Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi foarte dulce Alexia la serbare. Si mi-au placut mult pozele de la gradi, dragut amenajat si au tare mult spatiu. Ce mare s-a facut Matei! E foarte schimbat de az' vara.

Tania sper ca n-ati patit nimic in afara de aglomerarea a n chestii; sunem multe in situatia asta

Anda brrr! groaznice toate metodele zise de tine.

facebook multumesc tuturor care mi-au trimis invitatii pe Facebook, dar din pacate nu am timp sa activez si acolo; nu am sa raspund. Nu e rea-intentie sau nepasare, efectiv nu ma tin balamalele si pt asta.

Noki habauca nu se dezminte. daca nu stii: dulapul ala a fost pus acolo ca sa fie escaladat. Mai devreme sau mai tarziu se intampla.

pumba bine ai revenit? Nu ne pui totusi niste poze cu fetitele tale? Nu le-am vazut niciodata...

----------------
Declar cu mana pe inima ca nu-s in stare de al 3-lea copil. In ultima vreme m-au solicitat fetele astea in ultimul hal.
-Nati de vreo saptamana e ultra plangacioasa, mamoasa si mofturoasa, aseara a ajuns sa verse de atata plans, nu stia nici ea motivul. Poate si din cauza racelii, poate si-a si facut un obicei prost de miorlaiala non-stop.
-Silvia se descurca brici la matematica si informatica, pe cand la citit si scris se descurajeaza in 2 timpi si 3 miscari. Se imbufneaza, trebuie sa trag de ea, nici eu nu mai stiu cum sa o motivez si incurajez. Ea nu stia sa citeasca si sa scrie inainte de scoala, acum citeste pe litere si leaga cuvantul tot putin cate putin si "se dispera" cand vede ca nu poate citit direct, cursiv, ca noi. Cu scrisul la fel, inca nu stie exact unde se pune majuscula, ca eu, ele, ei, se scriu cu e dar se pronunta si un i mic in fata, samd. E clar, n-are de unde sa stie toate astea decat daca citeste si scrie mult. Ea probabil se astepta sa citeasca si sa scrie corect din prima, dar fara exercitiu nu se poate.

Ma mira ca la informatica, la ore, a pierdut desenul la care lucra si l-a refacut f repede, eficienta si fara sa se deprime. (am vazut-o ca ajunsesem mai repede sa o iau). Pe cand la scris, cum face o greseala mica taie, rupe foaia, sufera...

In concluzie... e de lucru cu copiii astia, si cea care trebuie sa aiba atitudine pozitiva si sa rezolve lucrurile c'est moi!

In continuarea concluziei: servici, casa si 2 copii ma utilizeaza la maximum, chiar nu am timp de Facebook & co. Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !
Ca ma laudam ca sunt ambii ne-raciti: dupa ce-am terminat sarja de mesaje ieri, s-a trezit Ana cu febra (38.8) si Cristi cu muci de la gradi, of course, ca doar e deja marti . Cu Ana chiar nu stiu ce e, e chinuita toata saracuta, de vreo luna vor sa iasa cei 4 dinti de sus si sigur mult nu mai e pana pocnesc, febra asta o face agitata si maraioasa... Ma asteapta iarasi minim 2-3 zile cu ei agatati de gat si fugarit cu mancarea, pompita, serul si nurofenul .

Asa ca eu capitulez: Cristi mai merge la gradi azi, ca e serbarea, dupa care luam o lunga pauza de refacere fizica si psihica. Poate chiar pana in primavara. Pe mine nu ma mai tin nervii de toate virozele din gradi .

