Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!! Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun in viata, sa fii sanatos, norocos si iubit!
Tania, sa-ti traiasca "piticii" si sa te bucuri de ei!
Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor! Mamici dragi va asteptam cu vesti bune !!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
corap spune:
la muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiii, stefan!
sa cresti mare, sanatos, voinic si voios, sa te impaci bine cu surioara si sa faceti o gramada de bucurii parintilor ![]()
si restantele, desigur
la multi ani, rianna

la multi ani, adeline

la multi ani, mirunici

fug acum ca am programare la coafor.
joy, la film am fost noi doi, singurei - din pacate la o porcarie de film, dar stiam in ce ma bag de la inceput
. oricum, a fost o iesire placuta.
lavi, pupa natiliciul drag din partea soacrei.
fug acum, ca diseara am serbare
am emotiiiii![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Mihaelutat spune:
La Multi Ani Stefan, sa cresti mare si vanjos, stelist pana cand ia Steaua Liga din nou, adica inca multi ani de acum in colo, bogat, fericit si vesel.
Razboiul cu Primaria continua, azi dau telefoane, nu prea am timp dar imi fac eu cumva ca sa le amarasc zilele. Azi vreau sa scriu si la Prefectura.
Mita
joy04 spune:
Mai...sunt varza rau.
Am uitat ieri sa urez si ce credeti...???? Am visat-o azi noapte pe Meems saracuta ca-mi spunea ca ma crede ca-s dusa rau si de aia nu i-am urat. Dar ce prost si naspa ma simteam, imi venea sa plang de ciuda.
asa ca:
LA MULTI ANI RIANNA si ADELINE SA FITI LA FEL DE VESELE, ZGLOBII, IUBITE TOATA VIATA, SA AVETI NUMAI IMPLINIRI !!!!

LA MULTI ANI STEFAN-CHE SA AI O VIATA PLINA DE IUBIRE, SANATATE SI NOROC!!!

Am fost ieri la dr de familie si normal am plecat cu o tolba de antibiotice. Vroiam sa o intreb daca stie ca in mai putin de o luna este a treia oara cand imi da "ca sa fim siguri ca le trece" antibiotic.
Probabil voi avea un duel cu Cristi diseara cand va afla ca am fost la alt dr si ca am dat iara bani (ieri am luat de la farma retetele ce mi le-a dat ca am zis ca mai bine sa le am in casa medicamentele, tot sunt aprope gratuite -am platit 50 ron).
Dupa Cristi, ar trebui sa-i las in pace, sa numai merg nicaieri ca isi revin ei. Oricum, acum le-a mai trecut, mucii numai sunt galbui sunt transparenti si in cantitate redusa, dar tusea a ramas aceeasi: la Vlad productiva, la Alex seaca.
Anda ce-i cu copiii cu parul alandala? Ca asa-l are si Vlad, tin minte ca incercam sa-i facem tepi si nu puteam, i-am dat si cu spuma, si cu fixativ si nu a stat parul decat culcat. Si tot asa-i vine firul de par, lipit de scalp.
gata ca ma dispera Vlad si cred ca-l iau la alergat.
edit: Lavi sarumana de raspuns legat de analize. vad eu dupa-amiaza ce zice si dr P.
lavi02 spune:
Transmit soacrei fiicei un
inapoi!
Joy
pai de ce te-ai mai dus si la dr de familie daca azi oricum te programasesi la dr P? Si de ce ai mai dat banii pe medicamente daca nu esti sigura ca o sa le dai?
Eu m-am lecuit de dat banii pe medicamente "ca sa le am in casa", in afara de antitermice si minimum-minimorum pt calatorii, pt ca oricum s-a umplut de farmacii cartierul, orasul, tara samd.
catutza spune:
La multi ani, Stefan!
Tania , sa va traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si la punga gros! 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
am vazut poze cu Meems si Rianna , foarte dragute si vesele 
Alexia lui Roxi foarte frumusica mica balerina 
Mada , hai cu pozele sa va vedem si noi ![]()
Ina , ce tare e Bobita la coafor , tare mult m-au amuzat pozele voastre!
Adina , ce frumoasa e si Daria ta la serbare !
Corap , te asteptam cu poze de la serbare!
Lavi , felicitari pentru Silvia1 
CristinaN , de voi nu ne mai spui nimic? ce a mai facut sotul tau cu serviciul?
noi maine avem serbare, abia astept!!!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
joy04 spune:
Lavi pai am platit tocmai la antibiotice.....in rest ce mi-a dat nurofen, humex, erdomed...nu am dat mai nimic.
Problema a fost ca dr mi-a zis ca o sa platesc nitel la retetalui Vlad, farmacista m-a intrebat daca stiu ca o sa platesc, eu am zis ca da si mi-a bagat ambele retete, mi-a scos bon...si m-am trezit ca de fapt am platit antibioticul la amandoua 50%. Teapa mea.

edit; SI M-AM DUS mai mult sa-l vada pe Alex pe care vroia sa mi-l vaccineze ROR, chiar daca ii curge nasul!!!! Si nu ma credea ca-i mai rau decat un pic de nas curgator....
lavi02 spune:
Multumesc tuturor pt felicitarile adresate Silviei! 
Joy cu vaccinul ai avut dreptate. Bafta azi la dr, sa ajungi cu bine cu gaska vesela acolo si inapoi acasa. ![]()
catutza uitai sa te felicit pt concurs! Ma bucur ca te-ai rezolvat cu jobul, sa speram ca va fi bine si cu Bianca la gradi!
Melku tare fumu Daria! Multumim pt poze!
mandyksch spune:

Stefan, sa cresti mare si frumos, sa fii norocos in viata si sa ii bucuri pe parintii tai.
Kriszti aseara a facut febra 40,2, nu mi-a venit sa cred. Piciorul nu il doara, zice ca a stat stramb cu el la gradi.Nu s-a mai plans de el. Azi dimi cum era programat ne-am dus la drita de familie. Verdict; pneumonie interstitiala, angina acuta si sindrom alergic-va zisesem ca avea el niste bubite. Nu va mai spun cu ce tratament am iesit de la dr.
Cica vineri sa mergem in control, ma si vad stand iar o ora jumate la coada. Asa ca noi nu mai prindem serbarea...asta e.
Nu am apucat sa citesc nimic, ca abia am ajuns acsa din oras.Puteti sa credeti ca am cautat o gramada in tot orasul pana ce am gasit Humex?