Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

[size=2]La multi ani fericiti, Tudor![/size=2]

multumesc frumos tuturor pentru aprecierile legate de poze si pentru primire, nu ma asteptam sa fie una asa de calda!

sunt datoare cu un raspuns pt lavi: am plecat cu intentia de a ramane definitiv, da, dar ne-am dat seama ca in contextul actual al granitelor deschise si al globalizarii totul e foarte mobil, inclusiv preferintele noastre. nu ne-ar fi foarte greu sa ne intoarcem, exceptand partea logistica, dar e greu de luat hotararea. oricum, acum cat e maya mica e mai simplu, dupa ce incepe scoala se complica lucrurile.

joy: am cautat recent tratament pt tatal meu pt sforait, am dat pe net peste clinici si medici care folosesc metode f moderne pt operatia de polipi, cu laser, cu ultrasunete parca si mai era ceva. tu um ii vei opera pe cei mici? stiu ca sunt diferente foarte mari de sangerare/durere/recuperare intre metode.

ripley : citesc de mai multe saptamani de fetitele tale bolnavioare, imi pare tare rau. pentru starea ta de epuizare, ar fi total irealizabil sa mergi o zi doua undeva sa te relaxezi cand se mai pun ele pe picioare? eu am avut pana acum 2 pauze fara maya, una de 2 zile si una de 4, desi m-am simtit putin vinovata, m-am refacut incredibil de repede. ambele dupa ce fusese ea bolnava.

soanso: sanatate multa soranei! noi avem un termometru digitale simplu, ne facem bine treaba cu el, e foarte mandra maya sa il scoata ea de la subrat cand piuie si sa citeasca singura temperatura

mihaelutat : felicitari pentru actiune! si eu am tendite revolutionare, din pacate ma dezumflu repede, asa ca te admir ca ai dus la capat protestul!

camelia si cora : succes la noul, si respectiv vechiul, loc de munca.

Felicitari copilasilor care au avut serbare, noi am sarit momentul asta anul asta, de fapt nici nu stiu daca au organizat sau nu ceva la gradinita. Cum maya n-a fost prea fericita acolo si a fost si bolnava in ultimele 3 saptamani nu am mai dus-o si nici eu nu am fost sa intreb ce se intampla. ce ma supara e ca la orice festivitate (se organizeaza, de ex, odata pe luna ziua tuturor copiilor nascuti in luna aceea, numai intre copii) li se dau f multe dulciuri de proasta calitate (zahar si coloranti, practic) si chipsuri, ca nu mai mananca nimic maya toata ziua, e nervoasa, etc

in principiu cica ei promoveaza o alimentatie sanatoasa iar petrecerile sunt exceptia, dar ma trezesc ca merg cu ea la magazin si imi cere tot felul de tampenii pe care le stie de la fiesta si de care eu nici nu m-as apropia, daramite sa le mai si cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Tudor scump si drag, sa ai parte de fericire, impliniri, belsug si multa dragoste din partea tuturor! Sa ramai acelasi baietel frumos si plin de caldura sufleteasca !
Leea, sa-ti traiasca flacaul , sa te bucuri de el toata viata!

Taniuc scump, ti-am trimis pm acum vreo citeva zile, in cazul in care nu l-ai vazut.

Vreau sa urez in avans sarbatoritilor colectiei, fiindca noi o sa plecam de sarbatori (sper !!) :

La multi ani Mihai, Sorana,Cristian,Victor,David,Simon,Daria! Sa va fie viata o sarbatoare, sa fiti sanatosi , fericiti si iubiti!
Mamicilor, sa va aduca numai bucurii si fericire!

Lavi draga, felicitari pentru performanta Silviucai! stiam eu ca este o perluta veritabila !
Cred ca esti o mamica super mandra!

Mihaela 80 foarte dulce Maya si voi ce parinti tineri si frumosi!

Ripleyutz drag , iti doresc un munte de energie, sa te refaci, sa te reculegi si sa-ti intrii in ritmul normal.
Sanatate multa floricicai si stelutei sa nu mai aveti surprize neplacute cu bolile.

Am trait emotia serbarilor cu voi, ce frumos si ce emotionant!
mi-as dori sa fie si pe la noi asa ceva, dar din pacate nu avem. Trebuia sa se tina un party astazi la gradi, sa vina si mosu' in vizita, dar din cauza furtunii de zapada s-a contramandat.