Culmea e ca in grupa lui sunt toti ok, nu tuseste unul, dar ei sunt deja gr. mijlocie, probabil si-au facut stagiul anul trecut si acum poarta virusii fara manifestari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Scuzati descarcarea anterioara, poate o s-o si sterg

Feli, cu criza si eu sunt curioasa. Dar atata timp cat stam deoparte de somaj, lucrurile s-ar putea sa fie ok. Mai ales ca noi am supravietuit anilor '90 - mai prost de-atata nu-mi pot imagina ca o poti duce

Vazut poze frumoase de la serbarile Alexiei si ale Dariei . Ce fulguleti frumosi am vazut pe-acolo! Chiar emotionant. Ma uitam impreuna cu Cristi, sa vada si cam care e desfasurarea evenimentelor. Deocamdata ii e cam frica de mos, l-am intalnit la mall si ne-a fugarit vreo ora:
- ba vroia la mos, sa-i dea bomboane
- odata ajunsi acolo, se lipea de pantalonii mei si cersea sa plecam, ca nu mai vrea nimic si nu spune nici o poezie.
si tot asa de vreo 5 ori (vina noastra, ca nu ne-am pierdut speranta de a auzi poezia )

Vad ca pozele Riannei nu sunt in contul comun, fug la citit din urma mai cu atentie...

Cu facebook: n-am timp de el, dar sunt curioasa cu ce se mananca inter-link-arile astea moderne. Asa ca l-am pus in wish-list.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

multumesc mult pentru aprecieri la adresa alexiei

La multi ani, Stefan!
Che mic si scump, sa ramai la fel de plin de farmec sa cuceresti lumea cu zambetul tau. Sanatate multa si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria, nu il sterge...e ceea ce simti, si eu am trecut de atatea ori de cand cu gradi< eu te inteleg perfect si daca nu era vb de matei cred ca sigur altfel abordam sitatiile.Si eu ma intreb cum se face ca alexia este cea mai bolnavicioasa din toata grupa!
si multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ualei, uitai sa urez!

La multi ani Stefan!!! Sa te bucuri de multa sanatate, de copilaria frumoasa si de familia draga pe care o ai in jur!

Maria ei nah! toate ne plangem la un moment dat pe aici.
Apropo de ne-luat in greutate: tin sa-ti amintesc ca dupa 8 luni ar tb sa ia cam 250g/luna. Nati a avut si ea, de pe la 7 la 8 luni parca, o luna in care a scazut in greutate. A fost bolnavioara si am fost si 10 zile la mare unde nu a mancat asa bine. Dar apoi am mers la munte unde a mancat de a rupt pamantul si in luna urmatoare a compensat.
Finutu' Filip e intarcat de pe la vreo 3 luni, inceputa diversificarea de pe la 4, acum bate la 6 luni si a avut si el o luna in care a luat f putin in greutate. cred ca de la 4 la 5 luni, parca.
Asa ca nu dispera.
febra scazuta va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

La multi ani, STEFAN! Sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii fericit si sanatos, sa le dai parintilor tai numai motive de bucurie!

sanatate maxima tuturor bolnaviorilor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Stefan!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA MULTI ANI, Rianna si Adeline sa aveti parte de tot binele din lume !

eu am intrat dejjaa in criza de timp,la servici vin dar nu stiu cand plec,am programare azi la cosmetica nu stiu daca pot ajunge (cred ca ma impusc daca nu ajung pt ca am obtinut greu programarea),de o saptamana tb sa merg la primarie sa-mi rezolv parcare cu plata langa bloc sa nu ma mai invart ca biata sa vanez un loc unde sa-mi parchez masina ,acasa nu am facut curatenie generala, nu am cumparat toate cadourile de Craciun,sambata am musafiri....

maine e serbarea Soranei si am mariii emotii !
gata nu ma mai plang mai bine ma organizez.

roxi,foarte frumoase pozele voastre au crescut copii sunt niste scumpi!

cata,felicitari pt reusita!

LA MULTI ANI , STEFAN multa sanatate,bucurii si o copilarie fericita!

,

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi ANi Stegan! Sa cresti mare si sanatos si sa o bucuri tot timpul pe mama!

Cineva mentiona ceva de calendare. Imi puteti spune va rog unde se pot printa felicitari? Nu cred ca mai ajunge felicitarea mea de Craciun in Romania si ma gindesc sa o printez direct acolo. In Bucuresti ma indruma cineva la un centru care are adresa pe Web?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput