Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
Rianna si Adeline, americance frumoase, la multi ani si o copilare frumoasa!
sanatate multa bolnaviorilor, of, ca multi mai sunt. In ultimul timp toti prietenii se plang ca au copiii bolnavi rau, o prietena e cu baiatul in spital, alta s-ar putea sa ajunga, ba am auzit si de un az de meningita
O fi de vina vremea aceasta umeda si calda (ptr jumatatea lui decembrie, desigur).
Noki au, ce-i veni lui Sarah? Bine macar ca nu a fost serioasa cazatura, dar a invatat ceva din patanie?
Mihaelutat facem
ca sa castigi razbelul cu primaria.
Catutza bine ai venit in lumea apei calde si a caloriferului fierbinte! Si felicitari ptr job!
Mihaela_80 bine ai venit, din Spania nu aveam pe nimeni. Cum sunt "vremurile" pe acolo, se simte rau criza economica?
De fapt intrebarea e pentru toata diaspora: cum v-a afectat criza financiara? Pe voi sau pe prieteni. Ca vreau sa ma pregatesc sufleteste ptr 2009![]()
Lavi felicitari Silviei pentru diploma! Eu demult am remarcat-o ca pe un copil deosebit, de prima data mi-a placut, are ceva special.
Bic spune:
Rianna si Adeline, La multi Ani!
Sa traiti si sa fiti iubite, fericite, umblate, adorate! 

Ina, cu diversificarea... la inceput ii dai putin doar asa ca gust, nu sa inlocuiasca o masa. Eu ca fraiera am crezut ca va inlocui o masa de supt si apoi mi-am dat seama ca o deprivam de lapte, asa ca am reintrodus o masa de tzitzi. Eu puteam sa-i dau si inainte si dupa solide, ca tot voia. In general i-am dat tzitzi dupa masa de solide. Multe mame stiu ca le dadeau tzitzi inainte, de teama ca dupa solide vor refuza laptele.
Una peste alta, eu credeam ca o data ce voi introduce solidele voi pierde mai putin timp cu masa si cind in colo a fost taman pe dos. De ce? Pai solide + tzitzi = 1 ora si ceva, dupa care se face timpul pentru o noua runda. 
Bafta si felicitari ca inca il alaptezi.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
crissy77 spune:
![]()
Rianna,
Adeline,
Miruna,
La multi ani! Fericire, belsug, impliniri si bucurii

Proadelina, condoleante
.
catutza, felicitari pt post!
Lavi, e primul premiu dintr-un lung sir
. Felicitari pt fetita desteapta.
Sanatate bolnaviorilor.
Mihaela_80, bine ati veint in colectie.
De tuse uscata noi am scapat cu: paxeladine, suc de ceapa (ceapa taiata marunt, framantata cu un pic de zahar ca sa lase zeama, stors zeama si amestecata cu miere), sirop de sfecla rosie (o sfecla rosie scobita, adaugat zahar in scobitura, pe jumatate, imbracat sfecla in folie - partea de jos, bagat la cuptor pana-si lasa sucul, iese bun la gust, l-am dat fara pb - ca in cazul cepei
). Nu stiu exact de la care i-a trecut.
La scoala e o atmosfera...
. Mai mare dragul sa mergi la clase, unelea au braduti impodobiti, alteleramurele de brad etc., elevii ne colinda... Ador Craciunul. Luni au venit in cancelarie de ne-au urat clasele de polona (avem 2, in zona traiesc f multi). Asa de frumos erau imbracati si cu asa un patos au cantat ca ne-au uns pe suflet.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
ina, cu vartejurile lui bobita, e grea treaba. am studiat deoarece la fiu-meu este si mai complicat, el are foliculii de par crescuti oblic pe jumatate din supragfata scalpului, nu mai pot sa fac nimic, ca doar nu i-oi electrifia tot capul si reimplanta bulbii aia...
la bobita mai sunt niste sanse. 3 la numar. aia mai "fina" e prin epilari cu ceara repetate ale zonei. nu dispar vartejurile , dar se domolesc, se slabesc in timp.
urmatoarea e prin cum sa zic, cum e epilarea definitiva la femei, cu laser, dar reusita sa nu creasca tot vartej (cam in 2-3 ani creste la loc parul la epilarea cu laser) este de un anume procent, practic e cam riscant sa-l chinuiesti degeaba.
a treia, care este sigura, este la chirurgul plastician (oricare care face hair transplant) si care scoate bulbii cu totul si ii reimplanteaza drept. costa dar e sigur cica. la chirurgi e mai greu sa implanteze stramb, ca sunt conferinte intregi de chirurgie plastica la astia care fac transplant de par persoanelor care au chelit, cum sa recreeze vartejul natural din crestetul oamenilor. pentru ca drept il pot implanta cel mai usor.
singura veste buna este ca nichita, cu problema lui care are o denumire stiintifica da' am uitat-o (la el creste tot parul catre frunte, lipit de scalp aproape, adica sunt foliculii aaa oblici rau sub piele, nu-si poate face freza spre spate si nici "sculata", cu niciun fixativ din lume) si bobita sunt copii speciali. vorbesc serios. daca vei cauta pe net cu whorl si cowlick gasesti tot felul de studii referitoare la activitatea cerebrala a copiilor cu 2 vartejuri in crestet sau cu plantatie inversa sau nebunii de-astea. de asemenea este fte probabil sa fie stangaci, zic doctorii ca au facut nu'sh ce studii tot cu activitatea cerebrala pe nu mai stiu ce parte a creierului...complicat, n-am studiat in amanunt. prematurii mai au vartejuri dubioase.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
La multi ani dulce Rianna, sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Noi am terminat acum serbarea de la gradi, a fost Miruna de milioane, si-a spus fara probleme poezia, a fost cea mai ascultatoare de acolo, nu s-a miscat nici o secunda de la locul ei, a asteptat frumos pe scaunel, a dansat fara greseala, a spus si poezioara in engleza...jur ca nu-mi vine a crede inca....mi-au schimbat astia copilul, altfel nu pot sa-mi inchipui![]()
. Au primit de la Mos o groaza de dulciuri si jucarii, chiar a fost frumos.
Ma duc sa mai citesc din urma si sa incarc si ceva poze. Revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
La multi ani, Rianna!
Micuta printesa iti doresc sa ramai la fel de fermecatoare toata viata, sa fii sanatoasa si mult noroc.
adeline, La multi ani! Multa sanatate si o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta 
www.flickr.com/photos/26551296@N07/" target="_blank">ALEXIA LA SERBARE
Azi am avut o zi infernala, pe alexia am culcat-o la 19, pe matei la 20 si de atunci s-a trezit de 5 ori.
sanatate multa copliasilor bolnaviori
mitza, pe ei pe ei ...pe mama lor!!! 

lavi, felicitari silviucii
. cred ca ti-e inima cat o casa, bravos 
alina, ce mai face amalia, cum se mai simte? Ai fost sa ii faci analize? de ce zici ca esti barfitoare?![]()
mandy, de la racelile netratate cred ca se lasa durerea pe picior. sa ne spui ce a zis doctorul, pana atunci da-i nurofen sa il lase durerea.
noki, vai de mineeee ce habauca!!! doamne domane bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau, dar educatoarle ce faceau? ca pana sa sara se putea vedea ca erau pe dulap ....
melku, bine ca te-ai linistit. unde ati fost la ce clinica?
madalina, eu sunt foarte curioasa sa imi spui de rezultatul exudatului, chiar si-a facut vacc treaba? acum cate luni ai vacc? asteptam poze!
tania-z spune:
AM avut o saptamana horror, vestea buna e ca am supravietuit, vestea prosta e ca si asta va fi la fel 
Nu l-am uitat pe NICHITA
- poetul seducator si fascinat de masini
nici pe ORLANDO
- care m-a uimit cu adaptarea lui rapida la regim
nici pe MIRUNA
- de ale carei poze mi-e dor.
Mamicilor, sa va traiasca, sa va bucurati de ei si d erealizarilor lor! CU sigurata veti avea cu ce sa va mandriti peste cativa ani!

MEEMS o imbratisare speciala pentru tine si un pupic cald de La Multi ANI pentru Rianna
! Sa aiba parte de cat mai multe momente de fericire, iar voi sa ramaneti la fel de apropiate asa cum va stiu! 
Proadelina, condoleate pentru pierderea suferita, mult prea repede!
Mihaela, esti foarte simpatica! Bine ai venit! 
Noki, wow, ce clipe de groaza! Cum e nasul bufnitei? Pe mine de cate ori ma suna de la gradi, imi sta inima in loc.
Mihaelutza, mama ce spirit revolutionar ai, imi place! Fa-i praf, io te sustin!
ROXIII, tare dulce a fost Alexia la serbare, frumoasa si gratioasa, mama ce gagica se va face. M-au distrat si comentariile ![]()
MANDY, oare ce se intampla cu piciorul lui Kriszti? cum mai e, si-a mai revenit? E groaznic sa-ti vezi copilul apatic, pe mine ma da peste cap orice schimbare din asta.
ANDA, interesante teoriile cu vartejurile....
inca nu am vazut alte poze, da's curioasa...poate in weekend sa apuc. ACum sunt fericita ca am reusit - in sfarsit - sa scriu un mesaj.
LEEA, cum e T., merge tratamentul?
pumba spune:
meems- La multi ai,Rianna! sa fii fericita ,iubita si sa realizezi in viata tot ce iti doresti!

multumim mult pt urari si va trimitem la fiecare
sampanie fara alcool si o bucata de
pizza,din meniul de astazi.
noi suntem bine, crestem frumos ,avem personalitate
si stim ce vrem ,ce ne dorim in viata( cea de 3 ani)
.
sanatate la toata lumea, ca asta e mai buna decat toate!
urez -La multi ani ,pt toti copilasi care au implinit 3 anisori ,sa fiti veseli ,sanatosi si cuminti ,sa vina mosul cu sacul plin de cadouri!
meems spune:
Fetelor, sunteti extraordinare!! 

Pe cuvant. M-ati uns pe suflet cu urarile pentru Rianna, le-am simtit atat de calde si de sincere! Mi-a crescut inima-n piept de mandrie azi, parca niciodata nu am fost atat de incantata sa fiu mama Riannei, ca azi cand - prin ochii vostri - mi-am dat seama ce fetita deosebita am. Si ce norocoase suntem amandoua sa facem parte din colectia noastra draga. Multumim din suflet pentru toate mesajele si urarile voastre, si de-aici, si de pe mess, si de pe facebook. Va pupam cu drag!
Adeline, sora "geamana" de colectie a Riannei, La Multi Ani fericiti si o viata linistita si implinita!
Mihaela_80, bine ai venit in
Mi-esti draga deja ca avem acelasi prenume
Pune ceva poze cu tine si cu Maya.
Lavi, felicitari pentru Silviuca ta!! 
Roxi, ce dragute sunt pozele de la petrecerea Alexiei!
fulguletul de nea suparat.
pumba spune:
roxi-abia acum am vazut pozele,vai ce emotionanat!
ai plans? eu am plans la serbare la Claire
ce fetita mare si frumoasa ai!