Noi mergem maine la verisoara mea sa serbam in avans Craciunul, duminca avem musafiri (cele doua perechi de nasi ale copiilor , prieteni) si ne "calca" si mosu' iar saptamina viitoare mergem la rudele din Ohio , vom petrece impreuna sarbatorile de iarna si poate dam o fuga si pina in Florida la casuta lor de vacanta, depinde cum se vor simti copilasii ( stau cu inima cit un purice sa nu se imbolnaveasca rachie, la noi se intimpla precum fetelor lui Lavi, cind trebuie sa mergem undeva la drum).

Multumesc tuturor pentru aprecierile pozelor, pentru sfaturile referitoare la solide, alaptare, vartejuri ( m-am mai linistit)!

Mandy, Ioana, sanatate multa puisorilor vostri, groaznic prin ce-ati trecut!

Sanatate tuturor copilasilor, refacere grabnica!

Cata felicitari pentru job!

Eu sint super ocupata cu impachetarea cadourilor, cu pregatirile pentru duminca, pentru plecare, cu inkchiderea anului, ...of, acum aud la radio ca se inrautateste vremea rau de tot, se prevede abundentza de zapada si lumea n-o sa poata iesi din case na,ca mi se dau peste cap toate planurile!

Daca nu ne mai auzim va doresc un Craciun Fericit, un An Nou cu sananate, bucurii si liniste sufleteasca, cu intelegere si multa dragoste.

Sa ne auzim cu bine! pupicei o mie!
Ina & Co.

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Stefan-Che, la multi ani, sa fii sanatos si sa cresti mare!

Tudor, baietel frumos, la multi ani, sa ii inveselesti viata mamei tale!

Madau din poze se vede ca Miruna s-a simtit tare bine la petrecerile de ziua ei, nu mai incape in piele de fericire, a vazut ca e in centrul atentiei.

Mihaela wow, ce draguta e Maia blondina, sa va traiasca!

Camelia sa fie intr-un ceas bun schimbarea

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Seara buna...si de la noi.
Cu ffff mare intarziere si cu scuzele de rigoare uram si noi un calduros
LA MULTI ANI...!!! PENTRU TOTI SARBATORITII COLECTIEI.
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri din partea noastra.

Multumim de asemeni pentu urarile adresate de mamicile colectiei Mateei nostre scumpe.
Ziua de nastere a Mateei am sebat-o la un club privat pentru copii din oras. A fost o petrecere reusita...iar Mateea s-a bucurat enorm de surpriza pe care i-am pregatit-o. La petrecere au fost 14 copilasi....copii ai colegilor de srvici si prietenilor nostri....impreuna cu parintii aferenti.
Aveti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7a4495a086ed9ee0d6f1b4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> AICI cateva fotografii...pt cine vrea sa ne vada.
Nu am mai intrat de mult pe forum..si nici pe net deoarece am avut cateva pb. de rezolvat...si acum suntem mult mai bine.

La serbarea de la gradi...Mateea nu a vrut sa imbrace costumul traditional...de altfel nici la serbare nu a prea vrut. Nu a vrut sa spuna nici o poezie. Nu a vrut sa danseze in hora cu copii...ci dor singurica.La gradi nu a prea mai mers...e drept ca si eu am cam lasat-o in banii ei...ca mi-a ajuns si mie cat a plans si a vomat sa nu o las la gradi. ea zice ca vrea sa stea numa cu mama sau cu bunica la gradi...altfel NU.Om vedea dupa sarbatori ce om face.

Am plans de emotie cand am vavut pozele vostre de la sebare...superbe...
Mi-as fi dorit si eu sa participam la serbare cu mai mult optimism...sincer...parca nici nu imi venea sa o duc la srbare...dar asta e...bine ca e sanatoasa...celelalte le-om rezolva noi cumva.

Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori.

Nu stiu daca voi mai apuca sa intru pana de Craciun asa cava dresc ca .... Sfintele sarbatori de Craciun sa aduca in viata bucurie,sanatate, iubire si pace. Dumnezeu sa va binecuvanteze si va insoteasca intotdeauna. Dorintele sa vi se implineasca.. Va pup si va imbratisez dulce...si sa stiti ca desi intru destul de rar ...nu trece o zi fara sa ma gandesc la voi si la copilasii colectiei..

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io n-am intrat decat sa ma laud c-am fost la smokie si ca ma dor palmele si-am ragusit
si a fost frumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune!!! Doamne ajuta !

Corap, bafta si tie la reluarea job-lui!
Cata, felicitari si tie pentru job!

Ripley, sa stii ca m-am tot gandit la voi si va tinem pumnii sa va refaceti rapid si toate aceste intamplari sa tina doar de amintiri! -am Floricelele si mamica pentru sustinere!

Mihaela_80, bine ai venit! V-am vazut pozele ... ce de ochi albastri in pozele voastre! Maya are asa un chip angelic!

Ina, spor la impachetat si la pregatiri - sa dea Domnu sa fie totul bine in vacanta voastra!

Eu ce sa va mai spun despre noi ... Daria ma uimeste aproape in fecare zi, are momente foarte placute la joaca, ma pune sa-i citesc, sa-i povestesc (chiar si cand ii dau sa pape!)... insa e nervoasa rau! Moamaa, una-doua se supara! "gata, m-am suparat!" si face si-o fatza de zici ca-s cea mai rea mama din lume!
Nu suporta sa ma supar pe ea, ca eu alte pedepse nu-i prea aplic, dar daca ii spun ca m-am suparat pe ea si nu mai vorbesc cu ea, s-a terminat!
Incepe cu "Mamiiiiiiiiiii, vorbeste cu mine, n-auzi! Mami, tu n-ai gura? Vorbeste cu mine!'"
Ma enerveaza si ca are zile cand s-ar uita intr-una la desene; de la asta incerc sa o mai distrag cu (,)coloratul, desenatul si alte activitati prin casa... si uneori chiar merge!

Maine s-ar putea sa ajung in Bucuresti sa merg cu sora-mea la probat de rochii de mireasa ... pentru ea, nu pentru mine!

Amu' va las ... noapte buna!

Mandy si Ioana, sanatate multa-multa copilasilor!

Gabriela, bine ai revenit! Mi-au placut mult pozele Mateei! Parca s-a mai maturizat! Tie cum iti mai este? Sper ca esti mai bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

[toba] La Multi Ani frumuselului nostru Tudor! Sa traiesit si sa fii sanatos si iubaret de mami!

Mihaela_80, eu te inteleg perfect cu gradinita. Pentru mine alimentatia e foarte importanta si incerc sa limitez prezenta Smarandei in locuri unde se maninca prostii.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Am intrat doar sa pun Poze de la serbare, a fost super frumos, Bia a spus poezia spre surprinderea noastra, ea nu a mers decat 2 saptamani la gradi si nu ma asteptam sa coopereze asa de bine

dar aseara a cazut pe scari si acum are o mare julitura pe fatza si e putin vanata pe frunte (cucuiul a disparut a ramas doar vanataia ), copila asta ma dispera nu se uita pe unde calca deloc

revin maine, noapte buna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Eu ce sa va mai spun despre noi ... Daria ma uimeste aproape in fecare zi, are momente foarte placute la joaca, ma pune sa-i citesc, sa-i povestesc (chiar si cand ii dau sa pape!)... insa e nervoasa rau! Moamaa, una-doua se supara! "gata, m-am suparat!" si face si-o fatza de zici ca-s cea mai rea mama din lume!
Nu suporta sa ma supar pe ea, ca eu alte pedepse nu-i prea aplic, dar daca ii spun ca m-am suparat pe ea si nu mai vorbesc cu ea, s-a terminat!
Incepe cu "Mamiiiiiiiiiii, vorbeste cu mine, n-auzi! Mami, tu n-ai gura? Vorbeste cu mine!'"
Ma enerveaza si ca are zile cand s-ar uita intr-una la desene; de la asta incerc sa o mai distrag cu (,)coloratul, desenatul si alte activitati prin casa... si uneori chiar merge!

Cunoastem! Cred ca e specific varstei, nu prea avem ce face decat sa le temperam. Si tubul de calmante sa fie f.aproape de noi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Tudor!
Iti doresc o viata plina de sanatate, noroc si fericire.
Leea scumpa mea, iti doresc sa-ti fie feciorul mereu aproape, si zambetul lui sa iti insenineze viata.( ma scuzi pentru intarziere, am avut o zi f aglomerata ieri)
AI inceput serviciul?

cami, bravo! Sper sa gasesti aici multe realizari pe toate planurile( in special alea financiare)
pentru micutul nervisor.

miha/80, frumoasa familia cu ochii albastrii! Sa fi-ti sanatosi!

ioana, super super!!! ma bucur pentru voi.

lavi, le vedem si noi pe micute la serbare?

ina, drum bun, sa aveti parte de liniste si fericire. sarabatori cu sanatate!

delia fetele bolnavioare.tu iar te inhami la pregatit mese plne de bucate pentru craciun?

Sa va dau ultimele vesti despre noi, am fost ieri cu amandoi si la pediatru si la orl.
Alexia are doua eczeme urate la subrat cica posibil suspecta de psoriazis, mi-a dat trimitere la dermato, otita este la fel deci in ianuarie o operam.
L-am dus si pe matei la orl pentru ca ma speriasem rau i-a iesit o umflatura in spatele urechii, concluzia : otita seroasa acuta!

Mergi la inceput