

Tuchi, hai ca o s afie bine Surubelu!

Mi-am luat niste blugi mistooo Ma pozez maine cand ma duc in club

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, zi cum ai facut spanacul si ce cantitati, pls!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubulina, m-ai omorat...nu stiu cantitati dar orientativ asa...400g spanac congelat, 1/2 piept de pui, 3 catei usturoi mari , 1/2 litru lapte si 1 cub de unt.
Am fiert pieptul de pui un pic, am aruncat apa si am spalat carnea apoi am pus din nou la fiert carnea.Dupa ce a fiert, am aruncat din zeama o parte si am pastrat de doua degete in oala, am pus peste asta spanacul congelat, am pus capac si l-am lasat in pace pana s-a decongelat si a dat in fiert.Am zdrobit usturoiul,si l-am pus peste spanac, am pus untul si apoi laptele putin cate putin pe masura ce "cerea"....sa fie mai moale, ca pe urma carnea il face mai vascos la pasat.Asta-i tot!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput