Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Of, Mandy, ce rau imi pare sa aud asemenea vesti !
Sanatate multa-multa lui Kriszti! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
mihaela_80 spune:
La multi ani, Stefan!primul sarbatorit carui ii urez si eu, live, multa sanatate si chef de joaca si mai ales pofta de mancare!
felicia : pe aici se simte criza, intra-devar, de cateva luni. pana la jumatatea anului viitor se vor mai primi ajutoare de somaj, dupa aceea va fi tragic. deja se pregatesc primariile si bisericile cu programe de ajutorare, impart orez, zahar si alte alimente de baza. am o prietena romanca aici care se intoarce in ianuarie in romania, sotul ei lucreaza in constructii si nu si-a mai primit salariul de vreo 7 luni in total.
lavi: felicitari silviei! in ce a constat concursul? maya poate de vreo cateva zile sa manevreze mai bine mouse-ul, in sfarsit face si ea lucruri singura pe poissonrouge, dar suntem la inceput.
anda77 : si eu sunt stangace si am vartejuri dubioase, ia uite, in sfarsit o interpretare pozitiva
meems: si tu mi-esti draga pt ca regreti romania! si eu, tare de tot, n-am vrut niciodata se emigrez si visez mereu la casa:)
maria_alexia : sanatate anei si lui cristi! si eu practic pauzele lungi dupa bolile de la gradi, din pacate dupa fiecare pauza o luam de la capat cu adaptarea.
mandy : uf, ce diagnostic urat are Kriszti! multa sanatate, sa se faca bine repede!
catutza spune:
Mandy , multa sanatate lui Kriszti !
Lavi , multumesc pentru urari! dar sunt suparata pentru ca acum o ora ma sunat de la gradi ca a vomat din somn Bia
nu am fost sa o iau ca spune educatoarea ca acum e bine...sper sa fie !
Ea dimineata avea ceva muci si ma gandesc ca nu ia suflat...i se intampla sa mai vomeze de la muci, offf si maine are serbare si chiar vreau sa mearga sa il vada si ea pe Mos

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
ioana_77 spune:
hoh-ho-ho, dragele Mosului, sa va zic ce aventuri avuram si noi cu doctorii.
Acum doua nopti Maria a facut un puseu de febra cam maricel, nu stiu cat, n-am mai stat sa o verific ca am bagat-o pe antitermice. am luat-o in pat cu noi si am fost socati amandoi cand am realizat ca fata nu ne aude cand vorbim in soapta. Naspa senzatie
Asa ca am luat copilul pe sus si m-am dus a doua zi dimi la spital. La ORL, coada, nene, sa stai vreo 3 ore, nu tu scaun, toti copiii amarati si mofturosi. Prind o pila, intram, ne luptam cu Maria pe scaun sa se uite in naso-urechio-gat si iesim cu un pomelnic de boli, ca mi s-a facut rau cand am auzit. Sinuzita biparetala, din care una supurativa, angina pultacee, suspecta de pneumonie. am iesit pe trei carari, indrumata catre un medic care sa ne dea tratament.
Ma preia alta pila, mergem la un nene dr care matura cu mine pe jos cand ii spun ca eu nu ma pot interna cu fata, ca am copil mic de alaptat si-mi este imposibil. Nenea imi spune ca nu are ce discuta cu mine si-mi intoarce spatele. Na, il credeam ca nu-l intereseaza ce probleme mai are omul acasa, dar, totusi... Mergem la un al treilea dr, care rade cand vede diagnosticele si incepe sa o consulte pe Maria pe indelete, cu calm, rezultat: otita medie la o ureche, cealalta perfect sanatoasa, gat plin de muci, nicidecum puroi, nik la plamani. Pai sa nu inebunesti frate? SI in cine sa mai ai incredere?

Ne-a trecut pe antibiotic si aerosoli la greu, mergem vineri la consult. deja azi situatia incepe sa se remedieze, febra nu mai face, mergem inainte.
So, concluzia mea este: chiar daca tusesc muuuult si bine, mai mergeti la control cu ei, sa nu se agraveze. asa cum a facut Melku
.
La Multi ANi, Rianna!
La Multi ANi, Adelina!
La Multi Ani, Stefan!
Sa fiti sanatosi cu totii, norocosi si voiosi!
madau spune:
Aoleu....bag seama ca veni Mosu cu sacul cu boli la noi in colectie

. Sanatate multa tuturor si un pupic sa va faceti bine!
LMA Stefan, aka Che, sa fii sanatos, frumos, voios si sa ai grija de surioara mai mica!!! TANIA sa va traiasca piticii si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti..ale lor "of cors"![]()
Mandy nu stiu de restul, dar cu pneumonia interstitiala am tras si noi, din fericire febra nu mi-a facut decat 1 zi, in rest doar tuse, si haraitul ala urat in piept. Tratata cu grija insa, trece fara urmari. Tinem pumnii!
Cata o fi mancat ceva Bia si i-a picat greu, sper sa fie ok cand te duci dupa ea
Ioana cate bordeie, atatea...diagnostice
. Si eu am boala pe dr astia de spital, te duci pt una si zau ca-ti mai gasesc inca n-shpe mii de altele. Pediatrul ei ce zice?
Pozele de la party+serbare sunt pe vine....am incarcat o parte aseara si mai am cateva acum. Pun invitatie cand sunt gata.
Fug sa transez niste peste, ca fu domnu' ieri pana la Tulcea si imi veni cu o ditai sacosa cu somn, stiuca, scrumbie si icre. ce-oi face cu ele nu stiu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Am dus-o ieri la serbare, sa vada Mosul, chiar daca dr ne recomandase sa evitam aglomeratia. Sincer la gradi ma simteam in siguranta, fata de ce avusesem parte la spital. Poze nu am reusit sa facem, ca am stat in spate. Nu am fost deloc incantata sa vad 90% din parinti imbrancindu-se langa scena, incercand sa faca poze si sa filmeze si care se mai si uitau siderati la mine si George cand aplaudam. Pai mie mi se parea ca suntem la un spectacol, nu la sedinta foto. ma rog, eu am gustat din plin serbarea, mi se pareau toti asa de frumosi si simpatici. Maria a fost f cuminte, a spus si poezia, e drepta ca mult prea incet ca sa auzim ceva, dar a fost ok.
Mihaela, bine ai indraznit! SI bun venit![]()
Noki, pupam nasul zgubiliticei! Cum a fost la serbare?
Lavi, aschia nu sare departe de trunchi - vis-vis de performantele Silviei.
Multa rabdare cu cititul si scrisul!
Mandy, sanatate maxima! sa va refaceti pana la Craciun!
maria, nasol cu virozele astea. SI eu cred ca o sa luam o vacanta prelungita, sa se mai refaca copiii. SI musai vreau sa-i fac Mariei Prevenar. sanatate multa si voua!
Mihaelutat, spor la ciondaneala cu autoritatile![]()
ina, ce-ai cu baietul si freza lui?
asta sa fie singurul bai! Scump puiul mic tuns. Sanatate lui rachel.
Roxi, febletea mea a ramas aceeasi

ce mai faceti cu urechiusele? La tine m-am gandit cu povesteai ca Alexia nu auzea cand descuia taica-sau usa. 
anda, ma bucur ca te simti un pic mai bine. e un inceput promitator.
camelia_daniela spune:
Mi-au placut tare mult pozele de la serbare ... ale Dariei de Melku si ale Alexiei de Roxi!
Imi vine sa plang cand ma gandesc ca acum 3 ani erau niste mogaldete si acum spun poezii la serbare! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Am aproape 3 ani ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
maria_alexia spune:
Aoleu, vad ca deja ati trecut la artileria grea cu bolile astea ![]()
Mandy, sanatate multa lui Kriszti!
Ioana, sa aveti parte de cel mai usor dintre diagnostice si sa va faceti bine repede!
Cata, sa nu fie nimic grav cu Biencuta!
Joy, sanatate puilor si sa aveti bafta de un medic mai luminat! Asa e, te seaca si de bani bolile astea, nu numai de puteri ![]()
Se pare ca se confirma ce spunea nu demult si Ripley: cu tusea trebuie mers la medic, nu se stie ce pui de pneumonie se ascunde
.
Bic, eu am apelat recent pentru calendare la http://www.printcenter.ro/ si la http://www.xpressprinting.ro/ Cei de la xpressprinting au fost mai operativi, ceilalti mai ieftini dar au necesitat multe vizite pe capul lor. Vad ca ambii fac si felicitari, sper sa fie ce doresti.
Lavi,
cum sunt, de fiecare data intrasem impulsionata de postarile tale si tocmai asta uitam 
- felicitari Silviei pentru premiu! Cum zicea si Roxi, cu siguranta e primul dintr-o lunga serie
. Cam ce stie ea sa faca acum? Cum a fost concursul practic?
- eu citesc super-interesata postarile tale despre scoala. Absolut toti parintii de copii mai mari ne spun ca perioada asta cu gradinita e cea mai relaxanta si fericita din viata de parinte. Ca vedem noi cum e in clasa 1, intr-a 5-a, la admiterea in liceu...
.
- multumesc pentru incurajarile ref la luatul in greutate al Anei. Asa sper si eu, sa fie ceva izolat. Dar mi-e si groaza de intarcatul nu tocmia indepartat, mai ales ca smechera mica nici apa din biberon nu stie sa bea. De asta vad suplimentul ca un pas inainte ![]()
Felicitari inca o data fetitelor care spun poezii mosului la serbare. Azi m-am lamurit si eu live ce performanta inseamna ![]()
Bic spune:
Maria_alexia, merci. Dar nu cred ca merge. VAd ca pentru a comanda trebuie sa incheie nu stiu ce contract, cu numar de cont. etc. Asa ai facut tu?
Bine-ai venit Mihaela80!
Bai, eu am o problema. Ma simt foarte vinovata ca o las pe Smaranda la DVD-uri cam o ora pe zi. Se uita in general la 2 episoade din ce vrea ea. Mai nou, cum se trezeste de dimineata vrea DVD-uri si eu cedez, ca sa-mi beau cafeaua, sa ma dau pe forum, etc.
Voi cit ii lasati sa se uite la tv/dvd? Stiti cit de montata eram eu impotriva uitatului timp la telvizor si iata-ma acum...
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC